2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallah

Ayyy canim benim Rabbim kolay dogum
Nasip etsin guzel haberlerinizi alalim insallah

Canim bende cumartesi gittim. Bize iliskide yasaklanmisti 26. Haftada siddetli sanciyla acile gitmistik belim kopuyodu resmen titriyodum. Alttan muayene etti beni pek hissetmedim cunku sancim wardi. 1cm acilmam olmus. Dr dogum sancisindan braz daha agirini yasamis cunku bebek daha cok kucuk 600gr ve dogum pozusyonu almis dedi. ogun yasaklandi esimle birlikteligimiz. Hep yatmam lazimdi hareketsiz kalip. Oylede yaptim Allah ima sukurler olsun bugunleri gordum, buyudu cocugum. Normal dogum istiyorm dye hep direttim cumartesi cati muayenesinde canim cok yandi ve doktorun parmaklari giremedi. Boyle normal dogum olmaz cunku parmagim girmiyo 9-10cm lik bi kafa cikamaz bebek oksijensiz kalir dedi. Korktuk bizde esimde sezeryan ol diyo surekli. Bende olursam genel anesteziyle dusunuyorum. Dktrum yine cumartesi denicem dedi catina bakmayi. Olmazsa muhtenelen sezaryen tarihi alicaz. Hakkimizda hayirlisi. Bizim ailece zaten darlik war. Ablama 18dikis atildi binpisman oldu sezaryen olmadigina. Banada hep ben cektim sen cekme diyo bilemiyorum

bugünlerimize şükürler olsun canım. Kuzular büyüdüler artık çok şükür. Hayırlı sağlıklı kucaklarımıza alalaım inşallah. Benim annemde de darlık var ve benin rahimde arkaya dönük çok da normal diye ısrar edemedim doğrusu. Rabbimden hep hayırlısını istedim buymuş demek ki hayırlısı sezeryan da olsa normal de olsa can parçalarımızı kucağımıza alacağız çok da zorlamamak lazım illa normal olsun diye. bana bırakslar da ben genel anestezi isterdim çünkü spinal ve epidural beni korkutuyor açıkcası

Kızlar tekrar yatışım yapıldı serum alıyorum şu an. Tekrar nstye giricem. Sonra suni sancı olmazsa sezeryan...

Haydi kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum.dualarım sizinle.

Benim oglum bizim evlilik yildonumu hediyemiz olmak istedi galiba kzlar sancilarim siklasti, artti, ama hala kaldiramayacagim kadar cok degil saniyodum ki, nst de dogum baslaticak kadar cok cikiyo, ama o kadar kuvvtli hissrtmiyorum.. yatisim yapiliyo suan, dualarimdasiniz. Opuyorum hepinizi

Allah yardımcın olsun canım tez zamanda kavuşursun inşaallah bebeğine

Merhaba kizlar
Ben de bu gun dr a gittim alttan falan bakti beklemeye gerek yok hasteneye yatisin yapilacak bu gun dedi
Bana da dua edin saglikla kucagima alayim oglumu
Hepimiz insallah sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi

Canım açılman yada sancın falan mı vardı yoksa suni sancı mı verecekler , inşaAllah kolay bi doğumun olur Allah yardımcın olsun

Kızlar bugün kontrolüm vardı plasentamız iyice yaşlanmış. Bembeyaz gözüküyodu. 2 hafta önce çatı muayenem yapılmıştı 3 cm açıklık vardı. Nst de sancı yok diye bu sefer bakmadı. Bebeğim 3.050 gr olmuş. 52-53 cm miş boyu. Bol bol yürü merdiven çık dedi. Her gün 15-20 dk ılık duş al dedi. Ve ben hastaneden eve geldim kapıda adet ağrısı gibi ağrılar başladı 1 saatte 2 kere kasılma geliyo ve önceki kasılmalara hiç benzemiyo. Karnım inanılmaz sertleşiyo. Bakalım biz ne zaman hastaneye gidecek hale gelicez.

benimde son gün cuma artık bitsiiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…