- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.821
Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla al kucağına kızını inşallahKızlar tekrar yatışım yapıldı serum alıyorum şu an. Tekrar nstye giricem. Sonra suni sancı olmazsa sezeryan...
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallahSelamlar, ben de hastanedeyim muayenelerim yapildi bebek iyi ama 40 hafta 5 gunluk olmusuz, plasenta bisey olmaya baslamis dedi ama anlamadim ne oldugunu, 2cm aciklik var sanci var dogum baslamis ama ilk dogum oldugu icin 18 saat de surebilir 8 saat de dediler.. Simdi nst deyim bakalim sonucu uzmana gosterip suni vericeklermis
Dua edin benim icin..
@pofuduk18 rabbkm yardimcin olsun canim..
Gecmisi okuyamadim ama en azindan bi haber veriyim dedim canlar..rabbim biliyo ya icimi, isim isim olmasa da forum olarak aklimda ve dualarimdasiniz..
ALLAHım yar ve yardımcınız olsun ay inşaALLAH bizde yazıcaz buraya sancımız basladı hastanedeyiz diyeAllah yardımcın olsun canım hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallah
Ayyy canim benim Rabbim kolay dogumSelamlar, ben de hastanedeyim muayenelerim yapildi bebek iyi ama 40 hafta 5 gunluk olmusuz, plasenta bisey olmaya baslamis dedi ama anlamadim ne oldugunu, 2cm aciklik var sanci var dogum baslamis ama ilk dogum oldugu icin 18 saat de surebilir 8 saat de dediler.. Simdi nst deyim bakalim sonucu uzmana gosterip suni vericeklermis
Dua edin benim icin..
Gecmisi okuyamadim ama en azindan bi haber veriyim dedim canlar..rabbim biliyo ya icimi, isim isim olmasa da forum olarak aklimda ve dualarimdasiniz..
Canim bende cumartesi gittim. Bize iliskide yasaklanmisti 26. Haftada siddetli sanciyla acile gitmistik belim kopuyodu resmen titriyodum. Alttan muayene etti beni pek hissetmedim cunku sancim wardi. 1cm acilmam olmus. Dr dogum sancisindan braz daha agirini yasamis cunku bebek daha cok kucuk 600gr ve dogum pozusyonu almis dedi. ogun yasaklandi esimle birlikteligimiz. Hep yatmam lazimdi hareketsiz kalip. Oylede yaptim Allah ima sukurler olsun bugunleri gordum, buyudu cocugum. Normal dogum istiyorm dye hep direttim cumartesi cati muayenesinde canim cok yandi ve doktorun parmaklari giremedi. Boyle normal dogum olmaz cunku parmagim girmiyo 9-10cm lik bi kafa cikamaz bebek oksijensiz kalir dedi. Korktuk bizde esimde sezeryan ol diyo surekli. Bende olursam genel anesteziyle dusunuyorum. Dktrum yine cumartesi denicem dedi catina bakmayi. Olmazsa muhtenelen sezaryen tarihi alicaz. Hakkimizda hayirlisi. Bizim ailece zaten darlik war. Ablama 18dikis atildi binpisman oldu sezaryen olmadigina.doktorumun önerisi canım clexane (kan sulandırıcı) kullandığım için ve çatı darlığından. Yine clexane kullandığım için spinal olamayacağımı söyledi genel anestezi olacak 38+6 da perşembe günü. Normal doğum bu sürede başlasa da bir şekilde yavaşlatırız zaten ilk doğum çabuk olmaz dedi iğneyi yeni vurduysan çünkü kanama riski olma ihtimaline karşı belli bir süre bekletiriz felan dedi. Yarın da son kontrolüm olacak. Sende durum ne?
Hadi hayırlısı canım,Allah yardımcın olsun.Allah razı olsun kızlar. Haberdar ederim sizi.
Hadi inşallah canımm dualarım seninle.yaren kızımız gelecek bu defa inşallahAllah razı olsun kızlar. Haberdar ederim sizi.
Allah yardimcin olsun saglikla kucagina al insallah yavrunu canimKızlar ben doğuma giriyorum bana dua edin sezeryan olacak. Ayetel kürsü okursanız sevinirim. :)
Allah yardimcin olsun canimKızlar tekrar yatışım yapıldı serum alıyorum şu an. Tekrar nstye giricem. Sonra suni sancı olmazsa sezeryan...
Canim bende cumartesi gittim. Bize iliskide yasaklanmisti 26. Haftada siddetli sanciyla acile gitmistik belim kopuyodu resmen titriyodum. Alttan muayene etti beni pek hissetmedim cunku sancim wardi. 1cm acilmam olmus. Dr dogum sancisindan braz daha agirini yasamis cunku bebek daha cok kucuk 600gr ve dogum pozusyonu almis dedi. ogun yasaklandi esimle birlikteligimiz. Hep yatmam lazimdi hareketsiz kalip. Oylede yaptim Allah ima sukurler olsun bugunleri gordum, buyudu cocugum. Normal dogum istiyorm dye hep direttim cumartesi cati muayenesinde canim cok yandi ve doktorun parmaklari giremedi. Boyle normal dogum olmaz cunku parmagim girmiyo 9-10cm lik bi kafa cikamaz bebek oksijensiz kalir dedi. Korktuk bizde esimde sezeryan ol diyo surekli. Bende olursam genel anesteziyle dusunuyorum. Dktrum yine cumartesi denicem dedi catina bakmayi. Olmazsa muhtenelen sezaryen tarihi alicaz. Hakkimizda hayirlisi. Bizim ailece zaten darlik war. Ablama 18dikis atildi binpisman oldu sezaryen olmadigina.Banada hep ben cektim sen cekme diyo bilemiyorum
Kızlar tekrar yatışım yapıldı serum alıyorum şu an. Tekrar nstye giricem. Sonra suni sancı olmazsa sezeryan...
Haydi kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum.dualarım sizinle.Selamlar, ben de hastanedeyim muayenelerim yapildi bebek iyi ama 40 hafta 5 gunluk olmusuz, plasenta bisey olmaya baslamis dedi ama anlamadim ne oldugunu, 2cm aciklik var sanci var dogum baslamis ama ilk dogum oldugu icin 18 saat de surebilir 8 saat de dediler.. Simdi nst deyim bakalim sonucu uzmana gosterip suni vericeklermis
Dua edin benim icin..
Benim oglum bizim evlilik yildonumu hediyemiz olmak istedi galiba kzlarsancilarim siklasti, artti, ama hala kaldiramayacagim kadar cok degil saniyodum ki, nst de dogum baslaticak kadar cok cikiyo, ama o kadar kuvvtli hissrtmiyorum.. yatisim yapiliyo suan, dualarimdasiniz. Opuyorum hepinizi
Merhaba kizlar
Ben de bu gun dr a gittim alttan falan bakti beklemeye gerek yok hasteneye yatisin yapilacak bu gun dedi
Bana da dua edin saglikla kucagima alayim oglumu
Hepimiz insallah sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi
günaydın kızlar bizim bugün işte son günümüz yarın raporumu almaya gidicem raporu görmeden de inanmıcam artık izne ayrıldığıma8 de işte olmam lazımdı ama çok yağmur yağıyor eşim gelip götürcek beni onu bekliyorum bu sene hiç yaz gelmicek sanırım bu arada @Survive ve @010712 kızlar Allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Merhaba anneler biz elifimizi eve getirdik bile 3700 51 cm spinal sezeryana ile oldu mükemmel bir duyguymus allah herkese nasip etsin ilimizde çok iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?