2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim. Elimde çocuk bakım ve gelişimi ile ilgili kitaplar var artık benim ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum.

Eklentiler

• IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20150530_222955.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 118
peki devlet ya bilmiyorum şimdi dogum kanalına girip girmediğinide sölerlermi kilosuyla 15 gün oldu gideli en son
dr um kanala girse doğar diyor. halk arasında bi tabir o. doğum pozisyonu almıştır belki. ztn devlette en ufak bişi varsa salmıyor bile. çok geç okudum anca cevap verdim.

Merhaba anneler biz elifimizi eve getirdik bile 3700 51 cm spinal sezeryana ile oldu mükemmel bir duyguymus allah herkese nasip etsin ilimizde çok iyiyiz
Spinal sezeryandan memnun kaldınmı canım.bende sezeryan yaptırmak zorunda kalabilirim.araşrırıyorum şuan:)

Mesajini Goruncee yazayım dedim canim.. elbette gitgide acisi artiyor sancılar siklastikca suresi uzadikca seviye de tavan yapıyor :)

anlamama ihtimalim yok yani :) iğne batması kasılma karnıb alt tarafında ağrı fln oluyor. çocuk harekt ederkende kafasını dibe iter gb oluyor. tabi dk sürmüyor. beklemedeyim yani. kahvaltı yeni ettim sindireyim yürürüm biraz.

Canim kuzenimle dun konustum epidural sezeryan olmus cok rahattim hemen sutum geldi diyo. Az once komsum geldi yasca benden cok buyuk. Onunda buyuk kizi epidural sezeyan olmus cocuklari tosuncuk gibi ve hemen emzirmisler. Stres yapma hersey iyi olcak Allah izin werirse. Hangi sehirdesin bu arada , hastanen nasil?

pofuduk18 @Arifa TomrisHatun @spring_0 kızlar belki de doğumunuz oldu bilmiyorum geçmişe baktım hepiniz hasyanede beklemekteydiniz hakkınızda hayırlısı olsun kolayca doğum yaparsınız inşallah istediğiniz doğum şeklinde olur. Inşallah yavrularınz. Bol bol sütünüz olsun . Mis mis kkoklayin hemen yavrularınz aminn

Canım E="sinaz, post: 41304163, member: 198461"]Spinal sezeryandan memnun kaldınmı canım.bende sezeryan yaptırmak zorunda kalabilirim.araşrırıyorum şuan:)[/QUOTE]
Canim com memnun kaldım ağrı sizi hissetmesini uyuşuk olduğum için kalklmak biraz zor oluyor ama sakin yatma gaz cikarqmassan aağrı olur ben çok memnun kaldım genel anestezide direk ağrı ile uyaniuormussun ameliyathane de adım bilinçli anne oldu :) kendim istedigimden kimisi kesilmeyi goremem ben deyip genel istiyormuş ama kesilmeyi gormuyorsun

Çok OTE="cilann, post: 41304771, member: 632963"]Hayırlı olsun canım maşallah size bil.bol sütün olsun nasıl. Geçti dohumun rahat miydin[/QUOTE]
Cok rahatti canım süt daha gelmedi incir suyu humana bol su tarhana tuketiyorum bakalım bugün ağız gelmeye başladı inşallah gelicek

Kızlar bende inşallah hayırlısıyla cuma günü sezeryan olcam. Sezeryanda anestezi konusunda karar vermeyenlere kesinlikle genel önermem ilk kızım genel anestezi ile oldu ayılamıyosun emziremiyosun bilincini toplayamıyosun kolun nerde göğüslerin nerde hakim olamıyosun ama belden aşağı olduğunda bilincin tamamen açık üst vücuduna tamamen hakim oluyosun herşeyin tadını çıkarıyosun Allah yardımcımız olsun sekine duası varmış bol bol okuyun bana önerdiler

Merhabalar,
Belki bilginiz vardır ama yazmak istedim. Hurma yemenizi tavsiye ederim. Doğumu kolaylaştırıyor.
Sağlıklı v hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.

Amin Canım tesekkur ederim hepimize inşallah yedigim hurmanin haddi hesabi yok suan kasilmalari takip ediyorum duzensiz geliyolar arasi bazen 25 bazen 35 bazende 50 dk olabiliyo
Merhabalar,
Belki bilginiz vardır ama yazmak istedim. Hurma yemenizi tavsiye ederim. Doğumu kolaylaştırıyor.
Sağlıklı v hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…