2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin can hamişler

Ya benim kusmam olmadi hic , her zaman bulantim vardi ama bu hafta cook fenayim öğürüp duruyorum.
Bi deee , sıkı duruuuuunnnn
sigarayı biraktim
Sizlerde keyifler nasil?
Bebisler napiyo?
Tebrikler canim harikasin. Minicik bebegine yazık. Iyi ki bıraktın

Bulantilar geçecek inş umutla bekliyorum....
Gecicek tabi kuzum merak etme. Bu bulantilar falan hepsi vucudumuzun bebisimizi kabul etmeye calismasindan dolayi oluyo. En fazla uc haftaya duzelirsin sen de. Bunyeden bunyeye degisiyo tabi
Rabbimin izniyle kucagimiza alinca meleklerimizi ; bu yasadiklarimizin hepsi tatli birer ani olarak kalicak

Cok geçmiş olsun simdi nasılsın

Tebrikler canim harikasin. Minicik bebegine yazık. Iyi ki bıraktın
Evet kuzum. Bana kalsa birakmaktan pek umutlu degildim acikcasi zorlanicagimi saniyodum. Ama bebegim yardimci oldu bana ve bitti gitti cok sukur ki..

Gunaydin can hamişler

Ya benim kusmam olmadi hic , her zaman bulantim vardi ama bu hafta cook fenayim öğürüp duruyorum.
sigarayı biraktim
Sizlerde keyifler nasil?
Bebisler napiyo?

offf ne çok bulantısı olan var. Allahın izni ile bir geçse.

Gunaydin can hamişler

sigarayı biraktim
Sizlerde keyifler nasil?
Bebisler napiyo?
Ohhh çok sevindim bırakmana... Bir daha yanaşma :)
Bende kusmuyorum ancak oguruyorum...ağzımda kötü bir tat..canim bisey istemiyor ama zorla yiyorum..

hayla devam eden agrım ve kahve rengı akıntım var .Doktor baktı bı sey yok dedı acılde ama bı sey olmasa neden boyle agrı olsun kı anlamadım ben de ,artık yarın da boyle gıderse tekrar doktora gozukecem
BEnim rahimde donukluk varmis ilk cocugumdada bundada surekli akintim vardı kahverengi. Doktor normal dedi kanamaa olmadikca korkma dedi.

Bir daha yanaşma :)
Ayyy evet evet insallah :)
canim bisey istemiyor ama zorla yiyorum..
Bu gecici bi sure insallah, sıkma canini canim..
hayla devam eden agrım ve kahve rengı akıntım var .Doktor baktı bı sey yok dedı acılde ama bı sey olmasa neden boyle agrı olsun kı anlamadım ben de ,artık yarın da boyle gıderse tekrar doktora gozukecem
Gecmis olsun kuzum bu arada sana .

Kızlar moralim çok bozuk dün geceden beri kasıklarım çok ağrıyo, birazda belim. Az önce kahveden kırmızıya dönük leke geldi hastaneleri aradım, pazar olduğu için kadın doğumcuları yok, gelin acil olduğuna kanaat getirirsek doktoru ararız diyorlar, ne bilecek acildeki adam ultrasonla bakmadan bi yandan da 2. Adet günüm, hani adet olamıyoruz o günlerde böyle lekelenme olabilir diyorlar. Bekliyorum bakalım, devam ederse acile gitcem

Çok geçmiş olsun. Ins doktorun dediği gibi bişeyin yoktur devamli uzan yorma kendini ve ayakta kalma.

Allah acil şifalar versin.

Canım aslında asure çekiyordu malum asure günü çokça yedim sağolsun es dost. Şimdi yapıyom bakalım yiyebilecek miyim? Geçtiğimiz günlerde yeme fırsatınız olmuştur diye yazıyorum Ayy canı çeken olurmu. Şaşırdım artık ne yapacağımı bişey yiyemedigim için üzülüyorum normalde çok istahliyimdir ama. Birtek meyve mandalina ayva falan yiyorum..

Canım benimde aynısı oldu tam adet günümde sanki karnım ve belim adet olacakmış gibi ağrıdı ve kahve rengi ama baya fazla kanamam oldu.Doktora gittim gecenin 1 inde progeston yazdı hemen kullanmaya başladım 2 gün içinde de gecti.Evde dinlendim 1 hafta rapor aldım.Allaha şükür şimdi birşeyim yok.doktor bana dedi ki kanaman olunca mutlaka gel.İstersen sen de git.Ne olur ne olmaz.

Canım gece 1 de doktoru nasıl buldun? Dedim ya hiçbir özel hastanede kadın doğumcu yok pazar olduğu için bu da benim şanssızlığım. İnş tekrarlamaz. Ama yine de yrn sabah erkenden gitcem doktora inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…