- 21 Ekim 2014
- 67
- 56
- 18
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.801
Yaaa çok güzel, cok iyi yapmışsın canım. Bulantilar geçecek inş umutla bekliyorum....Gunaydin can hamişler
Ya benim kusmam olmadi hic , her zaman bulantim vardi ama bu hafta cook fenayim öğürüp duruyorum.
Bi deee , sıkı duruuuuunnnn
sigarayı biraktim
Sizlerde keyifler nasil?
Bebisler napiyo?
Tebrikler canim harikasin. Minicik bebegine yazık. Iyi ki bıraktınGunaydin can hamişler
Ya benim kusmam olmadi hic , her zaman bulantim vardi ama bu hafta cook fenayim öğürüp duruyorum.
sigarayı biraktim
Sizlerde keyifler nasil?
Bebisler napiyo?
Gecicek tabi kuzum merak etme. Bu bulantilar falan hepsi vucudumuzun bebisimizi kabul etmeye calismasindan dolayi oluyo. En fazla uc haftaya duzelirsin sen de. Bunyeden bunyeye degisiyo tabiBulantilar geçecek inş umutla bekliyorum....
Cok geçmiş olsun simdi nasılsınacılden geldım kızlar sımdı sıddetlı agrım ve koyu kahve akıntım geldı.2 devlet hastanesı gezdım hıc bırısı kabul etmedı ve sonucta ozele gıttım.Cok sukur bebek sımdılık ıyı ama doktor bı sey yazmadı ne ılac ne ıgne ,sımdılık bısey gozukmuyor dedı kırmızı kanama falan,bakalım bu bebek bıze daha neler yapacak
Evet kuzum. Bana kalsa birakmaktan pek umutlu degildim acikcasi zorlanicagimi saniyodum. Ama bebegim yardimci oldu bana ve bitti gitti cok sukur ki..Tebrikler canim harikasin. Minicik bebegine yazık. Iyi ki bıraktın
Gunaydin can hamişler
sigarayı biraktim
Sizlerde keyifler nasil?
Bebisler napiyo?
Ne guzel ya. İşte annelik boyle daha dogmadan fedakarliklar basliyorEvet kuzum. Bana kalsa birakmaktan pek umutlu degildim acikcasi zorlanicagimi saniyodum. Ama bebegim yardimci oldu bana ve bitti gitti cok sukur ki..
Ohhh çok sevindim bırakmana... Bir daha yanaşma :)Gunaydin can hamişler
sigarayı biraktim
Sizlerde keyifler nasil?
Bebisler napiyo?
hayla devam eden agrım ve kahve rengı akıntım var .Doktor baktı bı sey yok dedı acılde ama bı sey olmasa neden boyle agrı olsun kı anlamadım ben de ,artık yarın da boyle gıderse tekrar doktora gozukecemCok geçmiş olsun simdi nasılsın
BEnim rahimde donukluk varmis ilk cocugumdada bundada surekli akintim vardı kahverengi. Doktor normal dedi kanamaa olmadikca korkma dedi.hayla devam eden agrım ve kahve rengı akıntım var .Doktor baktı bı sey yok dedı acılde ama bı sey olmasa neden boyle agrı olsun kı anlamadım ben de ,artık yarın da boyle gıderse tekrar doktora gozukecem
Ayyy evet evet insallah :)Bir daha yanaşma :)
Bu gecici bi sure insallah, sıkma canini canim..canim bisey istemiyor ama zorla yiyorum..
Gecmis olsun kuzum bu arada sana .hayla devam eden agrım ve kahve rengı akıntım var .Doktor baktı bı sey yok dedı acılde ama bı sey olmasa neden boyle agrı olsun kı anlamadım ben de ,artık yarın da boyle gıderse tekrar doktora gozukecem
hayla devam eden agrım ve kahve rengı akıntım var .Doktor baktı bı sey yok dedı acılde ama bı sey olmasa neden boyle agrı olsun kı anlamadım ben de ,artık yarın da boyle gıderse tekrar doktora gozukecem
Allah acil şifalar versin.Kızlar moralim çok bozukdün geceden beri kasıklarım çok ağrıyo, birazda belim. Az önce kahveden kırmızıya dönük leke geldi hastaneleri aradım, pazar olduğu için kadın doğumcuları yok, gelin acil olduğuna kanaat getirirsek doktoru ararız diyorlar, ne bilecek acildeki adam ultrasonla bakmadan bi yandan da 2. Adet günüm, hani adet olamıyoruz o günlerde böyle lekelenme olabilir diyorlar. Bekliyorum bakalım, devam ederse acile gitcem
Oda güzel keşke benim canım da bişeyler çekse yesem azcık. ..İnsanın canı biber dolması çekermi ya çekiyo valla fena
Canım benimde aynısı oldu tam adet günümde sanki karnım ve belim adet olacakmış gibi ağrıdı ve kahve rengi ama baya fazla kanamam oldu.Doktora gittim gecenin 1 inde progeston yazdı hemen kullanmaya başladım 2 gün içinde de gecti.Evde dinlendim 1 hafta rapor aldım.Allaha şükür şimdi birşeyim yok.doktor bana dedi ki kanaman olunca mutlaka gel.İstersen sen de git.Ne olur ne olmaz.Kızlar moralim çok bozukdün geceden beri kasıklarım çok ağrıyo, birazda belim. Az önce kahveden kırmızıya dönük leke geldi hastaneleri aradım, pazar olduğu için kadın doğumcuları yok, gelin acil olduğuna kanaat getirirsek doktoru ararız diyorlar, ne bilecek acildeki adam ultrasonla bakmadan bi yandan da 2. Adet günüm, hani adet olamıyoruz o günlerde böyle lekelenme olabilir diyorlar. Bekliyorum bakalım, devam ederse acile gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?