2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Masallah canım bebeğine bizde.bekliyoruz İnş normal.olura hakkımızda hayirlisi
olsun rabbim.hepimizi en kısa sürede kurtarsin

Kızlar bugün saat 13 30 itibariyle meleğimi kucağıma aldım spinal sezeryan olmak zorunda kaldım ama dünyanın en güzel şeyi bu ağrılarım var tabiki bacaklarım uyuşuk hala ama kizim herseye deger
Doğum hikayeni anlatir misin?hemen ayağa kalkabildin mi sütün geldi mi gazin çikti mi??

Kızlar bugün saat 13 30 itibariyle meleğimi kucağıma aldım spinal sezeryan olmak zorunda kaldım ama dünyanın en güzel şeyi bu ağrılarım var tabiki bacaklarım uyuşuk hala ama kizim herseye deger

Gözünaydın canım sağlıkla kavuşmussun kızına epidural normal olucaktı neden olmadı kiiii

Arkadaslar merhaba bir sey sormak istiyorum sabahtir kasikladim agriyo ayaga kalkinca baski artiyo 37.haftamdayim kizimda kanalda demisti drum hatta 18 hazirana gun verdi ben bu agridan korkmaya basladim sizce normalmi dua edin nolur haftaya kadar buyusun kizim

Kızlar doktora gittim az önce geldim 2 cm acilmam varmış kendi doktorum izinde 5 gün sonra gelecek baska doktor muayene etti ters zaten nişanın da gelmiş alalım dedi ama benim hic sancım yok nstde de sancım çıkmadı o yüzden beklemek istiyorum dedim sancin olursa gelirsiniz dedi. Çok yoruldum 2.5 saatlik yola gidip gelmek ölüm gibi.

Spinal nasil anlatir misin biraz ayağa kalkabildin mi geçmiş olsun:)
Henüz yatıyorum bacaklarım in uyuşuklugu tam geçmedi yeni yeni ağrılari hissetmeye başladım ama doğum ani çok kolaydı anestezi uyuşuklugu oluyor işte o eli olan sağ salim Bebeğimi kucağıma almakti çok şükür bu Günlerimize Allah hepinize kolay doğum nasip etsin

Doğum sancısı belden giriyor alt tarafa doğru artıyor sancın , yalancı sancılarda tam tersi canım , eğer sancın şiddetleniyorsa bi hastaneye git
alt tarafa doğru artan bişi yok sadece belim ağrıyo dünden beri, adet ağrısı gibi

Kızlarrr benimde nişanımm geldii..bugün zaten birazbadet sancısı gibi sancm vardı ama hemen gitmiycem hastahaneyeee ya sancımı bekliycem yada suyuu
canım adet sancısı derken? Sadece bel mi yoksa kasıklarında ağrıyomuydu?

benim de dün belim ağrıyordu adet gb. bugün daha yeni artan adet ağrısı gb ağrım var. dk tutmaya çalışıyorum ama gayet tutarsız
gece fln düzene girse de doğumum olsa.
sabaha kadar bel ağrısı çektim, gece rüyamda 4 kere doğum yaptım sabaha kadar :) ama kasıklarımda bişi yok.. Dünden beri ev topluyom ama işim hiç bitmiyo gibi, sanki ev dağınık kalcak gibi geliyo doğuma giderken

Doğum hikayeni anlatir misin?hemen ayağa kalkabildin mi sütün geldi mi gazin çikti mi??
Hemen ayağa kalkmak mümkün değil canım sutüm çok az şu gibi geldi hemen emzirme işlemi oldu zaten ama su an yemem içmem yasak zaten geceye kadar su falan içersem çoğalır inş stüm meleğim mışıl mışıl uyuyo genelde

Kasıklarımda ve belimde ağrılar var ince incee onun dışında bi sancm yookk cnmm... bidee karnımm acayip kasılıyoo bugünn. Hayırlısı bekliyorum bakalımm..

Ayni agri bende de var yururken bile zorlaniyorum adim attikca asiri baski oluyo benim dogum kanalina girmeye calisiyodu girmis sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…