2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Yok kız hiç kasmadım kendimi baya motive olup öyle gitmiştim amaaaa çok zor oldu

rezene çayı da içsek olurmu acaba
evet rezene çayı bayaa bi süt yapıyoo bide kayısı suyu gazda yapmıyoo.. aman karışık meyve suyu içmeyenn gazdann şişersiniz.. bide sıcak duş. Sezeryan olacağın için olmaz ama normal doğum yapacaklara tavsiyee 10 günden sonrada bebişinee az papatya çayı içirebilirsinn sakinleştiriyoo ggazınıda alıyoo

Yarin sabah sezeryana giriyorum, bana sans dileyin... Nst de hic sancim cikmadi, gunum de gectigi icin, bide doktorum haftaya yokmus,, strese ssokmayalim ikinizide, alalim artik dedi... Bizde tamm dedik..
şimdiden geçmiş olsun sağlıcakla al bebişini ıkucağınaa

ay maaşallah inş bebenim kızımda iyi abla olukardeşineeşo

Haha.

Sorma bugün şükür 17 günlük olduk, 3 paket 80 lik bez bitirdik 4. yü açtık içinden 10 civarı da kullandık.

En kısa zamanda wc eğitime başlamamız lazım dermişim. :)
desenee baba parasının içinee ediyoo :))

Buda benim elifim teyz le masllah deyin yavruma :)
maaşallah suphanallahh kuzucuğaa..

geçmişi okumadım daha.
gece kendi hastaneme geçiş yaptım. gece 1-2. nst de sancı yoktu açılma 3 cm. sabaha kdr adet ağrısı gb ağrı vurdu. bacağımdan kan çekilmesi, karın altında sancı. 5-10 dk da bir gelip 1 dk sürüyordu. adet dönemi gb garip hareketlerle bir dk direnip derin nefes alıp verip kalan dk larda kesintisiz uyudum.
sbh dr um geldi suyu patlattı açılmam 5 cm ken. sonra 15 dk içinde 8 cm oldu iki kere çömeldim. önce dışkı geldi sonra kusma. doğum masasına geçtim doğum gerçekleşti. 4 dikiş.
bebek 4040 gr 53 cm.
bugün çıkışım olabilir ama çocuk kg lu diye bu gece bakalım dediler. ama yanımda emziriyom. ilk bezini de 2. yi de ben değiştim. doğar doğmaz fıskiye gb idrarını yaptı. ilk kakasını da bekletmeden yaptı.
meryem ana otunu suya koyup suyundan içmiştim. doğum sonrası çıkardık daha kapanmadı.
bebişi emzirirken uyuyakalacağım diye annem seyyar yatağına koydu.
dikiş ağrımıyor ama ıkınmadan kuyruk sokumum ağrıyor. hemşire 2-3 güne geçer dedi.
eşim de tüm gece uyumadı uyu dememe rağmen. şimdi eşim yan yatakta bebek beşiğinde uyuyorlar.

hamile olduğumu daha anlamamıştım şimdi bebişim var. çok değişik sanki ztn bebeğim varmış gb hep. emziriyom altını değişiyom uyutuyom. ama gaz çıkaramıyom o kdr sert vurmaya kıyamıyorum
annemle abim haberi duyunca ağlamış. ben biraz öküz kaldım daha olayı kavrayamadım hala şoktayım sanırım.
dr da doğum öncesi sen sakin olmasan normal doğum riskini almazdım dedi. çok şükür Allah bana acıdı diyorum. su patlamasından sonraki acı uzun süre çekseydim dayanamazdım.
sbh sancı odasına annem geldi stres edecek diye çıkardık ark ım girdi. o kdr seri geliştiki doğum masasında yanımda oldu. bel boşluğuma yastık görevi gördü. bebişin ilk resmini çekti. 3 ebe bir dr ve ark ım la kısa bir doğum oldu.
sanırım sakinlik çok mühim. iri diye ıkınırken tereddütüm olmasa kasmasam hiç dikişsiz gerçekleşecekmiş. buna da şükür tabi.

hastaneme gitmeden önce eve yakın gittiğim özelde nöbetçi dr ve ebe normal zor sezeryan olur ancak dedi. eşimin morali bozuldu ama duymazdan geldim. bu da size kapak olsun demek için arayıp söyleyesim var

Amin canım bir.an.once iyileş inşallah ..bol.bol sut. Olsun can olsun kan olsun bebebgine

Hiç bir şey olmaz Allahın izniyle öyle düşün . Kendini hep. Iyiye yor Canim. ALLAH yanında olsun yavrunla yha Allahım yavrularimizn eli ayağı düzgün sağlıklı. Akli Basında vicdanli. Güzel. Ahlaklı kıl inşallah. Birbirimize dua edelim kızlar.

Ay canım canım ne Güzel bir hikaye maşallah size ozendim nazarsiz

bende erken gelsin istemiyorum cam 1 gün bile dursa kar benim için peki doktora gittin mi canım ne dedi doğumla ilgili?

doktorum spinali önerdi ama yarın muayene olcam uygunsa spinal olcam büyük ihtimalle canım[/QUOTE]
Canım sancin olursa hemen gel dedi acilmani kontrol ettir arada dedi. Benim hic sancim yok gayet iyiyim bekliy
Canim sancin olursa acilmani kontrol ettir gel dedi normalde 20haziranda spinal olcam.
bende erken gelsin istemiyorum cam 1 gün bile dursa kar benim için peki doktora gittin mi canım ne dedi doğumla ilgili?

doktorum spinali önerdi ama yarın muayene olcam uygunsa spinal olcam büyük ihtimalle canım[/QUOTE]

Cnm cok üzüldüm
Rabbbim tez vakit şifa versin Yarencige
Sende kendine dikkat et annesi sutun ilac gelecek bebisine

Oyy ne güzel maşallah prenseslere,biz bekliyoruz hala canım, oğluşun gelmeye niyeti yok ev temizliği boya badana bayağı uğraştırdı ama bitiyor çok şükür. Seni de prensesleride öpüyorum çok.

İri bebek olduğu için olabilir dedi doktor. 10-15 Güne geçer dedi ama yine içim rahat değil işte.
İnşallah canım benim, Allah razı olsun. ..
Ah yavrum benim kıyamam ona,üzülme pofudukum inşallah hemen toparlarsınız canım. Çok üzüldüm, yavrunu öp yerimize

Hiç sezeryan istemiyordum canım , birde sorun da yoktu bu zamana kadar .. Doktorumla normal doğum bekliyorduk .. Dediğin gibi ama dışarda daha çabuk toparlar inşaAllah .. Rabbim herkesin yavrusunu esirgesin , Amin ..
Biliyorum canım sende çok istiyordun normal doğum ama kısmet. Önemli olan sizin sağlığınız

pofuduk18 canım Kıyamam ccok uzuldum ama. doktorunuz olumlu konuşmuş geçer iyileşir demiş o.daha melek RABBİM yanında olur o yüzden inşallah en.kisa.zamanda her şey senin için yoluna girer canım dualarımz seninle . Canım. Olumlu.olacak hersey inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…