2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yok kız hiç kasmadım kendimi baya motive olup öyle gitmiştim amaaaa çok zor oldu
hayırlısı artık napalım, kaderde sezeryan olmak varsa oluruz

tek kelimeyle süpersin, helal olsun canım :) çook heveslendim valla ben bgn kontrolde bile heyecanlandım.. Allah analı babalı büyütsün inş, ismini düşünmüşmüydün? Bu arada Meryem ana otunu kullanan birini görmek güzel, bende içecem muhakkak, o an panikle unutmazsam tabi :) bide bence 4 dikişler süper doğurmuşsun 4 kilo tosunu maşallah, son zaman sen çok güzel yürümüştün en iyisi bende artırayım yürüyüşü

Evet canım benim öyle yapıyorum , Dua ediyorum Allah'ım esirgesin hepimizin yavrusunu ..
İlk duyduğumda çok kötü olmuştum , birşey bile hissedememiştim pazartesi kavuşcağımı sölediğinde
Şimdi daha iyiyim hamd olsun . .

İnşaAllah dediğin gibi olur canım , öyle olmasını çok isterim hemde çooookk

Peki canım bilmiyordum , sölediğin iyi oldu çok sağol

Canim benimki 2600 haftaya benim de sezeryanim var napalim biz buyuturuz boyu cok kisa cikiyo benimkinin direk cm demiyo ama fl olcusu 34 hafta dedi doktor

Bizimkinin boyu 50 cm çıkıyor canım , doktorum iyi tam olarak doğum boyu dedi . .
Kilosu 2300 en fazla 2400'müş , İnşaAllah ultrason yanılıyordur öyle dua ediyorum , sezeryan günün ne zaman peki , ben epidural olucakmışım

Amin canım benim Allah razı olsun binlerce kez , sizlerde hayırlısıyla alın inşaAllah kucağınıza

Oy kiyamam ben o melegee, canim uzmemeye calis kendini sutunu etkilemesin. Eskiler hep der uzulme sutun kesilir diye. simdi bebegine odaklan sut arttirici yicek icicekler arastir, ne yaparsan o kar. Bol bol emzirirsin mis gibi yaparsin guzel yawrunu. Hazirliklarin tamam mi, annene haber verdinmi oda gelse iyi olirdu artik. Dinlenmene bak son gunlerin canim kendini yorcak bsy yapma. Bebegin herseyden onemli disardayken en azindan kontrolun altinda olur hersey.

Merhaba kizlarrr,
dun doktora gittim 24 hazirana gun verdi cok az kaldi heyecan basti :) masalah kizim kipir kipir idrar yoluma da baski yapiyor idrarimi zor tutuyorum. odemlerim cokkk ayaklarim fena sisiyor. Doktor idrar tahlili istedi Cok yuksek lokosit cikti simdi idrar kulturu sonucu bekliyorum. Gerekirse antibiotik vericem dedi ama az kalmisken doguma ilac almak istemiyorum. Idrar yolu enfeksiyonu yasayan oldu mu?

Canim. Bende oldu.dokrtorum eğer yanma.yokken tuvalete çıktığında ilaca gerek.yok sorun olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…