2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kac cikti lokosit canim. Doguma yakin yukseliyomus zaten. Benimde 12.8 cikmisti. Doktorum ilac kullandirmami gerektrcek bsy yok dedi ama bol su icmeye dewam dedi, saglik ocagina bakcak olsaydim doktorunuza hemen soyleyin antibiyotige baslayin diyodu

Maşallah gözn aydın canımm kolay olmus dogumun demekki...allah sağlıklı uzun ömürler versinn

Kac cikti lokosit canim. Doguma yakin yukseliyomus zaten. Benimde 12.8 cikmisti. Doktorum ilac kullandirmami gerektrcek bsy yok dedi ama bol su icmeye dewam dedi, saglik ocagina bakcak olsaydim doktorunuza hemen soyleyin antibiyotige baslayin diyodu

Benim 75 cikti lokositim. Hafif bir batma kasinti gibi his var ama idrar yaparken yanma hic hissetmedim. Ben de bol su iciyorum bakteri cikmasindan korktum bir zarari olmaz insalah bebege

KızlAr ya bugun karnım çok kasılıyo ve hareketleride azaldı sanki.. bide oturduģumda sanki bebisin kalp ritmini hissediyomusum gibi oluyoo sanırım sırtı dönükk.. bilmiyorum acile gidip bi nst ye baģlansammı

canım geçen hafta sağlık ocağında tahlil yaptılar banada , enfeksiyon çıktı yanma yoksa hiç ilaca gerek yok dedi, bol su iç dedi. Bgn de doktoruma söyledim, sakın içme ilaç milaç dedi, su iç dedi

Benim 75 cikti lokositim. Hafif bir batma kasinti gibi his var ama idrar yaparken yanma hic hissetmedim. Ben de bol su iciyorum bakteri cikmasindan korktum bir zarari olmaz insalah bebege
Normal dogumda sikinti olabilme ihtimali war diye biliyorum..ama sen sezaryen olcaksin zaten dimi canim

Canim banada oyle oluyo magnezyum iciyorum doktor vermisti , bide o pit pit kalp atisi gibi olanda hickirigi minnak kuslarimizin gece basliyo benimkide imi uc dk suruyo

Hareketlerinde azalma warsa bi git nst ye gir istersen canim icin rahat etsin

Canım iki gün önce hareketleri azaldı diye nst ye girdim aşırı hareketlendi nst de ve ebe neden bu kadar hareketli ki dedi. 1 saate yakın nst de kaldım ve 2 cm açılmam varmış ertesi gün nişanım geldi. Şimdi bekliyorum yatıyorum sürekli 20 haziranda sezeryanım var beklesin diye dua ediyorum.

Canim banada oyle oluyo magnezyum iciyorum doktor vermisti , bide o pit pit kalp atisi gibi olanda hickirigi minnak kuslarimizin gece basliyo benimkide imi uc dk suruyo
Yokk kızz hıçkırığını biliyorumm hatta şuanda hıçkırıyoo kuzuumm... magnezyum hic kullanmadm kızımdada vermişti dr ama kullanmadm hiç..bundada bacak krampları çok oluyo amaa ayak parmaklarımı kendime dogru çekince geçiyo..

Allah Allah ne acaba bende kullanmadim hic ama ne muz yiyorum ne elma, kasilmamda agrimda oluyo.diye dr bi ara wermisti bende simdilerde kullanmaya basladim. Galiba tersim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…