2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Pofuduğum ya inanmiyorum :)) seninle baştan ayni gidiyorduk çogu seyde zaten :)) birde dogumlarimiz ayni olmus..
Cok tesekkur ederim canim benim güzel dileklerin için.. Rabbim sizede mutlu huzurlu saglikli bi hayat versin, Allah anali babali büyütsün evladinizi inşallah..
Bende çok öpüyorum seni..

Ay canim benim Allah bagislasin oglusunu.. Saglicakla buyut insallah canim.. Cok sukur benim kizimda sadece anne sutuyle besleniyor, insallah boyle devam eder 6 ay boyunca full anne sutuyle..

Darisi dogum yapmamis olanlara olsun, saglicakla kucaginiza alin insallah..

Normal doğum dikişleri ne zaman geçer ki kızlar ? Oturamıyorum,kalkamıyorum acısından uyanıyorum bazen de nolur çabuk geçsinnn
Acisi benim 11.gün tam olarak geçti ama hala.düşmedi dikişlerim...fakat artık rahatlıkla oturup kalkıp yatabiliyorum sukur, az sabır geçecek inşaAllah canim..

Dr.m beklemeyi öneriyor fakat 3900 olmuş bebek .1 hafta daha kalırsa kilo alır diye korkuyorum. Senin bebek kaç kilo doğdu?

Oy masallah bebisine canim.. Ultrasonda yanilma payi var ama biliyosundur, belki o kadar kilolu degildir
Benim kizim 3.280 kg dogdu 48cm..

Caniiimm bizi sormussun...
Biz iyiyiz elhamdülillah...her geçen gün büyüyor kizim, hayranlıkla seyrediyorum onu:)
Sizin iyi olmanıza cok sevindimm..yaren kizla aynı gün gelmişler:)
Sözde ben sizden geçtim erken Geldi kizim, bu işler hiiic belli olmuyor :)

Sağlıkla büyüsün de yavrularimiz inşaAllah.. fırsat buldukça yazisalimmm..ozletmeyelim

kızlar ya doğumlarınız Sata göre mi oldu ultrasona göre mi bizim kız 3 hafta önde kafayı yedim şu dogum tarihi mevzusunda bana bir akıl verin gozunuzu seveyim 8 temmuzda randevum var ozaman neyin ne olacagın belli olucak ama daha cok var sizin tecrubeli bilgilerinize ihtiyacım var

Canim bu iş hiiic belli olmuyor bebeğinin keyfine , Allahimin takdirine bağlı :)
Bizim baş ve boy bir kaç gün önde gidiyordu 38+3 de nişan geldi 38+5 de doğum yaptım:)
Stres yapma istediği zaman gelecektir bebeğin:)

aaaa evet yengec burcu oldu yavrularimiz ama benim abim yengec cok zordur basina buyruk korktum simdi bak

haklısın canım benimde baş boyun karın çevresi kilosu sata göre 3 hafta önde çok şükür şekerimiz de yok..
ben ne zaman bekliyecem onu bilmiorum catı ağrım çok oluyor normal dogum gözüküyor baş aşagıda kızım kanala başını dayamıştı en son bilmiyorum girdimi :)
bu arada ne güzel kavusmussunuz siz rabbim bizlerede nasip etsin inşallah..
Sağlıkla büyüsün meleğiniz :)

artık normal canımm korkmana gerek yokk eğer 5 günü geçerse sorun olurr.. onun kıvranmasıda gaz vardırr... senin anlattgn şekli ben kızmda yaşadmm bende öyle sanmıştm ama gazmş iştee..tam emecek kıvranıp bağırmaya başlıyoduu..emmiyodu sinirleniyoduu

Kizlar bebisi sarilik olanlar neler yapiyosunuz verimli emme olmadigi icin kan sekeri dusuyor biberonada alistrmak istemiyorum

Son haftasina kalan bebeklerde mi oluo bu kaka olayi acaba?
Canim ben ablamdan biliyorum son haftasında doğmaz ise doktorlar Sezeryen ile alma taraftarı oluyor çünkü Kakasini yapabilirmis veya normal doğumda çocuk strese girip Kakasini yapabilirmis eğer strese girmiş ise erken haftalarda da Kakashi yapabilir. Allah muhafaza.

Benim oğlum sarılık olduğunda uyandırmakta bile güçlük cekiyordum kaldı ki emzirmek mümkün değildi. Sütü sagip biberonla verdim. Hala ara sıra göğüsüm çok agridiginda sagip veriyorum biberona alışma durumu olmadı emmeyi daha çok seviyor. Belki biberonlada alakalı olabilir. Nuk marka ve ucu anne memesine benziyormus aklında olsun

Kizlar bebisi sarilik olanlar neler yapiyosunuz verimli emme olmadigi icin kan sekeri dusuyor biberonada alistrmak istemiyorum

Aynen agzinj acio kocaman kapamio ememeyincede sinirlenio.ağlarken rengi degisio gözler sulanio ses degisio yavrumun.babam panik oluyor 5 güne kadar normalmis diyorum inanmiyor kiyamiyor dedesi

Evet ya bunu çok duyuyorum Allah korusun strese girmesin yavrucuklar:)

yaa kizlar doguma 2 gun var doktor agrin var diyo ama bn bsey hissetmiyorum karnimdaki sertlik disinda boyle olan oldu muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…