- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.161
Oy canım tatlıkedim :) aynı gün doğum yapmışız neredeyse aynı gibi benimde sancım 3cmde kalmıştı, suni sancı aldım. Akşam 19.50de doğumum oldu peşpeşe doğurmuşuz canım benim :)
Gözün aydın inşallah yavrunuzla mutlu bir hayat geçirirsiniz.
Çokçokçok öpüyorum canım benim :)
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun saglikli uzun omur versin kizina
Ayni gun yani 8de benim de hastaneye yatisim yapildi heyecandanmi nedenmi bilmem aksam tansiyonum 16ya fırladı yogun bakimda bi gece kaldim serumlarla gecirdim 9nu da 10 haziran sabahi ise 5 dk da bir sanci gelemeye basladi dr 3 sm acilma oldugunu soyledi dogumhaneye yatirildim 4 sm olunca da epidural yapildi 40+2 de saat 13:00 normal dogumla oglumu kucagima aldim cok sukur kafa buyuk oldugu icin epizyotomi yapildi dikislerim yeni iyilesiyor daha
Benim oglus meme hastasi bayada gazli yoruyor beni ama olsun onun icin her seye degerUyuyor simdi
Rabbim butun bebekleri korusun ailelerine bagislasin saglikli,uzun omur versin
Daha dogum yapmayan arkadaslar siz de saglikla kucaginiza alin inşallah yavrularinizi
Acisi benim 11.gün tam olarak geçti ama hala.düşmedi dikişlerim...fakat artık rahatlıkla oturup kalkıp yatabiliyorum sukur, az sabır geçecek inşaAllah canim..Normal doğum dikişleri ne zaman geçer ki kızlar ? Oturamıyorum,kalkamıyorum acısından uyanıyorum bazen de nolur çabuk geçsinnn
Dr.m beklemeyi öneriyor fakat 3900 olmuş bebek .1 hafta daha kalırsa kilo alır diye korkuyorum. Senin bebek kaç kilo doğdu?
Caniiimm bizi sormussun...Ay canim benim Allah bagislasin oglusunu.. Saglicakla buyut insallah canim.. Cok sukur benim kizimda sadece anne sutuyle besleniyor, insallah boyle devam eder 6 ay boyunca full anne sutuyle..
Darisi dogum yapmamis olanlara olsun, saglicakla kucaginiza alin insallah..
Kanaman yoksa mi demek istedin..eğer kanaman bittiyse tamamen ve bundan eminsen boy abdestini alıp namazına başlayabilirsin...artık lohusa sayılmazsın:)Kızlar günaydın lohusayken namaz kılınırmı adet olunmuyosa
Canim bu iş hiiic belli olmuyor bebeğinin keyfine , Allahimin takdirine bağlı :)kızlar ya doğumlarınız Sata göre mi oldu ultrasona göre mi bizim kız 3 hafta önde kafayı yedim şu dogum tarihi mevzusunda bana bir akıl verin gozunuzu seveyim 8 temmuzda randevum var ozaman neyin ne olacagın belli olucak ama daha cok var sizin tecrubeli bilgilerinize ihtiyacım var
aaaa evet yengec burcu oldu yavrularimiz ama benim abim yengec cok zordur basina buyruk korktum simdi bakhadi gözün Aydın canım, bgn gelir sütün de inş, sıcak havlu koy göğüslerine, bide bool bol su îç. Canım burda bi arkadaş gaz yapamayanlar bi kaşık saf zeytinyağı içsin demişti hatırlıyomusun, dene istersen.. Nası paşanın boyu kilosu beklediğiniz gibi mi? Allah size bağışlasın tatlım bana da dua et de gelsin gari
günaydın canım, bende her sabah o hevesle uyanıyorum ama nerdeeee. :) belim dünden beri oladar ağrıyoki dedim galiba bu gece doğacak, sabah uyandım baktım hala içimde :)) annem ikizler burcu olmasın, yengeç olsun 21 inden sonra doğsun deyip duruyodu anaların duası kabul olurmuş, artık bugünden sonra yengece döndük :)
Canim bu iş hiiic belli olmuyor bebeğinin keyfine , Allahimin takdirine bağlı :)
Bizim baş ve boy bir kaç gün önde gidiyordu 38+3 de nişan geldi 38+5 de doğum yaptım:)
Stres yapma istediği zaman gelecektir bebeğin:)
artık normal canımm korkmana gerek yokk eğer 5 günü geçerse sorun olurr.. onun kıvranmasıda gaz vardırr... senin anlattgn şekli ben kızmda yaşadmm bende öyle sanmıştm ama gazmş iştee..tam emecek kıvranıp bağırmaya başlıyoduu..emmiyodu sinirleniyoduuMerhaba arkadaşlar
Meleğim bugün tam 3 haftalık oldu çok şükür darisi beklemede olan annelerin basina.
Önceleri günde 2-3-4 kez kakasini yaparken bugün de yapmazsa 3 gün olacak yapamaiyor.normal midir ki? Yada boyle birşey yasayan varsa nazil cozdunuz? O da agri sanci yapiyor kivraniyor yavrum.aci varken de AC da olsa ememiyor
Evet kanamam bitti erken ama gelmiyo artık 11. GünümüzdeyizKanaman yoksa mi demek istedin..eğer kanaman bittiyse tamamen ve bundan eminsen boy abdestini alıp namazına başlayabilirsin...artık lohusa sayılmazsın:)
Canim ben ablamdan biliyorum son haftasında doğmaz ise doktorlar Sezeryen ile alma taraftarı oluyor çünkü Kakasini yapabilirmis veya normal doğumda çocuk strese girip Kakasini yapabilirmis eğer strese girmiş ise erken haftalarda da Kakashi yapabilir. Allah muhafaza.Son haftasina kalan bebeklerde mi oluo bu kaka olayi acaba?
Kizlar bebisi sarilik olanlar neler yapiyosunuz verimli emme olmadigi icin kan sekeri dusuyor biberonada alistrmak istemiyorum
artık normal canımm korkmana gerek yokk eğer 5 günü geçerse sorun olurr.. onun kıvranmasıda gaz vardırr... senin anlattgn şekli ben kızmda yaşadmm bende öyle sanmıştm ama gazmş iştee..tam emecek kıvranıp bağırmaya başlıyoduu..emmiyodu sinirleniyoduu
Evet ya bunu çok duyuyorum Allah korusun strese girmesin yavrucuklar:)Canim ben ablamdan biliyorum son haftasında doğmaz ise doktorlar Sezeryen ile alma taraftarı oluyor çünkü Kakasini yapabilirmis veya normal doğumda çocuk strese girip Kakasini yapabilirmis eğer strese girmiş ise erken haftalarda da Kakashi yapabilir. Allah muhafaza.
Benim de karnim sert sezaryen mi olcaksin?yaa kizlar doguma 2 gun var doktor agrin var diyo ama bn bsey hissetmiyorum karnimdaki sertlik disinda boyle olan oldu muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?