- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.121
rahat ol bende doğuramadmm..ben hala doguramadimmm
gözün aydın canmm çoook geçmiş olsun..Kizlaaarr merhabbaacumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim. S skelebeks canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim
Canim benim oncelikle hayirli olsun ve nolur metanetli olmaya calis bak gor kuzun cabucak iyilesecek sen dua et olurmu bende edicem sizin icinBugün saat 11 de kızım doğdu.. 55 cm, kilosu 3700.. Dikişlerim var ve şuan acı veren tek şey onlar, belimde de ufak sancılar var. Kızım doğarken kakasını yapıp yuttuğu için benden uzakta bi hastanede yoğun bakımda gozetim altında.. Kucağıma 5 saniye alabildim sonra goturduler.. Kucağım boş kaldım hastanedehepinizin yardımcısı olsun Allah..
Canim gozun aydin hayirli ugurlu olsun bebisinKizlar bende 11 haziran da genel anesteziyle dogumumuu yaptim agrim sizim olmadi cok sukur yatmadim kalktm hemn korsemi falan takinca dahada rahat oldu cok sukur ikimizde iyiyiz biraz sariligimiz var ins onuda atlaticaz cok guzel bir duyguymus rabbim tum bekleyenlere nasip etsin
Canim benim gozun aydin bebeginle. Nice mutlu yillariniz olsunrahat ol bende doğuramadmm..
gözün aydın canmm çoook geçmiş olsun..
hadi gözün Aydın canım, bgn gelir sütün de inş, sıcak havlu koy göğüslerine, bide bool bol su îç. Canım burda bi arkadaş gaz yapamayanlar bi kaşık saf zeytinyağı içsin demişti hatırlıyomusun, dene istersen.. Nası paşanın boyu kilosu beklediğiniz gibi mi? Allah size bağışlasın tatlım bana da dua et de gelsin gariKizlaaarr merhabbaacumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim. S skelebeks canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim
günaydın canım, bende her sabah o hevesle uyanıyorum ama nerdeeee. :) belim dünden beri oladar ağrıyoki dedim galiba bu gece doğacak, sabah uyandım baktım hala içimde :)) annem ikizler burcu olmasın, yengeç olsun 21 inden sonra doğsun deyip duruyodu anaların duası kabul olurmuş, artık bugünden sonra yengece döndük :)gunaydin aanneler hadi bakalim insallah bugun dogururuz hayirlisi ile ya hic belirti yok ama
Ayy bizim yerimize de öp. Allah anali babali buyutsunKizlaaarr merhabbaacumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim. S skelebeks canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim
Benim bebegim de dort kilo dogdu. Normal cok istedim ama nst de sancim cikmamasina ragmen agrilar dayanilmaz olmustu. gece ebe acilma yok yinede sabah doktoruna gorun dedi. Doktorum ds Muayene sinrasi kanalin dar dedi. Bebek de su yutmus zaten. Eve gidicem derken doguma girdim bi saat icinde. Annemler cikisima yetisebildi. Sonrasi malum yogunbakimin onunde bekleyis. Sukurler olsun iyiyiz.
canım özel hastanedemi doğum yaptın, bebek neden su yutmuş ve doktor ultrasonda fark edebiliyomu böyle bi şey olunca?Evet canim sagolasin. Anne karninda zaturre olmus. Doktor bu sene hep boyle dedi. Ki yenidogan yogunbakim tika basa doluydu. On gun iki dk iki dk gormeme izin verdiler. Sonra sut goturdum. Sonra da emzirmeye basladik. Doktorumuz durumun iyi olmadigini soylemisti baslarda oyle zor imtihanmiski. Sukur ki Rabbim bagisladi bize. Evimize geldiksaglicakla cok şükür.
Canim benim kizimin on kisminda da kizariklik var ondan mi acaba ben de pamuk deneyim bakalim gececek miBende ilk 1 2 gün unibababy nin ıslak mendilini kullandım hafiften kızarıklık başladı kullanmıyorum artık sadece pamuk su yapıyorum geçti cok şükür
Canım pompa ucu çıkartıyor yani bende öyle oldu alabilirsin yada kiralaya bilirsin denemiş olursun hem.hastaneye gittiğinde sor kiralamada yardımcı olurlar.yada el pompasıda alıp deneye bilirsin.googla yaz göğüs ucu çıkarıcı diye çıkıyor hepsi.güzel günlerde büyüt yavrunu :))Kızlar dün oğluşumuz u kollarına aldım. Maasallah çokttatlı ve uslu sadece gogus ucum küçük geliyor sütüm de olmuyor o meme ucu kalkanini tutuyor cok cok cekiyor ama sutum cikacak kadar cekemiyor.cekemeyince şırınga ile mama veriyoruz sarılık olmasın diye. Lütfen yardım eden ben ne yapicam süt sağma pompası alsam faydası olur mu ? Çektikçe ucu buyur mü ? Bir de kullananlar neyi oneriyor
Canim benim kizimin on kisminda da kizariklik var ondan mi acaba ben de pamuk deneyim bakalim gececek mi
Kizlaaarr merhabbaacumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim. S skelebeks canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim
Kizlar bende 11 haziran da genel anesteziyle dogumumuu yaptim agrim sizim olmadi cok sukur yatmadim kalktm hemn korsemi falan takinca dahada rahat oldu cok sukur ikimizde iyiyiz biraz sariligimiz var ins onuda atlaticaz cok guzel bir duyguymus rabbim tum bekleyenlere nasip etsin
Kızlar dün oğluşumuz u kollarına aldım. Maasallah çokttatlı ve uslu sadece gogus ucum küçük geliyor sütüm de olmuyor o meme ucu kalkanini tutuyor cok cok cekiyor ama sutum cikacak kadar cekemiyor.cekemeyince şırınga ile mama veriyoruz sarılık olmasın diye. Lütfen yardım eden ben ne yapicam süt sağma pompası alsam faydası olur mu ? Çektikçe ucu buyur mü ? Bir de kullananlar neyi oneriyor
Bende de uç sorunu var.sağıp veriyorum phılıps avent aldım çok memnunum.mama yerine sütünü içiyor pompa sayesinde.Kızlar dün oğluşumuz u kollarına aldım. Maasallah çokttatlı ve uslu sadece gogus ucum küçük geliyor sütüm de olmuyor o meme ucu kalkanini tutuyor cok cok cekiyor ama sutum cikacak kadar cekemiyor.cekemeyince şırınga ile mama veriyoruz sarılık olmasın diye. Lütfen yardım eden ben ne yapicam süt sağma pompası alsam faydası olur mu ? Çektikçe ucu buyur mü ? Bir de kullananlar neyi oneriyor
Kızlar dün oğluşumuz u kollarına aldım. Maasallah çokttatlı ve uslu sadece gogus ucum küçük geliyor sütüm de olmuyor o meme ucu kalkanini tutuyor cok cok cekiyor ama sutum cikacak kadar cekemiyor.cekemeyince şırınga ile mama veriyoruz sarılık olmasın diye. Lütfen yardım eden ben ne yapicam süt sağma pompası alsam faydası olur mu ? Çektikçe ucu buyur mü ? Bir de kullananlar neyi oneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?