2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben hala doguramadimmm
rahat ol bende doğuramadmm..

gözün aydın canmm çoook geçmiş olsun..

Canim benim oncelikle hayirli olsun ve nolur metanetli olmaya calis bak gor kuzun cabucak iyilesecek sen dua et olurmu bende edicem sizin icin

Canim gozun aydin hayirli ugurlu olsun bebisin

Kizlar hepinize teker teker merhaba okuyabildigim kadariyla dogum yapan arkadaslari tek tek tebrik etmek istedim unuttuklarim olduysa kusuruma bakmasinlar hepinize hayirli ugurlu olsun kuzularinizla hep mutlu olun dogum yapacak arkadaslarda saglikla ve cabucak kucaklarina alsinlar yavrularini sezeryana girerken tanidigim tanimadigim herkese dua ettim ben cok giremiyorum kuzumla ilgileniyorum erken dogdugu icin surekli uyuyo zorla uyandirip meme deniyorum bugun 4gun ama daha bugun cok az kolostrum geldi uyuyakaldigi icin sagip biberon veriyorum ins bir an once sutum gelir hastanede hep mama verdik evdede cunku kan sekeri dusuyodu acliktan neyse cok uzattim galiba hepinizi opuyorum allaha emanet olun yavrularinizla

hadi gözün Aydın canım, bgn gelir sütün de inş, sıcak havlu koy göğüslerine, bide bool bol su îç. Canım burda bi arkadaş gaz yapamayanlar bi kaşık saf zeytinyağı içsin demişti hatırlıyomusun, dene istersen.. Nası paşanın boyu kilosu beklediğiniz gibi mi? Allah size bağışlasın tatlım bana da dua et de gelsin gari

gunaydin aanneler hadi bakalim insallah bugun dogururuz hayirlisi ile ya hic belirti yok ama
günaydın canım, bende her sabah o hevesle uyanıyorum ama nerdeeee. :) belim dünden beri oladar ağrıyoki dedim galiba bu gece doğacak, sabah uyandım baktım hala içimde :)) annem ikizler burcu olmasın, yengeç olsun 21 inden sonra doğsun deyip duruyodu anaların duası kabul olurmuş, artık bugünden sonra yengece döndük :)

Kızlar dün oğluşumuz u kollarına aldım. Maasallah çokttatlı ve uslu sadece gogus ucum küçük geliyor sütüm de olmuyor o meme ucu kalkanini tutuyor cok cok cekiyor ama sutum cikacak kadar cekemiyor.cekemeyince şırınga ile mama veriyoruz sarılık olmasın diye. Lütfen yardım eden ben ne yapicam süt sağma pompası alsam faydası olur mu ? Çektikçe ucu buyur mü ? Bir de kullananlar neyi oneriyor

Ayy bizim yerimize de öp. Allah anali babali buyutsun

canım özel hastanedemi doğum yaptın, bebek neden su yutmuş ve doktor ultrasonda fark edebiliyomu böyle bi şey olunca?

Canım pompa ucu çıkartıyor yani bende öyle oldu alabilirsin yada kiralaya bilirsin denemiş olursun hem.hastaneye gittiğinde sor kiralamada yardımcı olurlar.yada el pompasıda alıp deneye bilirsin.googla yaz göğüs ucu çıkarıcı diye çıkıyor hepsi.güzel günlerde büyüt yavrunu :))

Geberecem stresten sikintidan heyecandan korkudan hic bir belirti yok. Hareketleri iyice azaldi. Agri sizi kalmadi mide yanmalarim bitti.sisliklerim biraz indi 1.5 kilo vermisim. Enerjim sifir 24 saat uyurum. . korkuyorum yaa

Cnm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün minik nasil boyu kilosu nasıl ilk uyanırken gerçekten çok ağrı oluyo benim 1 saat içinde geçmişti ağrım ama birsürü ağrı kesici yapıldı bak şimdi iyim çok şükür bazen sancım oluyo ameliyat yerinde o kadar sende bi kaç güne daha iyi olursun

Cnm hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün nasıl bi korse takıyosun normal olanlardan sezeryan korsesi mi bende istiyorum takmayı ama erken mi acaba bugün 4.günümüz salı günü kontrolum var doktora soracama ama sana da bi sorayım ağrı falan yapıyo mu sıkınca

Hayırlı uğurlu olsun cnm gözün aydın bende kullanıyorum pompayı fazla ememediği için aç kalıyo bide şisti goguslerim acisından duramadım onhn içon sağıyorum ama gögus ucumuda baya çıkardı philips elektrikli kullanıuorum çok ta memnunum

Bende de uç sorunu var.sağıp veriyorum phılıps avent aldım çok memnunum.mama yerine sütünü içiyor pompa sayesinde.

Canım pompa sayesinde göğüs ucun çıkar sütün geri gitmez pompa yaptıkça sütun artar mama vermek zorunda kalmazsın. Ben lansinoh tekli elektrikli pompayı kullanıyorum çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…