2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bi vo
vok

Canim 4. Gun denemedigim korse kalmadı olmadi derken kv ike esim kilotlu bel kismi kalin lastikli iki tane korse tarzi almislar birinin kilot kismini kesip giydim digerini ustune cok sikmasi gerekiyoki hem icin temizleniyo hemde karin gercekten iniyor bide yururken agirlik hissini aliyor sarkikligi azalttigi icin tek sorun sicakta cekilmiyor ama yapacak bisey yok disimizi sikicaz gece gunduz hic cikartmyrm ve dus cok rahatlatiyo bilgunize

Kizlar sariligimiz orta duzeyde meme uclari cok yara ve verimli ememiyor biboranada alstrma dedi doktorum sizlerde sarilik durumu nedir doktorum ilac verdi 5 gun onu kullanicaz ins dusmeye baslamistir ne siklikta emziriyosunuz surekli uyuyor cimdirerek uyandirym artik yavrumu

Maşallah ilk defa sezaryen olup böyle konuşan görüyorum:)

Herkese merhabaa
Buraya doğum yaptımm diye yazacağımı hayal edemiyordum

Cuma günü saat 13.30'da spinal sezeryan ile kızımıza kavuştuk.
3.150 gr. 50 cm olarak doğdu, maşallahh

Sezaryenim güzel geçti, uyuşukluğum gecince ağrım arttı ama olsun değerdi.
Tek sıkıntım gazımı çıkaramamamdı, sancısı çok oldu ama yapınca rahatladım.

24 saat hastanede kaldık, ve taburcu olduk, şükür evimizdeyiz
Kızımla aşk yaşıyoruz, suan uyuyor.
Sütüm gelmedi ilk önce, eve gelince yavas yavas gelmeyi başladı şükür, şimdi daha iyi
dikişlerim biraz ağrıyor ama oda gececek inşallah.

Doğum yapanların gözleri aydın, bekleyenler de sağlıkla kavuşsun inşşallah.

Şimdilik bizden bu kadar öpüyoruz

Bende başliim o zaman takmaya :)

Geberecem stresten sikintidan heyecandan korkudan hic bir belirti yok. Hareketleri iyice azaldi. Agri sizi kalmadi mide yanmalarim bitti.sisliklerim biraz indi 1.5 kilo vermisim. Enerjim sifir 24 saat uyurum. . korkuyorum yaa
Aynen aynen çok sıkıcı olmaya başladi hamilelik artik hurma da fayda etmio yok gelmeye niyetleri

Ebe uyunadırmak için topuğuna hafif hafif vurarak uyandır demişti bana öyle yapıyorum.

gözün aydın canmm maşaallah bebişinee. Darısı bizee inşaallah...

Gozun aydin canim
Rabbim anali babali buyutsun,saglikli,uzun omur versin ogluna

39+4 de doğdu.. İnş canım sağol hastanede kucağı boş kalmak çok kotu
Gözünüz aydın doğum yapmışsınız aynı zamanda da geçmiş olsun. 39+4ten sonra doğum yapıp bu sorunu yasamayanlar var ama oluyor demekki. Sizin Sezeryan miydi normslmiydi. Bebek strese girerse oluyormuş demişlerdi. Benimde nasipse 25inde doğum ama bende telesliyim hersey yolunda gider inşaallah. Umarım bebeğiniz tez zamanda iyileşir kucağınizda olur.

Canım aventin vakumlu uc çıkartıcısı var ondan al işine yarar bende çok işe yaradı. Adı niplette.

Son haftasina kalan bebeklerde mi oluo bu kaka olayi acaba?

Kızlar selam ara ara okuyorum ama ancak yazabıldım. oglumla 10. Gunumuz çok şükür. 38+6 da 3.265 gr doğdu meleğim. Annesının kokusunu alınca aglamayı kesıp ılk koklaşmamızı hemenvık yaptık oğlumla. Hep bekledığım andı o an..

yenı yenı alısıyor dunyaya. Anne karnında hıssedıyor kendını tabi. Kucagımda sarıp sıkıştırınca butun huysuzluğu gecıyor kendını guvende hıssedıyormuş. Sutumde geldı gogus yaralarımda geçmek ğzere çok şukur. Ama uykusuzluk hiç geçmicek sanırım bırbuçuk ıkı saatte bır uyanıyor tum gun boyle geçıyor gecem gunduzume karışmış durumda.. Bır aylık olunca yavaş yavaş duzene gorermış. Annem yanımda olmasa mahvolmuştum ben. Allah tek başına bakanlara yardım etsin çok zormuş ayakta duracak halım yok vallahı.. Butun enerjımı alıyor uykusuzluk.hemen Herkes bebişini kucakladı sanırım .. Artık tecrubelerımızı paylasıcaz burda ne guzel

biz hala kavuşamadık :/

Canımmmm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün , sana da çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşaAllah bu arada kilosu nasıl bebişin

Merhaba arkadaşlar
Meleğim bugün tam 3 haftalık oldu çok şükür darisi beklemede olan annelerin basina.
Önceleri günde 2-3-4 kez kakasini yaparken bugün de yapmazsa 3 gün olacak yapamaiyor.normal midir ki? Yada boyle birşey yasayan varsa nazil cozdunuz? O da agri sanci yapiyor kivraniyor yavrum.aci varken de AC da olsa ememiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…