- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.141
vokCnm hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün nasıl bi korse takıyosun normal olanlardan sezeryan korsesi mi bende istiyorum takmayı ama erken mi acaba bugün 4.günümüz salı günü kontrolum var doktora soracama ama sana da bi sorayım ağrı falan yapıyo mu sıkınca
Maşallah ilk defa sezaryen olup böyle konuşan görüyorum:)Kizlar bende 11 haziran da genel anesteziyle dogumumuu yaptim agrim sizim olmadi cok sukur yatmadim kalktm hemn korsemi falan takinca dahada rahat oldu cok sukur ikimizde iyiyiz biraz sariligimiz var ins onuda atlaticaz cok guzel bir duyguymus rabbim tum bekleyenlere nasip etsin
Canim bi vo
vok
Canim 4. Gun denemedigim korse kalmadı olmadi derken kv ike esim kilotlu bel kismi kalin lastikli iki tane korse tarzi almislar birinin kilot kismini kesip giydim digerini ustune cok sikmasi gerekiyoki hem icin temizleniyo hemde karin gercekten iniyor bide yururken agirlik hissini aliyor sarkikligi azalttigi icin tek sorun sicakta cekilmiyor ama yapacak bisey yok disimizi sikicaz gece gunduz hic cikartmyrm ve dus cok rahatlatiyo bilgunize
Aynen aynen çok sıkıcı olmaya başladi hamilelik artik hurma da fayda etmio yok gelmeye niyetleriGeberecem stresten sikintidan heyecandan korkudan hic bir belirti yok. Hareketleri iyice azaldi. Agri sizi kalmadi mide yanmalarim bitti.sisliklerim biraz indi 1.5 kilo vermisim. Enerjim sifir 24 saat uyurum. . korkuyorum yaa
Ebe uyunadırmak için topuğuna hafif hafif vurarak uyandır demişti bana öyle yapıyorum.Kizlar sariligimiz orta duzeyde meme uclari cok yara ve verimli ememiyor biboranada alstrma dedi doktorum sizlerde sarilik durumu nedir doktorum ilac verdi 5 gun onu kullanicaz ins dusmeye baslamistir ne siklikta emziriyosunuz surekli uyuyor cimdirerek uyandirym artik yavrumu
gözün aydın canmm maşaallah bebişinee. Darısı bizee inşaallah...Herkese merhabaa
Buraya doğum yaptımm diye yazacağımı hayal edemiyordum
Cuma günü saat 13.30'da spinal sezeryan ile kızımıza kavuştuk.
3.150 gr. 50 cm olarak doğdu, maşallahh
Sezaryenim güzel geçti, uyuşukluğum gecince ağrım arttı ama olsun değerdi.
Tek sıkıntım gazımı çıkaramamamdı, sancısı çok oldu ama yapınca rahatladım.
24 saat hastanede kaldık, ve taburcu olduk, şükür evimizdeyiz
Kızımla aşk yaşıyoruz, suan uyuyor.
Sütüm gelmedi ilk önce, eve gelince yavas yavas gelmeyi başladı şükür, şimdi daha iyi
dikişlerim biraz ağrıyor ama oda gececek inşallah.
Doğum yapanların gözleri aydın, bekleyenler de sağlıkla kavuşsun inşşallah.
Şimdilik bizden bu kadar öpüyoruz
canım özel hastanedemi doğum yaptın, bebek neden su yutmuş ve doktor ultrasonda fark edebiliyomu böyle bi şey olunca?
ben de yatmadım canım gerçi ben spinal oldum.Maşallah ilk defa sezaryen olup böyle konuşan görüyorum:)
Gozun aydin canimKizlaaarr merhabbaacumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim. @skelebeks canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim
Gözünüz aydın doğum yapmışsınız aynı zamanda da geçmiş olsun. 39+4ten sonra doğum yapıp bu sorunu yasamayanlar var ama oluyor demekki. Sizin Sezeryan miydi normslmiydi. Bebek strese girerse oluyormuş demişlerdi. Benimde nasipse 25inde doğum ama bende telesliyim hersey yolunda gider inşaallah. Umarım bebeğiniz tez zamanda iyileşir kucağınizda olur.39+4 de doğdu.. İnş canım sağol hastanede kucağı boş kalmak çok kotu
selam kızlar,
ancak yazabiliyorum beklenen dogum tarihim 23 haziran iken ogluşum dayanamadı zaten 34cu haftadan itibaren erken dogum riskim vardı ve oglum 37+6 08 haziran tarihinde dünyaya geldi cok istememe rağmen ve sancım acılmam (8cm) olmasına rağmen bebegim yan durdugu icin sezeryanla dünyaya getirdim tabi bu beni başta cok üzdü cünkü aşırı sezeryan karşıtı bir insandım demek büyük konuşmamak lazımmış.
sütüm cok geç geldi ve suan cok az geliorbebeğim emiyor tek gögsümü diğer gögsümü alamıyor ucu yok ne yaptıysam olmadı pompa aldom sagmak icin yara oldu süt gelmedi velhasıl tek gögsümden günde en fazla 45cc süt geliyor bunun icin ne yapabilirim ?
Son haftasina kalan bebeklerde mi oluo bu kaka olayi acaba?Gözünüz aydın doğum yapmışsınız aynı zamanda da geçmiş olsun. 39+4ten sonra doğum yapıp bu sorunu yasamayanlar var ama oluyor demekki. Sizin Sezeryan miydi normslmiydi. Bebek strese girerse oluyormuş demişlerdi. Benimde nasipse 25inde doğum ama bende telesliyim hersey yolunda gider inşaallah. Umarım bebeğiniz tez zamanda iyileşir kucağınizda olur.
biz hala kavuşamadık :/Kızlar selam ara ara okuyorum ama ancak yazabıldım. oglumla 10. Gunumuz çok şükür. 38+6 da 3.265 gr doğdu meleğim. Annesının kokusunu alınca aglamayı kesıp ılk koklaşmamızı hemenvık yaptık oğlumla. Hep bekledığım andı o an..
yenı yenı alısıyor dunyaya. Anne karnında hıssedıyor kendını tabi. Kucagımda sarıp sıkıştırınca butun huysuzluğu gecıyor kendını guvende hıssedıyormuş. Sutumde geldı gogus yaralarımda geçmek ğzere çok şukur. Ama uykusuzluk hiç geçmicek sanırımbırbuçuk ıkı saatte bır uyanıyor tum gun boyle geçıyor gecem gunduzume karışmış durumda.. Bır aylık olunca yavaş yavaş duzene gorermış. Annem yanımda olmasa mahvolmuştum ben. Allah tek başına bakanlara yardım etsin çok zormuş ayakta duracak halım yok vallahı.. Butun enerjımı alıyor uykusuzluk.hemen Herkes bebişini kucakladı sanırım .. Artık tecrubelerımızı paylasıcaz burda ne guzel
Sütünü sağıp veren varmı aranızda kızlar ben bugün başladım sağmaya zorla uyandırıp verdim bir öğünde kaç cc icmesi gerekiyo
Kizlaaarr merhabbaacumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim. @skelebeks canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim
biz hala kavuşamadık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?