2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Amin inşallah canim benim cok sag ol
Evet insallah boyle devam eder

Canim sattan 2 gunsonra dogdu bizimki. Biraz da zorla getirdik onu. Keyfine biraksak belki daha da gec olurdu. Ilerdeydi boyu haftasina gore.

aaaa evet yengec burcu oldu yavrularimiz ama benim abim yengec cok zordur basina buyruk korktum simdi bak
İkizler daha zor :) yengeç eve anneye çok bağlı olur
Beyaz yoğun akintim var karnim taş gibi doğum belirtisi mi acaba
aynen yaa, karnım bi an taş gibi oluyo, akıntım da var, dünden beri bel ağrım var, arada bi vajinama bi sancı giriyo, ama tık yok doğmuyo

Aynen agzinj acio kocaman kapamio ememeyincede sinirlenio.ağlarken rengi degisio gözler sulanio ses degisio yavrumun.babam panik oluyor 5 güne kadar normalmis diyorum inanmiyor kiyamiyor dedesi
Gaz o canm nekadar ağzndanda çıkarsa popodanda çıkarsaa o geçerken bağırsakda sancı yapıyoo bebişinee.. metsil damla yada papatya çayı içirebilirsin az miktardaa çok iyi geliyoo vallaa rahat rahatt koyveriyoduu

arkadaşlar aventin göğüs koruyucusunu aldım ama gögüs ucum olmadından fayda etmedi ondan önce göğüs ucu çıkarıcıdan yaptım yine olmadı..
göğüs kalkanıyla göğüs koruyucu aynı şeymi?
bebeğim meme ucunu her seferinde ısıryor artık çok yanıyor yara için lansinoh krem kullanıyorum fayda ediyor ama her seferinde yine ısırnca yine yara oluyor..
ne zaman bırakacak acaba bu ısırma işini..emzirmek işkence oldu artık

Kizlaarr merhabaa, anca firsat buldum pasam yatarken. Sayfalar tektek okudum. Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorummdarisi bekleyenlerin basina. Biz bugunde hastanedeyiz, solda sutum hala yok sag tarafta biraz, cocugum hep uyuyo uzuluyorum bende, doyuramiyorum diyeagrilarim oluyo, ayaklarim hala sis ve bugun 70kiloya inmisim. Dogumdan once 74 tum. Daha fazla gider zannediyodum. Agrikesici wuruyolar 8 saat araliklarla. Yanma, batma hissi oluyo. Annelik guzel ama bi hayli zormus vesselam. Oglum 3kilo 50cm dogdu, ama 200 gr werdi. Sizinkiler nekadar werdi kizlar. Hastanede mamada wermek istemiyolar bi iki damlada bogazindan gitse yeter diyolar. Uzgunum ama sukurler olsun

ooo maşallah umduğundan daha yüksek mi doğdu? Dert etme her doğan en az 100-200 gr veriyo canım, sütün arttıkça toparlar inş.. Ağrıların da tez zamanda geçer inş canım benim

ooo maşallah umduğundan daha yüksek mi doğdu? Dert etme her doğan en az 100-200 gr veriyo canım, sütün arttıkça toparlar inş.. Ağrıların da tez zamanda geçer inş canım benim
Insallah bitanem yawas yawas yuruyorum aradada size bakiniyoruminsallah dahada kilo wermez. Bide gogus ucu kremi kullanmayan hamisler mutlaka kullanmaya baslayin bir an once

Kuzum hemen toparlarsın inşaallah , Allah Şafi ismiyle şifanı versin bizim minikte 2800 'dü 200 gr verdi 2600 oldu normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…