- 1 Ocak 2015
- 68
- 44
- 18
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.181
yok canm normal gorunuyo dedi doktorBenim de karnim sert sezaryen mi olcaksin?
inatci ciktiSenin Bebişin Gelmeye niyeti yok içerde keyfi yerinde Sanırım :)
Ben senin erken dogum yapmanı bekliordum kız dogum kanalına erken inince :)
hayırlı demekki inşallah gelir de kavuşursun paşaya
Amin inşallah canim benim cok sag olAy canim benim Allah bagislasin oglusunu.. Saglicakla buyut insallah canim.. Cok sukur benim kizimda sadece anne sutuyle besleniyor, insallah boyle devam eder 6 ay boyunca full anne sutuyle..
Darisi dogum yapmamis olanlara olsun, saglicakla kucaginiza alin insallah..
inatci cikti
Canim sattan 2 gunsonra dogdu bizimki. Biraz da zorla getirdik onu. Keyfine biraksak belki daha da gec olurdu. Ilerdeydi boyu haftasina gore.kızlar ya doğumlarınız Sata göre mi oldu ultrasona göre mi bizim kız 3 hafta önde kafayı yedim şu dogum tarihi mevzusunda bana bir akıl verin gozunuzu seveyim 8 temmuzda randevum var ozaman neyin ne olacagın belli olucak ama daha cok var sizin tecrubeli bilgilerinize ihtiyacım var
İkizler daha zor :) yengeç eve anneye çok bağlı oluraaaa evet yengec burcu oldu yavrularimiz ama benim abim yengec cok zordur basina buyruk korktum simdi bak
aynen yaa, karnım bi an taş gibi oluyo, akıntım da var, dünden beri bel ağrım var, arada bi vajinama bi sancı giriyo, ama tık yok doğmuyoBeyaz yoğun akintim var karnim taş gibi doğum belirtisi mi acaba
Belki de yaklaşmiştir canim doğumumuz:)İkizler daha zor :) yengeç eve anneye çok bağlı olur
aynen yaa, karnım bi an taş gibi oluyo, akıntım da var, dünden beri bel ağrım var, arada bi vajinama bi sancı giriyo, ama tık yok doğmuyo
Canim sattan 2 gunsonra dogdu bizimki. Biraz da zorla getirdik onu. Keyfine biraksak belki daha da gec olurdu. Ilerdeydi boyu haftasina gore.
ay hadi inş :)) bu gece çook istiyorum babasına babalar günü hediyesi olsun die ama Nazlı çıktı bizim oğlan, hayırlısı ne zamansa ozaman gelsinler ne deyim.. 5 gündür ev misafir kaynıyo, bekliyoz bakalım :)Belki de yaklaşmiştir canim doğumumuz:)
Gaz o canm nekadar ağzndanda çıkarsa popodanda çıkarsaa o geçerken bağırsakda sancı yapıyoo bebişinee.. metsil damla yada papatya çayı içirebilirsin az miktardaa çok iyi geliyoo vallaa rahat rahatt koyveriyoduuAynen agzinj acio kocaman kapamio ememeyincede sinirlenio.ağlarken rengi degisio gözler sulanio ses degisio yavrumun.babam panik oluyor 5 güne kadar normalmis diyorum inanmiyor kiyamiyor dedesi
Aynen öyle canım benim :)anladim canim sagolasin desene bebisin ne zamann keyfi gelirse
Sağol canım inş çabucak gelir yanımaCanim benim oncelikle hayirli olsun ve nolur metanetli olmaya calis bak gor kuzun cabucak iyilesecek sen dua et olurmu bende edicem sizin icin
ooo maşallah umduğundan daha yüksek mi doğdu? Dert etme her doğan en az 100-200 gr veriyo canım, sütün arttıkça toparlar inş.. Ağrıların da tez zamanda geçer inş canım benimKizlaarr merhabaa, anca firsat buldum pasam yatarken. Sayfalar tektek okudum. Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorummdarisi bekleyenlerin basina. Biz bugunde hastanedeyiz, solda sutum hala yok sag tarafta biraz, cocugum hep uyuyo uzuluyorum bende, doyuramiyorum diye agrilarim oluyo, ayaklarim hala sis ve bugun 70kiloya inmisim. Dogumdan once 74 tum. Daha fazla gider zannediyodum. Agrikesici wuruyolar 8 saat araliklarla. Yanma, batma hissi oluyo. Annelik guzel ama bi hayli zormus vesselam. Oglum 3kilo 50cm dogdu, ama 200 gr werdi. Sizinkiler nekadar werdi kizlar. Hastanede mamada wermek istemiyolar bi iki damlada bogazindan gitse yeter diyolar. Uzgunum ama sukurler olsun
Maalesef bende takvimim de silindiBendeeeeeee
Insallah bitanem yawas yawas yuruyorum aradada size bakiniyorumooo maşallah umduğundan daha yüksek mi doğdu? Dert etme her doğan en az 100-200 gr veriyo canım, sütün arttıkça toparlar inş.. Ağrıların da tez zamanda geçer inş canım benim
Kizlaarr merhabaa, anca firsat buldum pasam yatarken. Sayfalar tektek okudum. Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorummdarisi bekleyenlerin basina. Biz bugunde hastanedeyiz, solda sutum hala yok sag tarafta biraz, cocugum hep uyuyo uzuluyorum bende, doyuramiyorum diye agrilarim oluyo, ayaklarim hala sis ve bugun 70kiloya inmisim. Dogumdan once 74 tum. Daha fazla gider zannediyodum. Agrikesici wuruyolar 8 saat araliklarla. Yanma, batma hissi oluyo. Annelik guzel ama bi hayli zormus vesselam. Oglum 3kilo 50cm dogdu, ama 200 gr werdi. Sizinkiler nekadar werdi kizlar. Hastanede mamada wermek istemiyolar bi iki damlada bogazindan gitse yeter diyolar. Uzgunum ama sukurler olsun
Yara mi oldu canim lansinoh kullancam bendeInsallah bitanem yawas yawas yuruyorum aradada size bakiniyoruminsallah dahada kilo wermez. Bide gogus ucu kremi kullanmayan hamisler mutlaka kullanmaya baslayin bir an once
Doktor bana da 2 gün önce 2_3 güne doğurur sun dedi.hafif bel ağrısı var karnimda sertleşme çok sık oluyor. BEKLİYORUM bakalımyaa kizlar doguma 2 gun var doktor agrin var diyo ama bn bsey hissetmiyorum karnimdaki sertlik disinda boyle olan oldu muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?