2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yara mi oldu canim lansinoh kullancam bende
Hemen sur canim benim. Cocuk emmedigi halde cok az cektigi halde inanilmaz aciyo ve hafif kan war gogus pedinde goruyorum. Bende lansinoh kullandim doguma on gun kala, hastaneyede getirdim ama burda bana baska bi krem werdi hemsire lanofemin adinda buda %100 dogal yaziyo canim..ama dedigim gbi bir an ince baslamak gerek

Selam kızlar,sayfada ki çoğu anne doğum yaptı.Allah hepimizin evladına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.Hepinizin gözü aydın,ve maalesef benim oğlum hala gelmedi.Çarşamba günümüz doluyor son 10 gündür tansiyonumuz sürekli yükseliyor,doktor yarın için gel başlatalım doğumu bebek stres olmasın dedi ama ben en azından gününü doldurmasını beklemek istedim.Yarın yine kontrol günümüz,işin kötüsü ağrım sancım da yok.Dua ediyorum kendi isteğiyle gelsin oğlum diye,sizlerde edin lütfen..Herkese iyi geceler

Tamam geç kalmamişimdir umarim:)

Epidural normal doğum yaptım ben.. Nasıl oldu neden oldu hiç bilmiyorum ciğerlerine su da gitmiş ama bi sebep bulamadılar çünkü yolunda ilerleyen bi doğumdu.. Yarın evimize getirme umudu taşıyorum umarım da öyle olur.. Allah yardımcınız olsun..

Acisi benim 11.gün tam olarak geçti ama hala.düşmedi dikişlerim...fakat artık rahatlıkla oturup kalkıp yatabiliyorum sukur, az sabır geçecek inşaAllah canim..
İnşallah.. Yırtarak geçmiş kanaldan baya dikişim var.. Umarım çabuk geçer.. Banyo yaptın mı canım benim doktor yapma dedi ne zaman yapmalı acaba?

İnşallah.. Yırtarak geçmiş kanaldan baya dikişim var.. Umarım çabuk geçer.. Banyo yaptın mı canım benim doktor yapma dedi ne zaman yapmalı acaba?
Benimde epidural normal oldu.9gün oluyor.halen dikişlerim acıyor ve ilaçları kullanıyorum doktor 20 güne dikişler kendiliğinden atar dedi.banyo yapmamda sakınca olmadıgını söyledi ki hergün duş alıyorum.

Bugün 13 günlük olduk teyzeleri
Oğlumun sarılığı çok çok azaldı. Bolbol emziriyorum. Artık bakınıyor, beni ve babasını gözüyle takip ediyor. Uyurken rüya görüp paniklediğinde yanağına dokunuyorum sakinleşiyor.
Hamilelikten önceki kiloma ulaşmama 3 kilo kalmış. Pantolonlarıma girebiliyorum. Göbeğimde gebelik çizgisi görünüyor sadece. Çatlağım hiç yoktu zaten, şişlikte kalmadı, epey düz karnım şuan.

Ohlusumun teyzeleri gunaydin Nasılsıniz herkesun durumu nasil kimler.dohurdu merk ediyorum. Kusurq bakmayin yazamiyirum ohkum yoruyor beni zor ama coj tatli bir mutluluk bu degr seye bol.bol.emisiyoruz. su anm ohlum bugun bir haftalik oldum yankiz benim 4 kilo kaybim oldum ve kocaman birnkarnim var masallh gob3gi giden arkadaslara varsa. Ben sanki.hala hamileyim ne yapalim verirm sonra. Herk3sin iyi oldunuoldunu umuyorum. Bilgilndirin beni

Eklentiler

• 20150614_210014.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 141
Canimncok sevinn dim seninnadina girmedimden yazaniyorum ohkum masallh hareketli m biz 2800 dogdumuzdan 3 gunn saglik ocana gittuk 70 gr veemis veemis tyzEsi

Canik muhakkak almalisin sagma.makinesi benim uclarim buyudu hayirli olsun bu arada

Cnm benim dr sezeryan ertesi gun banyo sonrasi taktirdi. Cok rahat ettim. 20 gun takicam

Alla alla :? Benim ki neden duş alma dedi acaba. Arayıp tekrar soruyum bari duşa ihtiyacım var.. Benim daha 2 gün oldu çok zorlanıyorum.

Amin cumlemizin inşaallah. Umarım sizde tez zamanda kavusursunuz bebeğinize. Bende çarşambaya son tahliller için gitcem perşembe günü doğum var Allah izin verirse. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…