2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yine de koy cnm belli olmaz çıkarken falan örtmeye lazım olur

Biz tek kat giydirmistik adana sicaginda yeter diye sonra cocuk dr u kontrole geldi bu bebegin ayaklari bacaklari buz gibi bi kat daha giydirin dedi ustunu de iyice ortun dedi temkinli gidin kizlar
Doktor bize oda sıcaklığı en az 26 derefe olacak dedi klima kullananlar içinde geçerli.ayrıca sen ne giyiyorsan bir kat fazla giydireceksin dedi.

İnşallah.. Yırtarak geçmiş kanaldan baya dikişim var.. Umarım çabuk geçer.. Banyo yaptın mı canım benim doktor yapma dedi ne zaman yapmalı acaba?
Hastanede 1 gün kalıp çıktım...çıktığımin ertesi günü dus aldim...hemsireye sormuştum, ayakta ılık suyla alabirsin demişti nitekim çok ferahlamistim, dikişime de cok iyi gelmişti tatlim .

Biz tek kat giydirmistik adana sicaginda yeter diye sonra cocuk dr u kontrole geldi bu bebegin ayaklari bacaklari buz gibi bi kat daha giydirin dedi ustunu de iyice ortun dedi temkinli gidin kizlar
ben baya temkinliyim yaa bide ben ne giyiyorsam bir kat fazlasni gydrmeyi dusunyrm ideal sicakta olsa onlara gore sogk cnki

Kızlar dün evimize geldik maasallah oğluşumuz çok uslu tek sorunumuz sütüm. Çok az geliyor mama veriyoruz kaşıkla sarılık olmasın diye. Gündüz uyuyor maasallah gece ayaktayiz :) spinal sezeryan oldum ve uyuşukluk gecince hemen ayağa kalktim kızlar. Ne basım döndü ne belim AĞRIDIcçok şükür hiç nescafe felan icmedim. Allah hepinizi kısa zamanda bebislerinize kavuştursun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…