- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #50.241
Bir hafta sonra cuma doğum ertesi cuma kan alındı.bugünde işitme testine gideceğiz.Kızlar topuk kanı ne zaman alındı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta sonra cuma doğum ertesi cuma kan alındı.bugünde işitme testine gideceğiz.Kızlar topuk kanı ne zaman alındı.
yine de koy cnm belli olmaz çıkarken falan örtmeye lazım olurBayanlar ben bebeğimin çantasına battaniye koymadim. Onun yerine ince yazlık hatta baharlik kadife bi örtü koydum yeter mi. Kalın battaniye sıcak olur diye düşündüm hata mi yaptım acaba. Allah izin verurse Doğum perşembe günü havalarda iyi ama sizlere bi sorayım dedim.
Doktor bize oda sıcaklığı en az 26 derefe olacak dedi klima kullananlar içinde geçerli.ayrıca sen ne giyiyorsan bir kat fazla giydireceksin dedi.Biz tek kat giydirmistik adana sicaginda yeter diye sonra cocuk dr u kontrole geldi bu bebegin ayaklari bacaklari buz gibi bi kat daha giydirin dedi ustunu de iyice ortun dedi temkinli gidin kizlar
Bakalim bi duruma göre artık bişeyler yapıcam. Ihtiyaclar hiç bitmiyor koca bi valiz doldu halada bişeyler eksik çıkıyor.yine de koy cnm belli olmaz çıkarken falan örtmeye lazım olur
Şimdi diyelim ki bi kat Tulumunu giydirdik bi kat daha mı giydircaz. Veya üstünü ortcez.Doktor bize oda sıcaklığı en az 26 derefe olacak dedi klima kullananlar içinde geçerli.ayrıca sen ne giyiyorsan bir kat fazla giydireceksin dedi.
Ben bir tulum mesela giydiyae uzun kollu ama üzerine hafif örgü battaniye örtüyorum.ayaklarında çorap var ellerinde eldivenŞimdi diyelim ki bi kat Tulumunu giydirdik bi kat daha mı giydircaz. Veya üstünü ortcez.
Hastanede 1 gün kalıp çıktım...çıktığımin ertesi günü dus aldim...hemsireye sormuştum, ayakta ılık suyla alabirsin demişti nitekim çok ferahlamistim, dikişime de cok iyi gelmişti tatlim .İnşallah.. Yırtarak geçmiş kanaldan baya dikişim var.. Umarım çabuk geçer.. Banyo yaptın mı canım benim doktor yapma dedi ne zaman yapmalı acaba?
40+ larda olan kaç kişi varız?![]()
aynen canim hergun soruyo akrabalarAy bi doğuramadik ben de çok sıkıldımmmm![]()
sagol amin canimmGeçmiş olsun Allah tez zamanda sağlıcakla kurtarsin ikinizi de .
icine citctli badi corap ustune tulum ideal benceŞimdi diyelim ki bi kat Tulumunu giydirdik bi kat daha mı giydircaz. Veya üstünü ortcez.
bide millet ne zaman gelcek diyor nerden bileyim sanki sipaaris verdikaynen canim hergun soruyo akrabalar
ben baya temkinliyim yaa bide ben ne giyiyorsam bir kat fazlasni gydrmeyi dusunyrm ideal sicakta olsa onlara gore sogk cnkiBiz tek kat giydirmistik adana sicaginda yeter diye sonra cocuk dr u kontrole geldi bu bebegin ayaklari bacaklari buz gibi bi kat daha giydirin dedi ustunu de iyice ortun dedi temkinli gidin kizlar
hic deme arkadaslarim ariyo akrabalar yine ayni keza bizide cagir doguma giderken diyip duruyolar ama benim yalanci sancim bile olmuyobide millet ne zaman gelcek diyor nerden bileyim sanki sipaaris verdik![]()
bide millet ne zaman gelcek diyor nerden bileyim sanki sipaaris verdik![]()
benim de yarın kontrolüm var, hakkımızda hayırlısıBenim usg ye gore bugun gunum doldu. Kk 2 gun gec hesaplamis nedense. Yarin kontrolum var sanki doguramicam.
doktorun bana dediği ağrılarının sıklaşmasını bekleKızlar dün akşam nişanım geldi hala ara ara pembe bir şekilde geliyo. Ama düzenli bi ağırım yok. Ne yapmalıyım![]()
Saol canım. Aksamdan beri pembe akıntım var az az öyle olunca acaba bu sıkıntı olur mu diye Tereddüt ettimdoktorun bana dediği ağrılarının sıklaşmasını bekle