2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bende bir üşüyorum bir terliyorum sürekli yorgunum.uyusamda deliksiz uyku olmuyor ya kafada sürekli birşey var.ilk günden buyana da lohusalık yapamadım yatamıyorum.aslında annem yanımda ama içim rahat olmuyor kalkıyorum.galiba vücudum iflas.etmeye başladı.geçen gece kızıma hiç bakamadım eşim baktı bütün gece ama çok acı bir duygu oluyor sana muhtaç çocuğun var huzursuz oluyorsun ve şunu düşündiüm artık bizlerin lüksü kalmadı.
İşten geldim ay başım ağrıdı stresliydim,bu gece erken yatayım yok şunu yapayım bunu yapayım yok.ilgilenmemiz gereken bir çocuğumuz var.Annelik çok emek istiyormuş meğer ki biz şuan herşeyi hazır kullanıyruz.eskiden annelerimiz.daha zor şartlarda büyüttüler.

Günaydın kızlar dün bir aylık aşımızı olduk sağlık ocağında ebe kilosuna felan baktı sizce çocuk doktoruna götürmelimiyim muayne için

Gaz için ne kullanıyosuneninki sürekli bi ıkınma halinde gazda çıkarıyo ama anlamadım

Canım süt az olan göğsünden sürekli emzir en çok orayı ver emdikçe geri gelecektir

Günaydın kızlar dün bir aylık aşımızı olduk sağlık ocağında ebe kilosuna felan baktı sizce çocuk doktoruna götürmelimiyim muayne için
Bizde 36 gunluk olduk 1 bucuk ayliktan sonra kalca ultrasonu icin gidilecekmis doktora bn o zaman goturmeyi dusunuyorum bayramdan sonra

Selam kizlar biz devlet hastanesine gidiyoruz kontrol icin,yani sey uni.hastanesi egitim arastirma. Saglam cocuk diye hi bolum var , aylik kontroller asilar hep orda yapilcak. 9unda ordaydik kontrollerimiz guzel gecti asimiz yapildi ama 6haftalik olunca kalca usg cekilmesi lazim,bunun icin hangi bolumden randevu alicam acaba bileniniz var mi? Sormayi unuttum doktora gittigimizde

radyoloji

Canim benimde 8gunlukken dustu , banyo yaptirdik ozaman bsy yoktu annem altini acti degistirmeye bi baktik kan olmus . Hemen bebek doktorumu aradim bi kac gun kanar bsy olmaz dedi ama bugun 21gunluguz zorlamaktan dun gecede kanadi. Hemsireyi aradim saglik ocagindaki onemli deik az kaniyosa dedi doktorda getirin bi bakim coksa eger gumusle yakariz gbi bsy soyledi ama annem gerek yok ona dedi bakalim nolcak. Cok fazla gazi war karnini tas gbi yapiyo yawrum. Sende ki kan nasil pihtilasmis gibi mi

Canm.k
canim kimseyo dinleme gotur yaksinlar benim de yaktilar.hemen gecti bzm intihap vardi 5 gun hastaene de yattk cikista da cerrah gumusle yakti tamamntamamn gecti sende yaptur hic bir seyi kalmaz. merak .etme

Kizlarr iki gindur lekelenme falan yok. Bugun 3. gun bisey gormedim. Andest aldim lohusaligim bitmistir diye dogrumu yaptim. 34.gunumuzdeyizz

nazperver sagol canim

Bi de akilli telefonlar icin bi uygulama var "baby sleep instant" diye. Benim bebegim kolik, bu uygulamanin icinde bebegimi rahatlatan muzikler sesler var. Elektrikli supurge, sac kurutma makinesi, muzik kutusu vb.
Hatta kendi sesinizi de kaydedebiliyosunuz. Ninni soyleyip falan, ben sadece eee eeee diyince susuyo diye oyle yaptim mesela.
Arka planda calisma ozelligine de sahip yani o calarken siz telde baska biseyler yapabiliyosunuz. Suan oyle uyuyo benim Oglan. Arka fonda muzik kutusu, ben de yazdim buraya birine faydasi olur insaallah.

Canim bizimkinin kakasida sumukumsuydu. Dun 3kere yapti civik ama dolu doluuuu. Bence bizimkisi mide usuttu diye kusuyor.
Ama bugun duzeldi gibi. Gaz icin de doktor mutlaka 3saatte bir meme ver dedi. Fazla oljnca gaz yaparmis. Banada 3 saat cok gelio 2bucuk saate bir veriyorum. Tahlil de daha yapmadik.

Canim teşekkür ederim saol deneyece
dün akşam süt mü az diye tek tatlı kaşığıyla yaptığım rezeneyi 3 tatlı kaşığıyla yaptım. sbh her yer süt olmuş. rezeneyi 2-3 gün düzenli içmeyi denesene günde 3 sefer.
Canim rezeneyi kendin icin nasil demliyo4sun. Sanki bnmde sutum az gibi. Tassin istiyorum da:)

Kizlar instegramdan verdim siparisi benim yok kardesiminkinden takip edicem elinde yokmus 10 gube kadar gelicek ve 2 tanesi 20 tl indirimdeymis %80 bebekler aliyor dedi hatta nette videosu falanda var ama garanti degil tabi almama ihtimalide var denicez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…