2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İyim cnm çok sükür oglanla ugrasıp duruyorum hic girmeye vakit bulamıyorum senden naber bebis nasıl
Bennbiraz uzgunum benim oglan almiyo gogusumu insallah alir d8ye dua ediyoruz. Bugun 7 saat ac kaldi agladi emmedi en sonunda esim geldi zar zor 7 dk emdi. Ac yasiyo ve 100 gr eksik cikti zatifliyo galiba. Kucagimiza alip ewdeki tartiya cikiyoduk gitgide zayiflicak diye korkuyorum zaten 2. Ay asisi olcaz 20 sinde istahida gider nolcaz bilmiyorum sagip wermeye dinucem boyle giderse inat edip yawrumu hasta etmiyim dimi

Canım valla anlattıklarında kendimi gördüm resmen , demek tek yetişemeyen ben değilmişim bazen aynaya bile bakmadığım oluyor gün içerisinde .. En büyük keyfim ve kendime zaman ayırdığım şey banyo yapmak . Ufak bi boşlukta ev işine yetişmeye çalışıyorum yemek düzenim zaten hiç yok dediğin gibi bizde dışarıdan söylüyoruz , benim eşim de birşey demiyor ekmek arası birşeyler bile yapsam yiyor öyle yemek aramaz sağolsun sen kızımızla ilgilen yeter diyor

Canım maşaAllah senin oğluş tosuncuk olmuş bizim kız yeni 4.100 kg oldu

Sağol canım benim Allah kimseyi evlatı ile sınamasın dediğin gibi çok zor

Günaydın kader arkadaslarim cok uzun zamandir giremedim sagolsun benim kiz tek ona vakit ayirmami istiyor nasil gidiyor umarim keyifler iyidir bizim kiz gündüz neredeyse hic uyumadigi oluyor salliyorum bana misin demiyor sizler nasil uyutuyorsunuz yataginda sallamadan uyuyan varsa bana yardimci olun nolur gün boyu sallamaktan bazen bacagimi hissetmiyorum iyice alisti sipa

Benimkide tam tersi gündüz sürekli uyumak istiyor.bebekten bebeğe değişiyor demekki.gazdan kıvransada uyuyor yavrum.birde ben emziğe alıştırdım.avent soothie aldı başka almadı.ilk çocuğumda vermemiştim ama bu sefer alıştırdım.kolaylıkmış vallahi.inşallah senin bebişininde uyku düzeni yavaş yavaş düzelir merak etme.

Benim esimde oyle 17 yasindan beri yalniz kalmis. Oyle aramaz yemek ekmek domateste yer Allah tan da aramiyolar yksa cok kawga cikar Allah korusun. Enistem 3 cesit yemek.olmazsa surat yapiyomus
valla kocamı seviyodum tabi de bu süreçte bikere daha aşık oldum :)) 10 saat dışarda çalışıyo bide gelip evde yemek yapıyo, ani bi misafir gelcek olsa evi felan da süpürüyo, kendi ütüsünü de kendi yapıyo. Maşallah diyeyim :) Allah ondan razı olsun. Komşum diyoki kocası geldiğinde yemek niye hazır deil die azar işitirdim, tek elle yemek yapmaya çalışırdım Dio :/

maşallah canım, ne kadar güzel , benim de hayalim :) ama oğlum gündüz en fazla 2 saat uyur, gecede 11-12 den önce uyumaz, sabah 6 da ayakta. Tabi arada uyandıklarını saymıyorum (

Kızlar sutu az olanlara malt içeceği tavsiye ediyorum,ben faydasını gördüm aklınızda olsun. Marketlerde satılıyo markası maltana..
Asitle ama o promalt asitsiz, ebebekte satılıyo ama tadını bilmiyorum
bende varııııım :) bide cımbızımı kaybetmiştim, Kaş bıyık aldı başını gitti, geçen çıkınca aldım da kendime geldim

Tatlim yeni gördüm,, Rabbim şifasini versin, zor bir süreç olmuş ama hamd olsun kızın sağlıklı inşaallah... Rabbim sabır verirsin her daim şifa versin sana ve kızına canim..

Herkese mrb Islak mendil en çok kullandığımız şeylerden biri uni baby yenidoğan pamuk mendil kullanıyorum ama artık 2 aylık olduk gerek varmı ki onu kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz ben de ona göre alayım
Ben artik popisino her kaka yaptiginda lavaboda ilik suyla yikiyorum. Hem cok hosuna gidiyor hem temizlendiginden pisik olmuyor rahatliyo sudan cekince agliyo sizlerede oneririm.
Bende o islak mendilden hala kullaniyorum cunku dışarda yikamak zor. Bu paket bitince uni baby sensitive var hassas ciltler icin daha hesapli. onu alacagim. Nedense uni babye guveniorum eczacibasinin mali diye.

Ben doğduğundan beri pamuk ve şu kullaniyorum... Çok sukur hiç pisik olmadı..hemde su oldugu için saf ve temiz.. pahaliya da gelmiyor...ebebekten 6 li paketini alıyorum.. nerdeyse 1 ay gidiyor.. 1 ayda 30 lira gayet uygun bence..:)

2. Ay aşılarini atlatacak olan annerimiz inşaAllah kolayca atlatirlar.. :) dualardasiniz..

Kizlae ishale dikkat edin. Benim kiz 2 gunde 200gr vermişti. Doktor iki gun sonra kontrol e çağırdı. 200gr tekrar almis. Nasıl bole cabuk aldi dedim, doktor kaybettigi suyu geri almis dedi. Duzelme var ama ilaclara devam. Nerden bulastiysa bi dizanteri mikrobu..... bi de su vermem diyen arkadaslar bebk benimki gibi durumdaysa doktor 1 subardagi kadar suyu gun icinde vermem gerektigini söyledi. Azar azar vermekte fayda var. Hava cok sicak ve su kaybı fazla....

nehir nilll cnm gecmis olsjn allah sifa versinn n.

Kizlar bende mamaya basladim ama ishal mamasi versi dr aptamilin. Bebegi anne sutu alip benim gibi takviye yapan arkadaslar nasil hangi öğünlerde ve kac cc veriyor.

Bebegim 2 aylik ve hala 3500gr artik kilo alsin istiorum oyle yada boyleee. Gelen gidenin sutunn mu yaramio laflarindan biktim.

Emzirmeden simdi tek seferde 60cc verdim içti

Herkese mrb Islak mendil en çok kullandığımız şeylerden biri uni baby yenidoğan pamuk mendil kullanıyorum ama artık 2 aylık olduk gerek varmı ki onu kullanmaya sizler ne kullanıyorsunuz ben de ona göre alayım
ben hala pamuk ve kaynayıp ılımış su kullanıyorum. içim rahat etmiyor ıslak mendillerle.

Rabbim şifa versin yarencige kuzum benim.. inşaAllah gerilemistir..
Başka bi sıkıntıniz kalmamıştır umarım.. imtihanlar bitmedi yarencigin..
Hiç sorma canım ya biri bitti derken öbürü başlıyor enfeksiyonu gerilemiş demişti doktor fakat böbrek için 31 Ağustosa randevu verdiler. Şu an 5 mm de 8-10 mm tehlikeliymiş. Bakalım inşallah buyumeye devam etmez

yarım kundak yapıp ağzına emziği veriyorum. yatırıyorum yaastığın üstüne. karnı toksa uyuyo kendi kendine.

Ayy neler war nelerr. Walla sansliyiz kiymetini bilek kocislerimizin. Benim bide hamileligimde sorunlu gecti hep yattim

Canim benimkide kucagimda ayakta bacaklarmi acip yaylaniyo gibi yapiyorum uykuya dalar gibi oluyo sonra kucagimda pispis yapiyrm bazen isime yariyo bazen hic yattmiyo. Bugunde belim cok agriyo ayakta durmaktan banyo yaptirirken bebegimi kitlendim resmen

Benimkide ishal hele bugun banyo yaptirdik kuruladim alt acma bezine yarirdim fissss diye kaka sini yapti ama su boyle gol gbi birikti. Bugun 6. Gundur ishal gunde 5 6 kere yapmiyoda 2 3 kere yapiyo su vereyim mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…