- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.941
60 ictiyse yukselt bi dahakine 90 yap olculer oyle gidiyo cunku 30 60 90 diye yoksa bi 80 yapardin. Sutun yaramazsa bebegin hic kilo almaz o diyenler mi buyutuyo acabanehir nilll cnm gecmis olsjn allah sifa versinn n.
Kizlar bende mamaya basladim ama ishal mamasi versi dr aptamilin. Bebegi anne sutu alip benim gibi takviye yapan arkadaslar nasil hangi öğünlerde ve kac cc veriyor.
Bebegim 2 aylik ve hala 3500gr artik kilo alsin istiorum oyle yada boyleee. Gelen gidenin sutunn mu yaramio laflarindan biktim.
Emzirmeden simdi tek seferde 60cc verdim içti
Benimkide ishal hele bugun banyo yaptirdik kuruladim alt acma bezine yarirdim fissss diye kaka sini yapti ama su boyle gol gbi birikti. Bugun 6. Gundur ishal gunde 5 6 kere yapmiyoda 2 3 kere yapiyo su vereyim mi sence
Tatlim yeni gördüm,, Rabbim şifasini versin, zor bir süreç olmuş ama hamd olsun kızın sağlıklı inşaallah... Rabbim sabır verirsin her daim şifa versin sana ve kızına canim..
Bennbiraz uzgunum benim oglan almiyo gogusumu insallah alir d8ye dua ediyoruz. Bugun 7 saat ac kaldi agladi emmedi en sonunda esim geldi zar zor 7 dk emdi. Ac yasiyo ve 100 gr eksik cikti zatifliyo galiba. Kucagimiza alip ewdeki tartiya cikiyoduk gitgide zayiflicak diye korkuyorum zaten 2. Ay asisi olcaz 20 sinde istahida gider nolcaz bilmiyorumsagip wermeye dinucem boyle giderse inat edip yawrumu hasta etmiyim dimi
nehir nilll cnm gecmis olsjn allah sifa versinn n.
Kizlar bende mamaya basladim ama ishal mamasi versi dr aptamilin. Bebegi anne sutu alip benim gibi takviye yapan arkadaslar nasil hangi öğünlerde ve kac cc veriyor.
Bebegim 2 aylik ve hala 3500gr artik kilo alsin istiorum oyle yada boyleee. Gelen gidenin sutunn mu yaramio laflarindan biktim.
Emzirmeden simdi tek seferde 60cc verdim içti
Mama 2 kere veriyorum canim. Sutum az cikiyosa 3 veriyorum. Senin nasil sag gogusunun durumu?Kıyamam ya o kadar süre nasıl aç kaldı sen bildigin gibi yap cnm mama kaç kere veriyosun günde
Benimkide ishal hele bugun banyo yaptirdik kuruladim alt acma bezine yarirdim fissss diye kaka sini yapti ama su boyle gol gbi birikti. Bugun 6. Gundur ishal gunde 5 6 kere yapmiyoda 2 3 kere yapiyo su vereyim mi sence
Cnm 6 gun ishal icin cok fazla hemen su kaybediolar. Bence su da ver. Hem bi doktora da danis ins mikrop kapmamaistr. Rengi nasil pekiBenimkide ishal hele bugun banyo yaptirdik kuruladim alt acma bezine yarirdim fissss diye kaka sini yapti ama su boyle gol gbi birikti. Bugun 6. Gundur ishal gunde 5 6 kere yapmiyoda 2 3 kere yapiyo su vereyim mi sence
Gece bikere emmeye kalkti cnm. Simdi bennapayim emzirmeden gunde 3kere 60lik vereyim. Aralarda da meme mi vereyim kafam karisti:) yada emzirme sonrasimi 60 vereyim hemen60 ictiyse yukselt bi dahakine 90 yap olculer oyle gidiyo cunku 30 60 90 diye yoksa bi 80 yapardin. Sutun yaramazsa bebegin hic kilo almaz o diyenler mi buyutuyo acababen sutumu biberona koyup weriyorum mesela saat 10da verdim bi saat daha bekliyip 90 lik yapicam . Ama gece mama werdim 90lik icti. Sende oyle yap. Bide gece besliyomusun meleigini
Cnm sen emzirmiyomusun. Ya bak cok su kaybetmistir. Hem ishal hem yemio. Ayni benim basima gelen sey. Bir gun agzina damla bisey almamistiCanım bizim kız da ishal bugün 3 gün oldu sabah 7 ' den beri ayaktayım ağlayıp durdu mama da yemiyor kafayı yiycem yaa , normalde 2 saatte bir düzenli 60 ml içiyordu dünden beri yemiyor .. Akşam saat 8'de uyudu tam beş saat sonra kalktı 30 ml içti , sonra tekrar gece saat 1'de uyudu sabah 7 buçukta uyandı yine 30 ml içti çok üzülüyorum .. Uyumayınca bende biraz önce banyo yaptırdım , yarım da ağrı kesici fitil koydum yeni uyudu
Gunde kac kere vermeliyim. Sutten sogursa diyede korkuyorumBiraz arttırsan mamanın miktarını içmez mi mesela 90 yap baktın iciyo 120 yap
Sutunu sagdin mi hic canim ne kadar cikti ?Gece bikere emmeye kalkti cnm. Simdi bennapayim emzirmeden gunde 3kere 60lik vereyim. Aralarda da meme mi vereyim kafam karisti:) yada emzirme sonrasimi 60 vereyim hemen
@pofuduk18 sanada çok geçmiş olsun canım.benim kızımında 2 3 gündür kakası yeşil gibi.ishal mi bilemiyorumki çünkü bebekler genelde sulu kaka yapmıyormuki zaten.birde sizin bebişler nasıl bilmiyorum ama benim kızım doğduğundan beri çok gazlı ama yinede sabah 8 de kalkıyor en geç 10:30da gece uyukusuna yatmış oluyor arada uyanık kaldığı süre en fazla 4 5 saat toplamda.çokmu uyuyor anlamadımki.yarın kontrolü var sorcam bi doktora.
Aa ne tuhafmis benimkide kotu desen rahatlicakmiydi towbe towbe ne bicim insanlar war.benim bi arkadasimin kizi da 3mmiyordu önceleri normal emerken dr inatlasma don3mi memeyi sag ver demis. Benim bu arkadasim o kadar titizlendi o kadar titizlendi ki her ay bi sorunu cikiyor rahati da yerinde geliri iyi her sey yolunda ama kizin stresi hep bebege mi geciyor nedir bir ay kolik bir ay emmez bir qy gece hic uyumaz yavru yeni yeni seyler icat etti
bu arkadasim da emzik vermiyor biberon vermiyor kasikla veriyor sutu bircok konuda da tituzleniyor sakinan goze cop batiyormus gibi hep sikayetleniyor bu sefer cocuktan. Seninki nasil dedi ayina gore normal dedim kiz gorusmeyi kesti soguk davraniyor bana
Cnm sen emzirmiyomusun. Ya bak cok su kaybetmistir. Hem ishal hem yemio. Ayni benim basima gelen sey. Bir gun agzina damla bisey almamisti
Bendemi siringayla wersem. Su verince benimkide puskurtuyoYok canım emzirmiyorum aptamil pronutra mama veriyorum , su veriyorum içmek istemiyor midesi bulanıyor bende şırınga' ya çekip ağzına koyuyorum zorla içiyor
Bendemi siringayla wersem. Su verince benimkide puskurtuyo
Normal bildigimiz siringa mi canim yoksa ayri bsy miAynen valla canım öyle yap , bu şekilde içir ama yavaş yavaş ver ve bebeğin yatar pozisyonda olmasın kesinlikle .. Belden yukarısını doğrult dik bi şekilde yoksa boğazına kaçıyor Allah esirgesin
Mama 2 kere veriyorum canim. Sutum az cikiyosa 3 veriyorum. Senin nasil sag gogusunun durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?