2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yani şimdi benim kızımda sağdaydı ilk haftalarda. Şimdi solda. Hakikattende fasulye gibi. Ayyy yoksa erkekmi.rabbim sağlıklı sıhatli bi kız evlat nasip etti. Birde sağlıklı sıhatli hayırlı oğlum olsa. Solda olup eğer cinsiyeti erkek ise. Bu olaya inanıcam cnm.

Eğer bu kese tezi doğruysa benimde bi oğluşum olacak 9. hafta usg fotosu bildiğiniz fasulye şeklinde ve bebiş solda. Gerçi rüyamda kız görmüştüm ama hayırlısı bakalım. Yavrularımız sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil

Kimi diyo sagdaysa kiz kimi sagdaysa erkek.:)cinsiyetler belli olsada rahatlasak:)

Slm kızlar bende oğlumu sol tarafımda hissediyordum kızımıda sağ buda. Sağda hayırlısı bakalım

Hayirlisi olsun canim bende duyunca sasirmistim ama olabilir herkeste tutar mi bilmiyorum bende resim yuklemistim canim onlari gordun muu

Forumda da okudum boyle hissedenlerin cogunun bebeginin kalbi 9.haftada durmus.ben de suan 9+2 yim.çok kotuyken birden bire iyi olmam şupheye dusurdu bu sefer beni.haftaya cuma randevum var zaten.kotu dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor

cnm benim de 6.,7. haftalarda mide ekşimesi ve yanmam vardı, bir de göğüslerim şişti, ama 8. haftada sanki hamile değilmişim gibi hepsi kayboldu, ben de dr a gittim senin gibi forumları okuyup etkilenerek bir şey mi oldu diye, şükürki herhangi bir problem yoktu, dr belirtiler bir olup bir olmayabilir dedi. Sen de kötü düşünüp kendini strese sokma, içini ferah tut cnm...

İyi aksamlar,merhaba arkadaslar
Bizde suan 9+3gunluguz 8 yasinda bir de oglum var haziran ayinda dogum yapicak annelerdenim Allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nas.ip etsin

Hayirlisi olsun canim bende duyunca sasirmistim ama olabilir herkeste tutar mi bilmiyorum bende resim yuklemistim canim onlari gordun muu
Yok görmedim. Senin ilk bebişinmi. Senin hangi tarafta. Beni her gören erkek olcak içime doğuyo felan diyor. Bi kızım olmasından herAlde. Ben kendimi şimdiden Erkeğe alıştırmak istemiyorum. Hayırlısı olsun. Ama çok merak ediyorum.

Yok görmedim. Senin ilk bebişinmi. Senin hangi tarafta. Beni her gören erkek olcak içime doğuyo felan diyor. Bi kızım olmasından herAlde. Ben kendimi şimdiden Erkeğe alıştırmak istemiyorum. Hayırlısı olsun. Ama çok merak ediyorum.

evet canım benım ılk bebısım olacak Allah nasıp ederse benımkı tam ortada ama bırınde hafıf sagda gıbı kesesı de yuvarlak:)bana kız dıyen de var oglan dıyen de ama kız dıyen cogunlukta babamız da ılk once oglum dıyodu sımdı kızım dıyo hayırlısı olsun tabı bende cook merak edıyorum daha da cok var ogrenmeme

Hayırlısı olsun. Rabbim önce sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Ben hamile kalmadan önce rüyalarımda erkek bebek görüyorum. Hamile kaldım hala görüyorum. Eşim için hiç farketmiyor. O halde seninde kız gibi gözüküyor. Neye aşerdin bu arada. Ben kızımda kışın erik istemiştim. Eşim ara ara buldu sağolsun. Bunda ise ekşilerden tiksindim. Habire tatlı yiyorum.

bende hamıle kalmadan once kız goruyodum hamıle kaldım 2 kez ruyamda erkek bebek gordum bende normalde tatlıyı cok severdım gun ıcınde mutlaka tatlı seyler ısterdım ama artık pek aramıyorum pek de asermedım aslında daha sadece bu ara canım acayıp tursu ıstıyordemekkı eskılerın soyledıklerının dogruluk payı var hayırlısı olsun bakalım

baldamlam merhaba canim bebeğimizin doğum tarihleri çok yakin basil gidiyor hamilelik belirtilerin neler ?
evet canım aramızda 1 gun var:)aslında benım ıyı gecıyor cok sukur sadece bazen bulantım oluyor bırde 2 kez kanamam oldu ayrı zamanlarda ılac kullanıyorum sımdı ıyıyım senın nasıl gıdıyor bakalım?

canim bende okdum haber vermistim

Merhabalar benim kesem ortadaydi ama daha sonra sol tarafta bi hassasiyet olustu. Surekli damar seyirmesi gibi bisey hissediyorum. Arada da bi dalgalanma mi diyim nasil tarif edilir oyle bir sey iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…