2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhabalar benim kesem ortadaydi ama daha sonra sol tarafta bi hassasiyet olustu. Surekli damar seyirmesi gibi bisey hissediyorum. Arada da bi dalgalanma mi diyim nasil tarif edilir oyle bir sey iste.
Valla bu kese sağ ve sol olayını bikaç hafta sonra netleştircez herAlde. Benimde solda. Sol erkekmiş hayırlısı artık.

sagol canim zaten genelde yemeklerden sonra oldugu belli . gecmis olsun tatlim

Kizlar bisi sorcam bnde haziran annesi olcam insallah ama suan yurt dışındaym ve burdaki doktor bnm ilacimi hala değiştirmedi. 5. Haftadan beri ayni ilaci kullaniyorum suan 9. Haftam bitti sizin doktorunuz degistirdimi yada ek baska bisi kullaniyomusunuz .

cnm bendevsenin gibiyim . 12. haftada degistircez dedi dr.

arada bulanti yanma oluyo canim. bunun disinda istahsizlik yorgunluk var surekli sen nasilsin nasil durumlar

Benim bulanti bir gun iyiyse 2. Gun öldürüyo beni . Uykusuz surekli ac gezen bisi oldum zombiden farkim kalmadi . Ayni sıkıntılar hmen hmen bunun sonu doğumdan önce gelmez gibi geliyo allah hepimizn yardmcısı olsun .

Benim bulanti bir gun iyiyse 2. Gun öldürüyo beni . Uykusuz surekli ac gezen bisi oldum zombiden farkim kalmadi . Ayni sıkıntılar hmen hmen bunun sonu doğumdan önce gelmez gibi geliyo allah hepimizn yardmcısı olsun .
yok kiz oyle dusunme gelecek aylar rahatlariz bence vucut hamilelige alisir ins.

Günaydın kızlar az önce çok mutlu oldum eşimin telefonuna bakıyordum. Mesajlara girdim benim doğum günüm için istanbula bilet almış keşke sürpriz kalsaydı ama bendeki merak iste :) canım kocam <3 heheh :)

Insallah canm senin ilk hamileliğin mi? Yaşn kaç? Ne hissediyosun kızmı erkekmi .?
ilkim canim 2014 haziranda evlendim 24 yasim cevreye gkre gec bile evlendim ben ruyamda erkek gordum canim cevredekilerde hep oyle diyorlar bakalim hayirlisi artik sen peki tatlim ?

ilkim canim 2014 haziranda evlendim 24 yasim cevreye gkre gec bile evlendim ben ruyamda erkek gordum canim cevredekilerde hep oyle diyorlar bakalim hayirlisi artik sen peki tatlim ?
Bende Matıfta evlendim büyük ihtimal Mayıs annesi olacağım kısmet herşey biz ne güzel beklemeden istedik Mevlam da nasip etti

Bazen rüyaların tersi çıkar diyorlar ama bende rüyamda 2 tane Erkek bebek gördüm :) dün doktora gittiğimizde cinsiyeti belli mi diye sorduk Erkeğ'e benziyor dedi ya rüyada görülen cinsiyetler doğru yada hayırlısı

ayy mssallah 13 hafta olmussunuz beni iki kisi daha ruyadinda gormus cnm bskalim bunu belli olunca dogrulariz Allah hayirlisini sagliklisini ahlaklisini nasip eylesin . ikili testi yaptilar mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…