- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.781
dogumdan sonra fikrim degismezse eger dusuncem arayi fazla acmamak ama kismet artik.25 canım
ilac derken ne kullanıyosun folıc mı yanı.Oysa benım doktor 6 cı haftadan degıstırdıKizlar bisi sorcam bnde haziran annesi olcam insallah ama suan yurt dışındaym ve burdaki doktor bnm ilacimi hala değiştirmedi. 5. Haftadan beri ayni ilaci kullaniyorum suan 9. Haftam bitti sizin doktorunuz degistirdimi yada ek baska bisi kullaniyomusunuz .
Hoşgeldin CanımListeye beni de ekler misiniz
ilkim canim 2014 haziranda evlendim 24 yasim cevreye gkre gec bile evlendimben ruyamda erkek gordum canim cevredekilerde hep oyle diyorlar bakalim hayirlisi artik sen peki tatlim ?
ilac derken ne kullanıyosun folıc mı yanı.Oysa benım doktor 6 cı haftadan degıstırdı
Selam kızlar. Bende birden bi acıkma oluyor dayanılmaz hemen yemem gerekiyor. Arkadaş gebelik şekeri olabilir dedi. var mı benzer durumda olan
canım çerkes misinKizlar bisi sorcam bnde haziran annesi olcam insallah ama suan yurt dışındaym ve burdaki doktor bnm ilacimi hala değiştirmedi. 5. Haftadan beri ayni ilaci kullaniyorum suan 9. Haftam bitti sizin doktorunuz degistirdimi yada ek baska bisi kullaniyomusunuz .
canım banada doktorum ilk folik asit verddi persembe gittiğimde ilacın bittimi dedi ben de evet dedim oda tamam o zaman haftaya vitamine baslayalım dedi. canım kore mi oyyy kıyamam iş için miBn suan koredeyim ilacin iceriginden pek bisi anlayamiyom anladigim kadariyla vitamin gbi bisi mide bulantisinada yardimci oluyomus göya ... ben 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim o zamandan beri aynisini kullaniyom sen ne zaman ogrendin ??
canım banada doktorum ilk folik asit verddi persembe gittiğimde ilacın bittimi dedi ben de evet dedim oda tamam o zaman haftaya vitamine baslayalım dedi. canım kore mi oyyy kıyamam iş için mi
Günaydın kızlar, günaydın diyorum çünkü sabah bulantı hapımı alıp tekrar yattım ve bu saate kadar uyumuşum :) son günlerimin tadını çıkarıyorum, ptesi iş başı. 15 gün rapordan sonra nası alışacaksam :)Bn
Bnm ilac bitcek gibi degil artık bidahaki seansi beklicem mecburyok is icin degil esim koreli onumuzdeki ay türkiyeye gelcez ama 1 ay bna sene gibi . Valla yemeklerin kiymetini bilin kizlar hamilelik zaten zor bide yicek bisi bulamamak ayri zor
Aslında çok da sağlıklı beslenemiyorum. Çalıştığım için krakerle geçiştiriyorum. Evet önceden de açlığa dayanamıyordum o sebeptendir inşallahMerhaba Canım,
Bendede var aynı durum acıktığımda hemen yemem gerekiyor istah oalrak normal ken açıldı iştahım ya şeker varmıdır bence falan düşünme bence belki de açlığa tahamülümüz yoktur ondan ... Sen gine yedikelerinde sağlıklı seçimler yap ben de öyle yapıyorum
Aslında çok da sağlıklı beslenemiyorum. Çalıştığım için krakerle geçiştiriyorum. Evet önceden de açlığa dayanamıyordum o sebeptendir inşallah
Günaydın kızlar, günaydın diyorum çünkü sabah bulantı hapımı alıp tekrar yattım ve bu saate kadar uyumuşum :) son günlerimin tadını çıkarıyorum, ptesi iş başı. 15 gün rapordan sonra nası alışacaksam :)
Ayy canım bi ara Kore dizisi izleye izleye resmen yemeklerine aşerdim :) ama bulunduğumuz ilde yok, istanbulda varmış ama aşırı pahalı. Oyüzden hamilelikte izlemiyorum canım çekmesin die. Bide çok iştahlı yiyorlar ya :) sen beğenmedin mi yemeklerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?