2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ilac derken ne kullanıyosun folıc mı yanı.Oysa benım doktor 6 cı haftadan degıstırdı

ilkim canim 2014 haziranda evlendim 24 yasim cevreye gkre gec bile evlendim ben ruyamda erkek gordum canim cevredekilerde hep oyle diyorlar bakalim hayirlisi artik sen peki tatlim ?

Haha bende 24 yasindayim bugun 25 oldum ve bende temmuzda evlendim ... bende hamile oldugumu bilmeden sabah ruyamda mavi atki takiyodum pembe ve mavi atkidan maviyi secmistim aksamda hamile oldugumu ogrendim

ilac derken ne kullanıyosun folıc mı yanı.Oysa benım doktor 6 cı haftadan degıstırdı

Bn suan koredeyim ilacin iceriginden pek bisi anlayamiyom anladigim kadariyla vitamin gbi bisi mide bulantisinada yardimci oluyomus göya ... ben 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim o zamandan beri aynisini kullaniyom sen ne zaman ogrendin ??

Selam kızlar. Bende birden bi acıkma oluyor dayanılmaz hemen yemem gerekiyor. Arkadaş gebelik şekeri olabilir dedi. var mı benzer durumda olan

Merhaba Canım,
Bendede var aynı durum acıktığımda hemen yemem gerekiyor istah oalrak normal ken açıldı iştahım ya şeker varmıdır bence falan düşünme bence belki de açlığa tahamülümüz yoktur ondan ... Sen gine yedikelerinde sağlıklı seçimler yap ben de öyle yapıyorum

Günaydınnn annişlerr.... Sabahtan beri iş yerınde temizlikyapıyorum daha yenı otrudum evde de yapmam gerekkk... ve mıdem bulanıyorr nasılll... sizler naasılsınız

canım çerkes misin

Bn suan koredeyim ilacin iceriginden pek bisi anlayamiyom anladigim kadariyla vitamin gbi bisi mide bulantisinada yardimci oluyomus göya ... ben 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim o zamandan beri aynisini kullaniyom sen ne zaman ogrendin ??
canım banada doktorum ilk folik asit verddi persembe gittiğimde ilacın bittimi dedi ben de evet dedim oda tamam o zaman haftaya vitamine baslayalım dedi. canım kore mi oyyy kıyamam iş için mi

Bn
canım banada doktorum ilk folik asit verddi persembe gittiğimde ilacın bittimi dedi ben de evet dedim oda tamam o zaman haftaya vitamine baslayalım dedi. canım kore mi oyyy kıyamam iş için mi

Bnm ilac bitcek gibi degil artık bidahaki seansi beklicem mecbur yok is icin degil esim koreli onumuzdeki ay türkiyeye gelcez ama 1 ay bna sene gibi . Valla yemeklerin kiymetini bilin kizlar hamilelik zaten zor bide yicek bisi bulamamak ayri zor

Midem bulaniyor diye yemekten geri durmayib. Cok abartmadan bikac lokma yemeye calisin. Yoksa bulantinin sonu gelmiyor. En kotu ihtimalle cikarip rahatliyor insan.

Günaydın kızlar, günaydın diyorum çünkü sabah bulantı hapımı alıp tekrar yattım ve bu saate kadar uyumuşum :) son günlerimin tadını çıkarıyorum, ptesi iş başı. 15 gün rapordan sonra nası alışacaksam :)
Ayy canım bi ara Kore dizisi izleye izleye resmen yemeklerine aşerdim :) ama bulunduğumuz ilde yok, istanbulda varmış ama aşırı pahalı. Oyüzden hamilelikte izlemiyorum canım çekmesin die. Bide çok iştahlı yiyorlar ya :) sen beğenmedin mi yemeklerini?

Kızlar saçlarınızı boyatıyomusunuz hamileyken bende aşırı beyaz çıktı maalesef ırsı neyapmam lazım bilemedim hint kımasımı sürsem acabaaa

Aslında çok da sağlıklı beslenemiyorum. Çalıştığım için krakerle geçiştiriyorum. Evet önceden de açlığa dayanamıyordum o sebeptendir inşallah

Aslında çok da sağlıklı beslenemiyorum. Çalıştığım için krakerle geçiştiriyorum. Evet önceden de açlığa dayanamıyordum o sebeptendir inşallah

Kesinlikle o sebepten canım bende aç ken çok sinirli olan ve açlığa dayanamayan birisiyim seçmlerini sağlılklı yapıyprsan korkma bence onun dışında insanlar bize şu oabilirmi bu olabilirmi derken hiç bu durumu kafaya takacağımızıakıllarına getirmiyor

Haha neye canin cekti merak ettim dogrusu bnm icin ilk bi ay guzeldi snrasi iskence .. suan saat aksam 8 ve inan acim hicbisey yiyemedim desem yalan solemis olmam kac kilo verdigimi hic solemiyim . Yat kalk yemeklerimize sukret ekmege bile muhtacim dusun artik

Yemek yiyenezken simdi doyamaz oldum 3-4 saatte bir acikiyorum isteyim sabahyiyorum oglen zor yapyirum artik aralarda ka fleks yiyorum bol sutle ne yspayim yoksa 100 kilo ile doguma girecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…