2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yemek yiyenezken simdi doyamaz oldum 3-4 saatte bir acikiyorum isteyim sabahyiyorum oglen zor yapyirum artik aralarda ka fleks yiyorum bol sutle ne yspayim yoksa 100 kilo ile doguma girecegim
Canım bende öyleyim ki daha decavite başlamadan pskolojikmidir anlamadım canım tabi sen bilirsin ama kfelks yerine ara öğünlerde Etinin Yulaf Ezmesi oluyor kuru meyveli o daha sağlıklı kfelks içinde şeker var yulaf çok sağlıklı yoğurtla karıştırarak yiyeb,ş,r,sn.

Ayyyy cnm bnm ya bende yurt disindayim ilk geldigim seneler burda hic bir sey yoktu bende senin gibi turk yemeklerine okadar cok ozeniodumki anlatamam gerci hala canim cok istio gerci simdiler bir suru turk restaurant var ama ayni tat ayni lezzet yok bende bir ay sonra nasipse gidicem ve onume ne gelirse yicem ne kadar kotu ya paran pulun var ama turkiyedeki en ucuz yiyecegi bile ozleyip alamamak yiyemek heleki 2.ci hamileleigimde adini demiorum seninde canin ceker 1liralik seyi canim cekmisti her gece ruyamda onu yiyodumm hevesimi aliodum ama gercekten yemis gibi oluodum .simdi hepsi var ama neye yarar hic biri ayni tat ayni lezzet deil

Kendinize kucuk kuruyemis kesesi hazirlayabilirsiniz. Yaninizda sut bulundurabilirsiniz. Suyu zaten ihmal etmeyin. Besleyici degeri yuksek akmayan kokmayan bi meyve cantanizda bulundurulabilir. Mumkun mertebe dogaldan yana olup paketli urunlerden kacinalim hanimlar. Bulanti icin cubuk krakerler yerine leblebi de iyi bir alternatif olabilir. Saglicakla kalın.

Selam kizlarrrr

Biz doktordan geliyoruzzz ikili testimizi yaptirdik cok guzel cikti suphanallah masallah ense kalinligi ve burun kemik olcumu cok iyi cikti kan testi sonucumuzuda 1 hafta sonra alcaz vee bu arada bebisimizin cinsiyeti suanki verilere gore erkek cikti cok sevindikk cok mutlu olduk esim erkek diyodu baska bisey demiyodu benden cok o sevindi rabbim oncelikle saglikli versin demistik egerki ilerde degismezse cinsiyeti suanlik erkek diye kabul ettik ve de muhtemel dogum tarihi 6 hazirandi onceki gittigimizde 3 gun ilerde demisti 3 haziran diye hesapliyorduk simdi yine ilerdeymis bu seferde 1 hazirana denk geliyor yani 12 haftadan 13.haftaya ilerlemis erkek oldugu icin sanirim hizli gelisiyor cok mutluyum allah mutluluguma nazar degdirmesin rabbim isteyen herkese gonlune gore versin hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin butun dualarimi hepimiz icin ediyorum hicbi zaman kendim icin etmiyorum dualarimizda birbirimizi unutmayalim... sizlerden de tez zamanda hayirli haberler bekliyorum

Turşuları çok farklı geliyodu, bide pirinç li balıklı bişi satıyolar sokaklarda çöp şişlerde, bide kaynar makarna tarzı bişi, ocaktan indirip hemen yemeye başlıyorlar . Bide ne yerlerse yesinler aşırı iştahlı yiyorlar :)) Allah yardımcın olsun cnm senin de, cidden damak tadımız çok farklı

Mrb kizlar bizde yeni geldik doktorumuzdan.cok sukur hersey yolunda hatta uc gun onden bile gidiyoruz.cook hareketliydik masallah.ense kalinligimiz normal cikti ikili test icin kan verdik.ben sanki cikinti gordum cinsiyeti erkek mi dedim ama dr daha erken dedi.hayirlisi olsun oglanlari ciftledik sanirim:)

Bn suan koredeyim ilacin iceriginden pek bisi anlayamiyom anladigim kadariyla vitamin gbi bisi mide bulantisinada yardimci oluyomus göya ... ben 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim o zamandan beri aynisini kullaniyom sen ne zaman ogrendin ??
sımdı bı folıcasıt deye bı vıtamın var onu gebe kalmadan 3 ay once kullanıyosun,gebelıyın 3 ayı da kullanılması gerek,bebegın gelısımı bakımından onemlı.Mıde bulantısı ıcın de premesıs,dramamıne kullanıyordum.Sen doktorna sor bence folıcasıt cok onemlı.

hadı hayırlısı,erkek donemı valla her kesın erkek mıs

tebrıkler bugun 3 cu erkek haberı geldı,anlasıldı kacıs yok benımde erkek olcak dusunuyorum artık aralıkta oyrenırım

Merhaba canim. Benimkine erkek yazabilirsin bazi arkadaslarinda belli olmus sanirim yavas yavas ekleselim listeye durumlara bakmis oluruz :)

Haha bende 24 yasindayim bugun 25 oldum ve bende temmuzda evlendim ... bende hamile oldugumu bilmeden sabah ruyamda mavi atki takiyodum pembe ve mavi atkidan maviyi secmistim aksamda hamile oldugumu ogrendim
aaaaa mutlu yillar canim o zaman ne guzel bu yasina anne olarak giriyorsun... masallah sende ruya gorenlerdensin harlisi bakalim gelecek ay ruyalarimiz cikacak mi

Merhaba hanimlar bayadir giremiyorum 250 sayfa yazilmis ben girdigimden beri okumam mumkun degil telefondan. Umarim hep guzel seyler yazmissinizdir. Cinsiyet ogrenenler olmus benimde kizim var acikcasi yine gonlumden kiz geciyor ama hep erkek okudum bikac sayfada. Ben im hic agzimin tadi yok acikiyorum bisiler yiyorum sisiyorum. Bide hala kizimi emziriyorum dr kesmemi soyledi. Kan tahlili tok vermeme ragmen sekerim kanim dusuk cikti. Ayrica tsh degerim icin dahiliyeye gitmem gerekiyor. Kendimi cok yorgun ve uykusuz hissediyorum bunun disinda iyiyiz cok sukur

kizlar kesenin hangi tarafta durdugu konusulmus benimki solda ama yuvarlak gibi fasulye deil yani anlayamadim ....resim yukleyemedim telden

Inanamiyorum bu kadar olur bnde her gece ruyamda bende ismini solemeyim sende istersin. yiyorum artik icerlerim yaniyo bagrim yaniyo =D onumuzdeki ay bnde gidecem ama inan zaman gecmiyo . suan seni en iyi ben anlarım hangi ulkedesin ?

Bu soylediklerinin hepsi gercekten cok guzel damak tadimz farkli degil ama her zaman yencek seyler degil o makarnaya agzimi suremiyom o kadar aciki . Acisiz yemekleri yok acida aci degil mubarek yakip kavuruyo bu cile cekilmezzzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…