2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Gebe kalmadan once kullanilan isi yas zaten ole cok planli gebelik degildi dogru soluyosun simdi arastirdim folikasit onemliymis sagol bnde en kisa zamanda sorcam

kizlar kesenin hangi tarafta durdugu konusulmus benimki solda ama yuvarlak gibi fasulye deil yani anlayamadim ....resim yukleyemedim telden
Bende yüklemedim ama sol tarafta. Baksana bikaç kişinin erkekmiş. Yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başladı. Bende erkek gibi hissediyorum. Belkide kızımdan sonra bide hayırlı sağlıklı bi erkek olsun istediğim için. Sen ne hissediyosun.

ayy mssallah 13 hafta olmussunuz beni iki kisi daha ruyadinda gormus cnm bskalim bunu belli olunca dogrulariz Allah hayirlisini sagliklisini ahlaklisini nasip eylesin . ikili testi yaptilar mi cnm

Evet yaptılar doktorum 10 gün sonra çıkar sonuçlar herşey gayet iyi, Erkeğe benziyor dedi :) 10 dk kadar falan ultrasonda baktı boyunu ense kalınlığını falan ölçü ben bikaç soru sorunca arka arkasına sakin ol annesi herşey gayet normal anormal bişey yok dedi :) Sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da cinsiyet ayrımı yapmıyoz ama eşimle şimdiden isim krizine girdik

Çok sevindim inş. sonuçlarda iyi çıkar. :) Bizde dün gittik doktora aynı benim eşimde erkek diyordu dün doktorumuz erkeğe benziyor(eşimin ağzı kulaklarındaydı :) ) herşeyi gayet normal dedi, bakalım bizim sonuçlarımız nasıl çıkacak sağlıklı olsunlar başka hiç birşey istemiyorum.

GYNO FERRO SANOL(Demir+folik asit+ vitaminB12) doktorum dün bu ilacı verdi demir hapı yazıyorum artık buna devam edeceğiz dedi kapsül şeklinde ve kocaman :) bundan kullanan var mı Arkadaşlar ??????????????

Iyi Akşamlar güzel anneler aa o kadar çok erkek bebeğimiz mi olacakmış Allah nasip ederse ben kız annesi olcam(büyük ihtimal) . Son kontrolde doktorumuz fazlalığı yok Demişti eşim benden çok sevindi (kızlar babaya düşkün olur diye) , daha kesin olmamasına rağmen herkese Elif Hüma'mız olacak diyor Rabbim sağlıklı,eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

arkadaşlar bende bugün kalp atışları için doktora gittim, çok şükür kalp atışlarımızı dinledik,bebişim sağlıklı göründü.bulantı için serum takıldık, ve bebişim 5 gün önden gidiyormuş,yani bende haziran annesi olacam inşallah.. :)

Ben de Kanada dayım Türkiyenin aksine 6. Haftadan beri multivitamin kullanıyorum. Doğum sonrası 1 ay daha kullandırtılıyor. Başka bir takviye de verilmiyor. Sen ne kullanıyorsun?

selam tatlım benı de ekler mısın yas 26 tahmını dogum 29 hazıran ılk cocugum kız hıssedıyorumm

Bn suan koredeyim ilacin iceriginden pek bisi anlayamiyom anladigim kadariyla vitamin gbi bisi mide bulantisinada yardimci oluyomus göya ... ben 5. Haftada hamile oldugumu ogrendim o zamandan beri aynisini kullaniyom sen ne zaman ogrendin ??
Bende iş için 10 gün Seul da kalmıştım. Allah kolaylık versin sokaklarda gezinirken midem bulanmıştı. Orda ki Türklerle konuşmuştum hatta bir dernek vardı oraya da gitmiştik yemek konusunda biraz sıkıntılı imiş kahvaltılık konusunda dışarda yemek yemek zorunda kalmıştık. Yosunlu pilav yiyebildik tek seçenek helal olması için. Hee yiyemedim 10 günde 3 kilo verip gelmiştim. Sen nasılsın?

selam anne adayları iyi aksamlar hepinizee forumu sımdı okudum da maşallah ne kadar cok erkek bebek bekleyen var hepinize Allah hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah kolay dogumlar nasıp etsın kız bekleyen yok mu hıççbu gıdısle bende erkek hıssetmeye baslıcam sanırım

O bir liralık şeyi yemek için 8 saat yol gittik geçen haftasonu nasıl iyi geldi hamileyken anlatamam Allahtan bu sene New Yorka şube açılmış. Avucunuzu koklayın

Benide ekleyin YAŞ 27 ve ikinci bebeğim. Rabbim bilir ama erkek hissediyorum.

Iyi akşamlar hatun kişiler ne güzel çoğumuz öğrenmiş cinsiyetleri böyle okudukça ne çok heyecanlaniyorum. Biz de 29 kasımda gidiyoruz doktora inşallah ogreniriz cinsiyeti çünkü kıyafet almak için deliriyorum yeşil sarı renkler aldım papi aldım dayanamadım tabi ama iki kere üstüste rüyamda kız bebek gördüm aynı benim Kucuklugumdu Ben bozacagim Sanırım topigin erkek Bebek gelenegini

Hadi bakalım. Aralık 4 de bende gidicem inşallah öğrenirim. Sonuçları bekliyoruz hayırlısıyla.

Hadi bakalım. Aralık 4 de bende gidicem inşallah öğrenirim. Sonuçları bekliyoruz hayırlısıyla.
Hemen yazalım buraya inşallah 16.hafta dolmadan söylemiyorum demez doktor. Benim için hiç farketmez kız erkek ilk hamileliğim çünkü ama merak ediyorum iste

Hemen yazalım buraya inşallah 16.hafta dolmadan söylemiyorum demez doktor. Benim için hiç farketmez kız erkek ilk hamileliğim çünkü ama merak ediyorum iste
Ilk olduğu için her ikiside olur. Benim 5 Yaşında bi kızım var. Gönül ister bide hayırlı oğlan. Tabi Rabbim hayırlısını nasip etsin. Eli ayağı düzgün. Sağlıklı sihatli akıllı fikirli hayırlı evlatlar. Beni gören erkek diyor ama kendimi alıştırmakta istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…