2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah bagislasin canım minik kızını hayırlısından sağlıklı gönlüne göre bi evlat versin Allah. Kaç yaşındasin?
Ben de en cok isim mevzusu yuzunden cinsiyetini merak ediyorum
aynen bir de isim mevzu var ayrı bir derttt şimdiden kavga sebebi

Allah bagislasin canım minik kızını hayırlısından sağlıklı gönlüne göre bi evlat versin Allah. Kaç yaşındasin?
Sağolasın. Hepimizinkini inş. Allah sanada kucağına Alıp o tadı yaşatsın. Annelik ne güzel bişey. Kızım bitanemiz. 27 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın ?

Sağolasın. Hepimizinkini inş. Allah sanada kucağına Alıp o tadı yaşatsın. Annelik ne güzel bişey. Kızım bitanemiz. 27 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın ?

Aminnn inşallah Sagsalım canım..ne kadar genç anne olmuşsun ikinci bebek ve 27 yaş Süpersin. Ben 26 yaşındayım inşallah 30 olmadan ikinciyi yapıp bebek mevzusuna noktayı koymak istiyorum

Canım gözünüz aydın. Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel

insallah cnm gonlundeki olur bende en bastan beri oyle hissediyorumda ilk bebisim hic farketmez

kriz o olsun cnm cok sukur saglikliymis ya

Burada cinsiyetini öğrenenlerin çoğu erkek olacağını söylemiş. Doktorum kız olabilir demişti. Buradaki yorumları okuyunca erkek olabilir mi diye düşünmüyor değilim Hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün bir kız bebek istiyorum Bakalım olacak mı?

hayırlısı olsun canım sana doktorun kacıncı haftada soyledı bıde 2 li testte falan mı cıkıyor bu sonuç?bende cook merak edıyorum da

Aminnn inşallah Sagsalım canım..ne kadar genç anne olmuşsun ikinci bebek ve 27 yaş Süpersin. Ben 26 yaşındayım inşallah 30 olmadan ikinciyi yapıp bebek mevzusuna noktayı koymak istiyorum
sağol benim fikrimde 30 da yapmaktı. Eşim çocukları çok seviyor. Yedi beni bebek bebek diye. Rabbim nasip etti oldu. Bizde artık noktayı koyarız. Darısı sana artık

Canım 11. haftadasın. Doktorun neye göre kız dedi. Benim bildiğim erkek 13.-14. haftada belli oluyosa kız daha geç belli oluyomuş. Merak ettim doğrusu

hayırlısı olsun canım sana doktorun kacıncı haftada soyledı bıde 2 li testte falan mı cıkıyor bu sonuç?bende cook merak edıyorum da
Ikili testte fb hgc diye bişey var. Onda 50 üzeriyse kız. 50 nin altında ise erkekmiş. Tabi bende net bilmiyorum. 5 yıl önce kızımda araştırırken bulmuştum. Benim kızımda 67 ml di. Ve kız oldu.

Son gittiğim kontrolde söyledi doktorum. İkili testte kalıtsal hastalıklarla ilgili bilgi veriyorlar. İkili test için geldiğinde belli olur dedi. Bakalım hayırlısı ilk bebeğim olacak zaten. Yine de gönlümden geçen kız

Canım 11. haftadasın. Doktorun neye göre kız dedi. Benim bildiğim erkek 13.-14. haftada belli oluyosa kız daha geç belli oluyomuş. Merak ettim doğrusu
Canım kalp atışı hızlıysa kız olabiliyor demişti doktorum. Ona dayanarak söyledim. Arkadaşım benden 1 ay önce. Doktorumuz 11. haftada %90 erkek demişti :) Erkek önceden belli ediyor yani

Ikili testte fb hgc diye bişey var. Onda 50 üzeriyse kız. 50 nin altında ise erkekmiş. Tabi bende net bilmiyorum. 5 yıl önce kızımda araştırırken bulmuştum. Benim kızımda 67 ml di. Ve kız oldu.
tamam kızlar sogolun sımdı anladım bende bı an ultrasonda mı gordu dedım hanı 4 boyutlu ultrasonlar var ya o aklıma geldı bırde ıkılı testlerınızı özelde mı devlette mı yaptırmıstınız bana bı doktor devlette yapılmıyor cok hassas bı olcum demıstı kendı doktorum da testlerden hıc bahsetmedı zatenn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…