- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.861
kalp atısını 10 sanıye ya duydum ya duymadım acaba sonrakı kontrolde daha mı ayrıntılı dınletecekCanım kalp atışı hızlıysa kız olabiliyor demişti doktorum. Ona dayanarak söyledim. Arkadaşım benden 1 ay önce. Doktorumuz 11. haftada %90 erkek demişti :) Erkek önceden belli ediyor yani
Inanamiyorum bu kadar olur bnde her gece ruyamda bende ismini solemeyim sende istersin. yiyorum artik icerlerim yaniyo bagrim yaniyo =D onumuzdeki ay bnde gidecem ama inan zaman gecmiyo . suan seni en iyi ben anlarım hangi ulkedesin ?
O bir liralık şeyi yemek için 8 saat yol gittik geçen haftasonu nasıl iyi geldi hamileyken anlatamam Allahtan bu sene New Yorka şube açılmış. Avucunuzu koklayın
Canım ben daha ikili testi yaptırmadım. Yaklaşık iki hafta sonra yaptıracağım. Özelde yaptırıyorum. İkili test 11-14. haftalar arası yapılıyorkalp atısını 10 sanıye ya duydum ya duymadım acaba sonrakı kontrolde daha mı ayrıntılı dınletecekbıde 2 li test kacıncı haftalarda yapılıyorr
Hadi hayırlısı. Seninkinde kese hangi taraftaydı. Sağmı solmu?Bubarada kizlar bende yazdimmi yazmadimmi bilmiom ama benim pitircigimada dr erkege bezetti kesin de deil ama dedi benim bebehimde gec dollee felan demisti gecen terminlerde ama bu sefer iki gun one gecti MasaAllah pitircigima tabiki sizin pitirciklarinizada MasaAllah suphanAllah hepimiz sag saglim kucagimiza alalim InsaAllah
Maşallah canım miniğine. Gözün aydın cinsiyeti de öğrenmişsin.Bubarada kizlar bende yazdimmi yazmadimmi bilmiom ama benim pitircigimada dr erkege bezetti kesin de deil ama dedi benim bebehimde gec dollee felan demisti gecen terminlerde ama bu sefer iki gun one gecti MasaAllah pitircigima tabiki sizin pitirciklarinizada MasaAllah suphanAllah hepimiz sag saglim kucagimiza alalim InsaAllah
tamam canım tesekkur ederımm hayırlısı olsun bakalım hakkımızda ama benımde kalbımden hayırlı saglıklı bı kız evlat gecıyor rabbım gonlumuze gore verır ınsallahCanım ben daha ikili testi yaptırmadım. Yaklaşık iki hafta sonra yaptıracağım. Özelde yaptırıyorum. İkili test 11-14. haftalar arası yapılıyor
Hadi hayırlısı. Seninkinde kese hangi taraftaydı.
Sağmı solmu?
canım senın nasıldı kesen bıde senın bıldıgın nasıl soyler mısın?ya bıde ben kesenın hangı tarafta oldugunu hıc anlamadım kı doktora mı sordun onuKizlar bu kese olayını ben sizin tam aksinize biliorum uye oldugum oteki gruplardan da duydugum kadariyla kesnin icindeki durus sekli deil kesenin rahimde sagdami soldami durdugunun cinsiyet belirledigini duymustum tabi bu gibi seylerin asli yok ama yalan dogru bilmem diyim dedimki bu benim ikisindede dogru cikti artik
İnşallah canım öncelikle sağlıklı, sıhhatli olmalarıtamam canım tesekkur ederımm hayırlısı olsun bakalım hakkımızda ama benımde kalbımden hayırlı saglıklı bı kız evlat gecıyor rabbım gonlumuze gore verır ınsallah
ayyy gel memlekete sen bi beslesinler seni. nerelisin canım. ne kadardır korede yaşıyorsunBn
Bnm ilac bitcek gibi degil artık bidahaki seansi beklicem mecburyok is icin degil esim koreli onumuzdeki ay türkiyeye gelcez ama 1 ay bna sene gibi . Valla yemeklerin kiymetini bilin kizlar hamilelik zaten zor bide yicek bisi bulamamak ayri zor
Maşallah canım miniğine. Gözün aydın cinsiyeti de öğrenmişsin.
gözünüz aydın canım ne güzel bi şey. benimde 3 yasinda bi oğlum var .çok tatlı oluyorSelam kizlarrrr
Biz doktordan geliyoruzzz ikili testimizi yaptirdik cok guzel cikti suphanallah masallah ense kalinligi ve burun kemik olcumu cok iyi cikti kan testi sonucumuzuda 1 hafta sonra alcazvee bu arada bebisimizin cinsiyeti suanki verilere gore erkek cikti cok sevindikk cok mutlu olduk esim erkek diyodu baska bisey demiyodu benden cok o sevindi rabbim oncelikle saglikli versin demistik egerki ilerde degismezse cinsiyeti suanlik erkek diye kabul ettik ve de muhtemel dogum tarihi 6 hazirandi onceki gittigimizde 3 gun ilerde demisti 3 haziran diye hesapliyorduk simdi yine ilerdeymis bu seferde 1 hazirana denk geliyor yani 12 haftadan 13.haftaya ilerlemis erkek oldugu icin sanirim hizli gelisiyor cok mutluyum allah mutluluguma nazar degdirmesin rabbim isteyen herkese gonlune gore versin hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin butun dualarimi hepimiz icin ediyorum hicbi zaman kendim icin etmiyorum dualarimizda birbirimizi unutmayalim... sizlerden de tez zamanda hayirli haberler bekliyorum
İnşallah canım sağ salim alırız kucağımıza. Bir an önce gelsin artık haziranCok saol tesekkur ederim cnm darisi bekleyenlerin basina rabbim sag sagkim kucagimiza almayi nasip eylesin bebislerimizi
ne guzel bı kızın bı oglun mu var Allah bagıslasın bende cok ısterım bı kızım bı oglum olsun Allah nasıp eder ınsallah tabı saglıklı olsun da kalbımden oyle gecıyor sadece hangısı olsada farketmezCnm bnm ilk oglum oldu o nun kesesi sag daydi 2. Cisi kizdi oda soldaydi bu ortada birazcik ama sagada gibi ama bunada erkege benzio dedi eger erkek olursa 3. Cude tutmucak tabi bu olay hayirlisi sagkikki olsunlarda
canım senın nasıldı kesen bıde senın bıldıgın nasıl soyler mısın?ya bıde ben kesenın hangı tarafta oldugunu hıc anlamadım kı doktora mı sordun onu
benimde bir oğlum var bende sağlıkla bir kızım olsun isterim fakat esimin tarafında hiç kız yok 9 erkek torunIlk olduğu için her ikiside olur. Benim 5 Yaşında bi kızım var. Gönül ister bide hayırlı oğlan. Tabi Rabbim hayırlısını nasip etsin. Eli ayağı düzgün. Sağlıklı sihatli akıllı fikirli hayırlı evlatlar. Beni gören erkek diyor ama kendimi alıştırmakta istemiyorum.
Allah gönlune göre versn canım benım mınık sıpa da tam ortada duruyor sımdı bakalım sır gıbı saklıyoruz:)Cnm bnm butun keselerim ayaga bezio oyle acayip bisiler mesela ilk fotosunda kese nerde duruo baktiginda sagdami solami sag erkek sol tarafta duruosa kizl derler benim ikisode tuttu birde ben hepsinde ruyamda da gordum ve nasil gorsuysem cocuklarim oyle cikti bundada gordum masmavis gozlu ogluslar gordum ayni babalarina benziodu annein ruyasi cikarmis birde ilk hissettigin ne kadar gercek ne kadar dogru bilemem ama cnm brnde inan hepsi cikti
İnşallah canım sağ salim alırız kucağımıza. Bir an önce gelsin artık haziran
ne guzel bı kızın bı oglun mu var Allah bagıslasın bende cok ısterım bı kızım bı oglum olsun Allah nasıp eder ınsallah tabı saglıklı olsun da kalbımden oyle gecıyor sadece hangısı olsada farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?