2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım kalp atışı hızlıysa kız olabiliyor demişti doktorum. Ona dayanarak söyledim. Arkadaşım benden 1 ay önce. Doktorumuz 11. haftada %90 erkek demişti :) Erkek önceden belli ediyor yani
kalp atısını 10 sanıye ya duydum ya duymadım acaba sonrakı kontrolde daha mı ayrıntılı dınletecekbıde 2 li test kacıncı haftalarda yapılıyorr

Inanamiyorum bu kadar olur bnde her gece ruyamda bende ismini solemeyim sende istersin. yiyorum artik icerlerim yaniyo bagrim yaniyo =D onumuzdeki ay bnde gidecem ama inan zaman gecmiyo . suan seni en iyi ben anlarım hangi ulkedesin ?

Ayy sorma ya varya her gece o cnm yiyecegi yemek icin uyumayi iple cekiodum ve o ruyayi gorup uyandiktan sonra o kadar mutlu kalkiodum ki anlatamam aslinda cnm benim yasadigim ulke avusturya bu son zamanlar o kadar cok acilan turk restaurantlari olduki inan gittim ama hic biri ayni zevki vermedi yokya ya tat lezzet ayni deil cildiracam :-( ayy banada gecmio su bir ay allah in izniyle bir gidim Türkiye ye allah ewe girmicem nerden ne alacagim bile belli ;-)

O bir liralık şeyi yemek için 8 saat yol gittik geçen haftasonu nasıl iyi geldi hamileyken anlatamam Allahtan bu sene New Yorka şube açılmış. Avucunuzu koklayın

Ayyy ya ben o reklami gordugumde o kadar cok sewindimki dedim ta oraya actiysalar yakinda avrupa da ama sevincimi anlatamam da nerse sewindigimle kaldim gelen giden yok gecennesim dedi yeni bir yere acilmis gitti aldi sozin kadar uzak olmasada bize uzaktiki geldi bende bir heves sozde kahvaltiyi onla yapicam ama nerde obtat lezzet hevesim kursagimda kaldi yine isim ruyalara kaldi offff su bir ay gecsede gercegini gerceklerini yesem InsaAllah rabbim hepimizin yardimci si olsun

Bubarada kizlar bende yazdimmi yazmadimmi bilmiom ama benim pitircigimada dr erkege bezetti kesin de deil ama dedi benim bebehimde gec dollee felan demisti gecen terminlerde ama bu sefer iki gun one gecti MasaAllah pitircigima tabiki sizin pitirciklarinizada MasaAllah suphanAllah hepimiz sag saglim kucagimiza alalim InsaAllah

kalp atısını 10 sanıye ya duydum ya duymadım acaba sonrakı kontrolde daha mı ayrıntılı dınletecekbıde 2 li test kacıncı haftalarda yapılıyorr
Canım ben daha ikili testi yaptırmadım. Yaklaşık iki hafta sonra yaptıracağım. Özelde yaptırıyorum. İkili test 11-14. haftalar arası yapılıyor

Kizlar bu kese olayını ben sizin tam aksinize biliorum uye oldugum oteki gruplardan da duydugum kadariyla kesnin icindeki durus sekli deil kesenin rahimde sagdami soldami durdugunun cinsiyet belirledigini duymustum tabi bu gibi seylerin asli yok ama yalan dogru bilmem diyim dedimki bu benim ikisindede dogru cikti artik

Hadi hayırlısı. Seninkinde kese hangi taraftaydı. Sağmı solmu?

Maşallah canım miniğine. Gözün aydın cinsiyeti de öğrenmişsin.

Canım ben daha ikili testi yaptırmadım. Yaklaşık iki hafta sonra yaptıracağım. Özelde yaptırıyorum. İkili test 11-14. haftalar arası yapılıyor
tamam canım tesekkur ederımm hayırlısı olsun bakalım hakkımızda ama benımde kalbımden hayırlı saglıklı bı kız evlat gecıyor rabbım gonlumuze gore verır ınsallah

Hadi hayırlısı. Seninkinde kese hangi taraftaydı.

Sağmı solmu?

Cnm bnm ilk oglum oldu o nun kesesi sag daydi 2. Cisi kizdi oda soldaydi bu ortada birazcik ama sagada gibi ama bunada erkege benzio dedi eger erkek olursa 3. Cude tutmucak tabi bu olay hayirlisi sagkikki olsunlarda

canım senın nasıldı kesen bıde senın bıldıgın nasıl soyler mısın?ya bıde ben kesenın hangı tarafta oldugunu hıc anlamadım kı doktora mı sordun onu

ayyy gel memlekete sen bi beslesinler seni. nerelisin canım. ne kadardır korede yaşıyorsun

g
gözünüz aydın canım ne güzel bi şey. benimde 3 yasinda bi oğlum var .çok tatlı oluyor

Cnm bnm ilk oglum oldu o nun kesesi sag daydi 2. Cisi kizdi oda soldaydi bu ortada birazcik ama sagada gibi ama bunada erkege benzio dedi eger erkek olursa 3. Cude tutmucak tabi bu olay hayirlisi sagkikki olsunlarda
ne guzel bı kızın bı oglun mu var Allah bagıslasın bende cok ısterım bı kızım bı oglum olsun Allah nasıp eder ınsallah tabı saglıklı olsun da kalbımden oyle gecıyor sadece hangısı olsada farketmez

canım senın nasıldı kesen bıde senın bıldıgın nasıl soyler mısın?ya bıde ben kesenın hangı tarafta oldugunu hıc anlamadım kı doktora mı sordun onu

Cnm bnm butun keselerim ayaga bezio oyle acayip bisiler mesela ilk fotosunda kese nerde duruo baktiginda sagdami solami sag erkek sol tarafta duruosa kizl derler benim ikisode tuttu birde ben hepsinde ruyamda da gordum ve nasil gorsuysem cocuklarim oyle cikti bundada gordum masmavis gozlu ogluslar gordum ayni babalarina benziodu annein ruyasi cikarmis birde ilk hissettigin ne kadar gercek ne kadar dogru bilemem ama cnm brnde inan hepsi cikti

b
benimde bir oğlum var bende sağlıkla bir kızım olsun isterim fakat esimin tarafında hiç kız yok 9 erkek torun

Allah gönlune göre versn canım benım mınık sıpa da tam ortada duruyor sımdı bakalım sır gıbı saklıyoruz:)

İnşallah canım sağ salim alırız kucağımıza. Bir an önce gelsin artık haziran

IInsaAllah cnm ayyy bende istiyorum biran ewwl gelsin haziran o mis kokusunu cekeyim icime cok ozeldim o kokuyu ya ense kokusu bir baska

Allah razi olsun cnm rabbim cumelimizin ewlatlarini bagislasin bnm bildim bileli 4 cocukta hevesim var iki kiz iki oglan ama simdi bunu dogurayim tamam diorum yasda gecio ama cevremdekiler hic inanmio simdiye kadar iki yeten esim bile bu olinca oooo sen morakini yuksek tut iyi olucam haata olmucam duzelicem ded io 4 veya 5 allah ne verdiyse ama yok allah isteyenlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…