2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Neysem guzel anneler veguzel bebisleri allah hayirli guzel bir uyku versin aeo hayirli geceler

2 bebegini kaybetmene uzuldum Allah hayattakilere ve dogacak bebegine saglik ve uzun omur versin canim hayirlisi boyleymis demekki rabbim daha iyi bilir hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

Iyi geceler kizlar :)
Kese olayi konusulmus. Bizde bugun ogrendik cinsiyetini doktorumuz erkek dedi ve de gosterdi pipisini tabi ilerde degismezse simdilik erkek ve de benim kesem de soldaydi ve karnim one dogru sivrici cikti yanlarda popomda kalcamda kilo artisi yok

[QUOTEl="denizkizi_esra, post: 37930945, memnar: 614121"]Iyi geceler kizlar :)
Kese olayi konusulmus. Bizde bugun ogrendik cinsiyetini doktorumuz erkek dedi ve de gosterdi pipisini tabi ilerde degismezse simdilik erkek ve de benim kesem de soldaydi ve karnim one dogru sivrici cikti yanlarda popomda kalcamda kilo artisi yok
[/QUOTE]
Hayirli olsun erkek annesi olacaksin demek ne guzel sendede tuttu demekki kese olayi bakalim benim daha cok var benimde tam ortada bebisim ama bi goruntude cok hafif sagda bakalim ne olacak

Cok saol canimm ablaminda sagdaymis kiz olmus ama egerki annem dogru hatirliyorsa uc kizi var soldalardi dio

Cnm bnm ilk oglum oldu o nun kesesi sag daydi 2. Cisi kizdi oda soldaydi bu ortada birazcik ama sagada gibi ama bunada erkege benzio dedi eger erkek olursa 3. Cude tutmucak tabi bu olay hayirlisi sagkikki olsunlarda
Evet cnm bende oyle biliyorum benim oglumda sagdaydi buda sağda

OTE="denizkizi_esra, post: 37931078, member: 614121"]Cok saol canimm ablaminda sagdaymis kiz olmus ama egerki annem dogru hatirliyorsa uc kizi var soldalardi dio [/QUOTE]
Cnm ben mesala ultrasondan önce sagda oldugunu biliyorum kasik batma larim hep sag tarafimda oluyordu illa ultrasonla bakilmadanda insan hissediyor annende oyle hissediyordur.misal kaynanaminda 3 oglu var soldaydi hep diyor benim oglumda sagdaydi kese olayina ben inanmıyorum

b

benimde bir oğlum var bende sağlıkla bir kızım olsun isterim fakat esimin tarafında hiç kız yok 9 erkek torun
Benimde Kv öyle deyip duruyor bizden kız çıkmaz diye eltiminde oğlu var benimde. Tabii hamile olduğumu bilmiyorlar 12. Haftayı bekliyoruz gurbet ellerde akılları bizde kalmasın ne olur ne olmaz diye. Benimde bir abim var içimden geçen bir kızım olsun aman içerdeki duymasın erkekse gücenir tabii Mevlam herşeyin en güzelini bilir hayırlısını nasip etsin

tatlim sende benim gibi bebis duyar diye konusmayanlardansin demek

Hayirli olun bizde bi ogrenseydik cok sabirsizlaniyorum cevremde herkes erkek diyor ama bakalim hayirlisi bide nu yil erkek yili heralde kimi duysam oglu olcak

Aynen canim bu sene erkek senesi diyorlar dogru sanirim allah sanada gonlune gore versin cnm
Canim...hayırlı olsun sonuçlarıniz güzel çıkmış elhamdülillah..ama cinsiyetleri yazmak için azcik daha beklesek daha iyi olur.. erkenden yazarsak değişme ihtimali var ve değiştirmek durumunda kalırım.. 16.haftadan sonra daha kesin ve net sonuçlar alınıyor Allahımin izniyle o zaman kayitlara geçeriz .. çok duydum erkekten kiza, kızdan erkeğe terfii edeni o yüzden..:)

Amin canim cok saol... Anladim cnm farketmez ben hani hbr vereyim hbrsiz kalma diye dedim benimde duyduklarim var cinsiyeti degisen sonradan ama doktor net gosterince biraz icimiz rahatladi simdilik erkek bizim icin sonra degisirse oda Allahin takdiri en azindan bi muddet erkek bebek sevinci yasamis olurum :)

slm kızlar biz eldik uzun zamandır yoktum annemde kalıyorum çok kötüyüm mide bulantısından ölüyorum geçmiyo birde tansiyon düşüklüğü çıktı...moralsizim anlıcanız..hep yatıyorum

Tünaydın kızlar. Bu bulantılar ne zaman bitecek Sabahları öğürmekten ölecek gibi oluyorum. Çok kötüyüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…