- 9 Şubat 2011
- 653
- 373
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.901
2 bebegini kaybetmene uzuldum Allah hayattakilere ve dogacak bebegine saglik ve uzun omur versin canim hayirlisi boyleymis demekki rabbim daha iyi bilir hakkimizda hayirlisi neyse o olsunAmin cnm saol rabbim hepimizin heceslerini tattirsin InsaAllah, baksana benim 3. Cu kendimi inan zor tutuom iki kaybim.olmasa simdiden duzmuatum ceyizide temkinli davranim diom ne olur ne olmaz die birde senin ilk nasil heyecan nasil hves rabbim tum istediklerini vede tum hamislerin iatediklerini tattirsin InsaAllah
Cok saol canimm ablaminda sagdaymis kiz olmus ama egerki annem dogru hatirliyorsa uc kizi var soldalardi dio[QUOTEl="denizkizi_esra, post: 37930945, memnar: 614121"]Iyi geceler kizlar :)
Kese olayi konusulmus. Bizde bugun ogrendik cinsiyetini doktorumuz erkek dedi ve de gosterdi pipisinitabi ilerde degismezse simdilik erkek ve de benim kesem de soldaydi ve karnim one dogru sivrici cikti yanlarda popomda kalcamda kilo artisi yok
Hayirli olsun erkek annesi olacaksin demek ne guzel sendede tuttu demekki kese olayi bakalim benim daha cok var benimde tam ortada bebisim ama bi goruntude cok hafif sagda bakalim ne olacak
Demekki illa olacak diye bisey yok ama genel olarak da tutuyo İste insan merak ediyor yoksa rabbim bilir hayirlisini beklicez biraz dahaCok saol canimm ablaminda sagdaymis kiz olmus ama egerki annem dogru hatirliyorsa uc kizi var soldalardi dio
Aynen canimm bazi seyler kimisine tutuyor ama bazende tutmuyor en iyisi bekleyip ultrasonda gorup emin olmak :)Demekki illa olacak diye bisey yok ama genel olarak da tutuyo İste insan merak ediyor yoksa rabbim bilir hayirlisini beklicez biraz daha
Evet cnm bende oyle biliyorum benim oglumda sagdaydi buda sağdaCnm bnm ilk oglum oldu o nun kesesi sag daydi 2. Cisi kizdi oda soldaydi bu ortada birazcik ama sagada gibi ama bunada erkege benzio dedi eger erkek olursa 3. Cude tutmucak tabi bu olay hayirlisi sagkikki olsunlarda
Benimde Kv öyle deyip duruyor bizden kız çıkmaz diye eltiminde oğlu var benimde. Tabii hamile olduğumu bilmiyorlar 12. Haftayı bekliyoruz gurbet ellerde akılları bizde kalmasın ne olur ne olmaz diye. Benimde bir abim var içimden geçen bir kızım olsun aman içerdeki duymasın erkekse gücenirb
benimde bir oğlum var bende sağlıkla bir kızım olsun isterim fakat esimin tarafında hiç kız yok 9 erkek torun
tatlim sende benim gibi bebis duyar diye konusmayanlardansin demekBenimde Kv öyle deyip duruyor bizden kız çıkmaz diye eltiminde oğlu var benimde. Tabii hamile olduğumu bilmiyorlar 12. Haftayı bekliyoruz gurbet ellerde akılları bizde kalmasın ne olur ne olmaz diye. Benimde bir abim var içimden geçen bir kızım olsun aman içerdeki duymasın erkekse gücenirtabii Mevlam herşeyin en güzelini bilir hayırlısını nasip etsin
Hayirli olun bizde bi ogrenseydik cok sabirsizlaniyorum cevremde herkes erkek diyor ama bakalim hayirlisi bide nu yil erkek yili heralde kimi duysam oglu olcakIyi geceler kizlar :)
Kese olayi konusulmus. Bizde bugun ogrendik cinsiyetini doktorumuz erkek dedi ve de gosterdi pipisinitabi ilerde degismezse simdilik erkek ve de benim kesem de soldaydi ve karnim one dogru sivrici cikti yanlarda popomda kalcamda kilo artisi yok
Canım doktor bana usg de sağda bakıyor genel de bakalım benim ne olucak bende oğlan hissediyorum halEvet cnm bende oyle biliyorum benim oglumda sagdaydi buda sağda
Cok saol cnm evet aynen cok fazla erkek hbri var bnde cok duyuyorum cevremden ve burdan darisi isteyenlerin basinaHayirli olun bizde bi ogrenseydik cok sabirsizlaniyorum cevremde herkes erkek diyor ama bakalim hayirlisi bide nu yil erkek yili heralde kimi duysam oglu olcak
Canim...hayırlı olsun sonuçlarıniz güzel çıkmış elhamdülillah..ama cinsiyetleri yazmak için azcik daha beklesek daha iyi olur.. erkenden yazarsak değişme ihtimali var ve değiştirmek durumunda kalırım.. 16.haftadan sonra daha kesin ve net sonuçlar alınıyor Allahımin izniyle o zaman kayitlara geçerizAynen canim bu sene erkek senesi diyorlar dogru sanirimallah sanada gonlune gore versin cnm
Amin canim cok saol... Anladim cnm farketmez ben hani hbr vereyim hbrsiz kalma diye dedim benimde duyduklarim var cinsiyeti degisen sonradan ama doktor net gosterince biraz icimiz rahatladi simdilik erkek bizim icin sonra degisirse oda Allahin takdiri en azindan bi muddet erkek bebek sevinci yasamis olurum :)Canim...hayırlı olsun sonuçlarıniz güzel çıkmış elhamdülillah..ama cinsiyetleri yazmak için azcik daha beklesek daha iyi olur.. erkenden yazarsak değişme ihtimali var ve değiştirmek durumunda kalırım.. 16.haftadan sonra daha kesin ve net sonuçlar alınıyor Allahımin izniyle o zaman kayitlara geçeriz.. çok duydum erkekten kiza, kızdan erkeğe terfii edeni o yüzden..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?