2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
b

benimde bir oğlum var bende sağlıkla bir kızım olsun isterim fakat esimin tarafında hiç kız yok 9 erkek torun
O halde öncelik sağlıklı sıhatlı hayırlı sana kız , bana erkek bi evlat versin Rabbim. Okadar erkekten sonra bi cimcime girer aranıza inş.

Ustten asagi en ustteki ogkum ortadaki kizim ve alttakinede oglana benzio dedi ama hic otekilerine benzemio saglikli olsunda gerisi nasip

Ilk sol. Ikinci sağ. ÜçÜncü yine sola yakın. Ultrasyon kağıtlarına bakış açısı önemli. Kağıtları karnına koy. O şekilde sağ sol olayı oluyor.

Tabiki kendimize cevirince oyle oluoda ben kagida baktigimizda nerde duruosa ona gore sag sol dedikleri icin oyle dedim yoksa dedigim gibi bunlar varsayim bnm dr demiati orasi kapali bir kutu biz ne kadar su veya bu desekte en iyisini dogumda yada ameliyatta goruruz yani allah hayirlisini nasip eylesin

Anladım. Benim kızım sağdaydı. Şuan solda. Tabi kanıma koyarsam. Ultrasyon kağıtlarına göre. Kızım solda şimdiki sağda. Bakalım şimdi ne olucak. Hayırlısı tabi Rabbim bilir. Bunlar meraktan baktığımıZ şeyler

Suda var eger ben yanlis biliosam ve aail onemli olan kesnim icomdeki durus sekli onemliyse benimkiler tam tesi oglum solda kizim sagda bu bebgimede oglana benzio dedi o da solda

O zaman ayni benimki gibi hadi bakalim hayirlisi InşaAllah rabbim gonlune gore nasip eyler sagkikli sihhatki hayirli bir oglun olur

Suda var eger ben yanlis biliosam ve aail onemli olan kesnim icomdeki durus sekli onemliyse benimkiler tam tesi oglum solda kizim sagda bu bebgimede oglana benzio dedi o da solda
Desene ikinci oğlan geliyo. Sen kese olayını tutturdun. Bakalım benimde solda erkek çıkarsa tutacak

Ustten asagi en ustteki ogkum ortadaki kizim ve alttakinede oglana benzio dedi ama hic otekilerine benzemio saglikli olsunda gerisi nasip
Canim arkadaslar keseye degil de icinde bebegin durusuna gore yorum yapiyor solda erkek sagda kiz diyorlar seninkilerde oyle geldi bana ilki solda ikinci sagda ama sonuncuyu anlamadim 3. kacinci haftadaki goruntusu?

Allahim sen nelere kadirsin ya gercekten varya dunya iste daha dune kadar olu
Desene ikinci oğlan geliyo. Sen kese olayını tutturdun. Bakalım benimde solda erkek çıkarsa tutacak

Rabbim hayirli saglikli eylesin onlarida ne olursa amenna ama iate insan oğlu heves edio benimde kizima bir kiz karses olsun tek kalmasin die cok istiodum ama esimin ailesinde hep kizlar tek bizde bunu bozamadik olsun hayirlisi ben gidip hemen bisiler aldim heves edip beni goren hep dio sanki ilk cocugun bune cosku ama ne bilim ilki sonu yok ewlat ewlattir

Canim arkadaslar keseye degil de icinde bebegin durusuna gore yorum yapiyor solda erkek sagda kiz diyorlar seninkilerde oyle geldi bana ilki solda ikinci sagda ama sonuncuyu anlamadim 3. kacinci haftadaki goruntusu?

3. 5+4 teydi cnm dah cok kucuktu oda abisiyle ayni tarafta

Maşallah sana. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Son kesedeki bebiş sola kaymış. Kızına değilde oğluna arkadaş geliyo. Hayırlısı tabi. Tüm Arkadaşlara dua ediyorum. Hepimizin bebişlerini korusun Allah. Iyi geceler ben kaçıyorum artık

3. 5+4 teydi cnm dah cok kucuktu oda abisiyle ayni tarafta
Evet canim cok kucuk ben goremedim ondan sordum o zaman 2. oglusun geliyor olabilir Allahin takdiri tabi kesin bisey diyemeyiz sadece tahmin hayirlisi olsun rabbim ikisini de tattirmis zaten ne guzell

Amin Hayirlisi olsun cnm ne diyelim nasip kismet saol allah razı olsun tum bebisleride InsaAllah hayirli geceler sen ve tum hamileler ve bebisler rabbime emanet

Evet canim cok kucuk ben goremedim ondan sordum o zaman 2. oglusun geliyor olabilir Allahin takdiri tabi kesin bisey diyemeyiz sadece tahmin hayirlisi olsun rabbim ikisini de tattirmis zaten ne guzell

Saol cnm galiba oyle hayirlisi olsun artik saglikli olsunda kizimdan sonra iki tane kaybim var onun icin onemli deil rabbim tekrar o kokuyu sewgiyi tattirsin gerisi onemli deil.rabbim isteyen herkeze bu guzel duyguyu tattirsin InsaAllah

Cok guzeller Allah saglikla kullanmayi nasip etsin insallah bende ilk body almistim daha simdiden kiza da erkege de olacak bikac sey aldim merak iste ilk bebegim olcak insallah kendimi zor tutuyorum alisveris icin

Cok guzeller Allah saglikla kullanmayi nasip etsin insallah bende ilk body almistim daha simdiden kiza da erkege de olacak bikac sey aldim merak iste ilk bebegim olcak insallah kendimi zor tutuyorum alisveris icin

Amin cnm saol rabbim hepimizin heceslerini tattirsin InsaAllah, baksana benim 3. Cu kendimi inan zor tutuom iki kaybim.olmasa simdiden duzmuatum ceyizide temkinli davranim diom ne olur ne olmaz die birde senin ilk nasil heyecan nasil hves rabbim tum istediklerini vede tum hamislerin iatediklerini tattirsin InsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…