2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
annelerrr öğlen yemekte ne yiyorsunuzzzzz .. ben hep karasız kalıyorum

Canım ben öğle yemeğinde iş yerinde ne gelirse ondna mesala bugün
Şehriye Çorbası 1 kase içtim
Arnavut ciğeri ondan ve salata cacık yedim
Bulgur olmadığı sürece beyaz pilav makarna yememeye çalışıyorum.

Kızlar İlk üç ayda kilo alan olmuştur büyük ihtimalde kaç kilo aldınız siz ben ilk Yozgatan geldiğmde 55 kilodum sonradan 53.500 oldum şimdi 5000 gram almısım 54üm sizde kilo durumlar nasıl??

Senin gayet iyiymiş:) 56 kiloyla hamile kaldım şimdi 59 kiloyum:) dr ilk 5 ay kilo alımı beklemiyoruz dedi:)) bu aydan sonra kontrol edecek aynı hızla gitmemem gerek. ayrıca haftada 2 pilates, 1 yoga yapıyorum. tatlı mümkünse yemiyorum ama neden kilo alıyorum fikrim yok:)

Canım doktorum bana dediki sen sağlıklı beslenmene devam et vucud yapısına göre kilo alımı değiebilir dedi sonradan zaten sağlıklı besleniyorsan doğumdan sonra eski kilona çok çabuk şekilde dönermisik önemli olan abur cubur yiyerek yağ yapmamak...

ben abur cubur cok yiyorum 46 kilo hamıle kaldım şuan 49.2 yim. İnşallah çok şişmem.

Ben de 47 ile hamile kalmisim, su an 49.5-50 arasinda degisiyo. Aslinda 55 de olsam fark etmezdi cunku kemiklerim ince oldugu icin kilo aldigim hic belli olmuyo yani bana kalsa ben bi bes kilo daha alayim derim ama annem boyle kal ilk uc ay icin iyi simdilik diyo :)

bende 77 ile hamile kaldım aç karnına 78 küsürüm şu an :) ben biraz tombikim de
İlk üç ayda bir kilo çok iyi inşallah ideal oan şekilde deva edersin

Kızlarrrrrrrrrrrrrr Maşallah deyin lütfen BUGÜN SABAH KUSMADAN UYANDIM VE BULANTIM YOKKKKKKKKKKKKK.
Çok iyi canım maşallah inşallah böyle devam eder.

İlk üç ayda bir kilo çok iyi inşallah ideal oan şekilde deva edersin

Çok iyi canım maşallah inşallah böyle devam eder.

Teşekkür ederim, inş. gitmiştir ve bir daha hiç gelmez.

Bu arada ben hiç kilo almadım, ilk aylarda 5 kilo vermiştim şimdilik sadece onları aldım.

65 Kilo ile hamile kalmıştım hala 65 im.

endless-summer
Hamileilkde bence sağlıklı beslenmek tabi arada kaçamak lar oluyor bende yapıyorum mesala sarma hastasyım allahtan cok çabuk yapılan şey değil hahaha Kilo vermen çok iyi işte insanın vucudununa göre değişiyor doktor ama canım ben biraz takığım

Son düzenleme:

kızımda 12 kilo ile doğum yapmıştım bakalım bunda kaç kilo alacağım.

iyi aksamlar kizlar pazartesi randevu aldim bakalim bizim minnik hareket edecekmi sizin bebisler gibi

Teşekkür ederim, inş. gitmiştir ve bir daha hiç gelmez.

Bu arada ben hiç kilo almadım, ilk aylarda 5 kilo vermiştim şimdilik sadece onları aldım.
.

65 Kilo ile hamile kalmıştım hala 65 im.

Zaten verilen kilo çok çabuk alınor tam oturmadığı için.Haziranda kaç kilo almış olacaz bebişler sağlıklı olur inşallah hepimizin .

kızımda 12 kilo ile doğum yapmıştım bakalım bunda kaç kilo alacağım.
Canım benim de istediğim kilo ideal olan 12 kilo İnşallah 12 kilo da tamamlarım bende

Bu arada Kızlar bana Doktor Decavit diye bir vitamin vardı ona başlattı kan değerleirm iyi di zaten ayrı bir şey vermedi bende kan değerlerim iyi olsun diye zaten kan üzümü ve Kırmızı pancar yiyorum dedim anlaşıldı ilaç konuusnda hasassın dedi sana o ilaçları biraz daha geç veririz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…