- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.661
annelerrr öğlen yemekte ne yiyorsunuzzzzz .. ben hep karasız kalıyorum
Kızlar İlk üç ayda kilo alan olmuştur büyük ihtimalde kaç kilo aldınız siz ben ilk Yozgatan geldiğmde 55 kilodum sonradan 53.500 oldum şimdi 5000 gram almısım 54üm sizde kilo durumlar nasıl??
Canım doktorum bana dediki sen sağlıklı beslenmene devam et vucud yapısına göre kilo alımı değiebilir dedi sonradan zaten sağlıklı besleniyorsan doğumdan sonra eski kilona çok çabuk şekilde dönermisik önemli olan abur cubur yiyerek yağ yapmamak...Senin gayet iyiymiş:) 56 kiloyla hamile kaldım şimdi 59 kiloyum:) dr ilk 5 ay kilo alımı beklemiyoruz dedi:)) bu aydan sonra kontrol edecek aynı hızla gitmemem gerek. ayrıca haftada 2 pilates, 1 yoga yapıyorum. tatlı mümkünse yemiyorum ama neden kilo alıyorum fikrim yok:)
ben abur cubur cok yiyorum 46 kilo hamıle kaldım şuan 49.2 yim. İnşallah çok şişmem.Canım doktorum bana dediki sen sağlıklı beslenmene devam et vucud yapısına göre kilo alımı değiebilir dedi sonradan zaten sağlıklı besleniyorsan doğumdan sonra eski kilona çok çabuk şekilde dönermisik önemli olan abur cubur yiyerek yağ yapmamak...
İnşalah canım ama sen zaten sen zayıfmısın baya ne güzelben abur cubur cok yiyorum 46 kilo hamıle kaldım şuan 49.2 yim. İnşallah çok şişmem.
Kızlar İlk üç ayda kilo alan olmuştur büyük ihtimalde kaç kilo aldınız siz ben ilk Yozgatan geldiğmde 55 kilodum sonradan 53.500 oldum şimdi 5000 gram almısım 54üm sizde kilo durumlar nasıl??[/ merhaba kizlar ben 10cu haftada 72.30 kiloydum dun kilom 71.50 kilo vermisim doktor iyi dedi cok yemedigimden boyle
Kızlarrrrrrrrrrrrrr Maşallah deyin lütfen BUGÜN SABAH KUSMADAN UYANDIM VE BULANTIM YOKKKKKKKKKKKKK.
Maaşallah Subhanallaah :)
Canim benim faktor 5 leiden mutasyonu testi yaptirdim ablamdada vardi heterozigot tasiyici ce homozigot tasiyicisiymisimCanim genetigine mi baktirdin sen. Benim genetikte heterozigot cikmisti sadece asprin verdi doktor. Senin sonuc neydi.
İlk üç ayda bir kilo çok iyi inşallah ideal oan şekilde deva edersinbende 77 ile hamile kaldım aç karnına 78 küsürüm şu an :) ben biraz tombikim de
Çok iyi canım maşallah inşallah böyle devam eder.Kızlarrrrrrrrrrrrrr Maşallah deyin lütfen BUGÜN SABAH KUSMADAN UYANDIM VE BULANTIM YOKKKKKKKKKKKKK.
İlk üç ayda bir kilo çok iyi inşallah ideal oan şekilde deva edersin
Çok iyi canım maşallah inşallah böyle devam eder.
Hamileilkde bence sağlıklı beslenmek tabi arada kaçamak lar oluyor bende yapıyorum mesala sarma hastasyım allahtan cok çabuk yapılan şey değil hahaha Kilo vermen çok iyi işte insanın vucudununa göre değişiyor doktor ama canım ben biraz takığım
Hayırlı cumalar anneler
Mide bulantilarim sanki azalmaya basladi bugun tam 11+0. Gunde 3kez metpamid e devam.Bi yandan da korkutuyor beni bulantilarin azalmasi ya bisey olduysa diye cikariyorum 2gundur. Rabbime emanet bişey olmaz inşallah diyorum. 2haftadr gormuyorum merak ediyorum yavrumu. Bu hafta ikili test icin gidecegim hersey yolundadir inşallah. Coraspin ve clexane igne kullaniyorum
Hayırlı cumalar anneler
Mide bulantilarim sanki azalmaya basladi bugun tam 11+0. Gunde 3kez metpamid e devam.Bi yandan da korkutuyor beni bulantilarin azalmasi ya bisey olduysa diye korkuyorum. Tamamen kesilmedi gunden gune azaliyor sanki sabahları ac karna cikariyorum 2gundur. Rabbime emanet bişey olmaz inşallah diyorum. 2haftadr gormuyorum merak ediyorum yavrumu. Bu hafta ikili test icin gidecegim hersey yolundadir inşallah. Coraspin ve clexane igne kullaniyorum
Teşekkür ederim, inş. gitmiştir ve bir daha hiç gelmez.
Bu arada ben hiç kilo almadım, ilk aylarda 5 kilo vermiştim şimdilik sadece onları aldım.
.
65 Kilo ile hamile kalmıştım hala 65 im.
Canım benim de istediğim kilo ideal olan 12 kilo İnşallah 12 kilo da tamamlarım bendekızımda 12 kilo ile doğum yapmıştım bakalım bunda kaç kilo alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?