2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
@cidem87 evet canim doktor iyi dedi sukur bi problem yok hem kusuyodum hem de yemek yemeye ve yapmaya tembeldim yemek yapan olsaydi bana kesin kilo almisdim

kızlar benım kanamam basladı cok hem de .Doktora gıttım kendı doktorum yoktu,dusuk ıhtımalı varmıs,kalp sesını duydum bı de yavrumun ama ıgne vurdular eve geldım yatıyorum kanamam durmuyor,yavrum tutunamıyor galıba dusuyorYapacak bı sey de yok dedıler ve eve gonderdıler boyle caresız beklıyorum dua edın nolur bana

Maşallah canim, güzel haberlerle gelmissin. Kizin için çok iyi olmus. İleride dert ortagi olur ona. Darisi bize artik :)

Bana da decavit verdi ve birde kan ilacı ama bulantıların tamamen geçmeden başlama dedi.

Anladim canim. Senin homozigot oldugu icin kullanmalisin. Peki ablanin heterozigotmus o kullandimi igne

Canim ablamda ayni cikti testlerimiz ...oda igne oldu hamilelik boyunca ...onceden 3 dusugu oldu onun en sonunda tespit ettiler bnde onlem amacli yaptirdim testi bnm ilk gebeligim iyikide yaptirmisim.

hay Allah bayağıda büyümüş 12. haftalardan sonra düşük ihtimali çok azalıyor diyor doktorlar.

İnş. bişey olmaz, sağlıkla tutunur size.

geç cevap verdim tatlım kusura bakma arşivedeyim şu aralar. bebiş ii sanırım teyzesi. senin kuzu nasıl...
biz de iyiyizdir umarımm 1 aydır görmedim neredeysee 2 hafta sonraya randevu aldım o zaman 2li test için gidicem 12+0 olunca yani.

Geçmiş Olsun Canım İnşallah durur kanamam dualarım seninle inşallah her şeyy yoluna girer bebek tutunur.

Canlar hamilelikte alinan kilo veriliyo ama emzirme döneminde yiyosun midenkaziniyor cunku ben oglumu 25 aya kadar emzirdim gerci ben kortizon kullaniyorudum diye cok kilo veremedm zaten hamile kaldım sutten kestm hayirlisi olsun su yavrumda dogsun sporla veririz veririm kiloları

Bende cok kizim olsun istemistim doktor % 51 erkek %49 kiz dedi.sagliklivsihhatli olsunlar insallah. Ama belki degisir diye umit ediyorum
arkadaşıma erkek dedi doktor. 1 ay boyunca erkek sandık ona göre kıyafet falan almış ailesi. 17. haftada gittiğinde kız dedi doktor hihi

canim benim dualarim sizinle Allah size yardimci olsun inhAllah kanaman durur sadece dua et Allah sesini duyur inshAllah bebegini sana bagislar, amin

çok üzüldüm dualarımız seninle ve yavrunla canım Allah yardımcınız olsun

Canim dur sakin ol biraz bsy olmaz rahatla biraz. Bircok kisinin kanamasi oldu burda. Ignede vurulmussun dinlen gecer insallah. Moralini yuksek tut. Atlaticaksin bunu allahin izniyle

Cnm yeni gördüm rabbim yardimcin ols

arkadaşıma erkek dedi doktor. 1 ay boyunca erkek sandık ona göre kıyafet falan almış ailesi. 17. haftada gittiğinde kız dedi doktor hihi
Aslinda kiyafetlwr 17 18.haftalardan sonra almak lazim bazen kordonu pipi sanabiliyolar

Canım benim tüm samimiyetimle söylüyorum Allah yardımcın olsun, İnşallah temiz haber alırsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…