- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.701
kızlar benım kanamam basladı cok hem de .Doktora gıttım kendı doktorum yoktu,dusuk ıhtımalı varmıs,kalp sesını duydum bı de yavrumun ama ıgne vurdular eve geldım yatıyorum kanamam durmuyor,yavrum tutunamıyor galıba dusuyorYapacak bı sey de yok dedıler ve eve gonderdıler boyle caresız beklıyorum dua edın nolur bana
İlk üç ayda bir kilo çok iyi inşallah ideal oan şekilde deva edersin
Çok iyi canım maşallah inşallah böyle devam eder.
ya ben napim 80 kilo ile kaldım
kendı doktorum yoktu baska bı doktor baktı suan bebekte bı sey yok dedı boyle durumlar hep ola bılır dusuk rıskı yuksek dedı ıyıce sınır ettı benı,benden su akar gıbı kan gelıyor dıyorum kadın boyle bı ılgısız bı ıgne yazdı o kadarcnm çok geçmiş olsun inşş hemn geçer..
kanaman hangi alanda cnm bebeğe uzak alandır belki riskli diildir ?
kendı doktorum yoktu baska bı doktor baktı suan bebekte bı sey yok dedı boyle durumlar hep ola bılır dusuk rıskı yuksek dedı ıyıce sınır ettı benı,benden su akar gıbı kan gelıyor dıyorum kadın boyle bı ılgısız bı ıgne yazdı o kadar
kendı doktorum yoktu baska bı doktor baktı suan bebekte bı sey yok dedı boyle durumlar hep ola bılır dusuk rıskı yuksek dedı ıyıce sınır ettı benı,benden su akar gıbı kan gelıyor dıyorum kadın boyle bı ılgısız bı ıgne yazdı o kadar
senden kötüleride var üzülme ben 82,5 la hamile kaldım ama 2,5 kilo verdim şimdi 80 kiloyum doğuma kadar ne olurum bilmem inşallah çok fazla almamİnşallah canım :)
biz 90'ı görücez kesin o zaman
Pofuduuukk nasılsın napıyorsun canım
Spor şart zaten doğum sonrası vücüdun toplaması bende yapacam Leslie yapıyordum şimdi yapmıyorum ama servis sorunun dan dolayı her akşam yürümek zorunda kalıyorum.Canlar hamilelikte alinan kilo veriliyo ama emzirme döneminde yiyosun midenkaziniyor cunku ben oglumu 25 aya kadar emzirdim gerci ben kortizon kullaniyorudum diye cok kilo veremedm zaten hamile kaldım sutten kestm hayirlisi olsun su yavrumda dogsun sporla veririz veririm kiloları
senden kötüleride var üzülme ben 82,5 la hamile kaldım ama 2,5 kilo verdim şimdi 80 kiloyum doğuma kadar ne olurum bilmem inşallah çok fazla almam
benim tsh degerim dusuyor. Bugun gittim 15 gun sonra tekrar kan verecem ona gore ilac baslanacak ama kizimdada dusmustu daha dogrusu ben hamile degilkende surekli dusuyor normale donuyor hamilelige bagli degil aslinda. Tsh dusuklugu bebek dusuklerine tsh yuksekligi bebekte zaka geriligine sebep oluyor diye biliyorum ilac kullanman gerek dediye dr kullan bence riske atma.Kızlar tiroidi olan varmı benim tiroid çıktı doktor düşük dozda da olsa ilaç kulannalım diyor ne diyorsunuz?
Ins bebegin tutnacak ve yasayacak c dualarimiz seninle. Ama aksi olursada yipratma kendini hayirlisini istedik hep Allahtan demekki hayirlisi buymus demeliyiz. Bol nol dinlen cnm cok gecmis olsunkendı doktorum yoktu baska bı doktor baktı suan bebekte bı sey yok dedı boyle durumlar hep ola bılır dusuk rıskı yuksek dedı ıyıce sınır ettı benı,benden su akar gıbı kan gelıyor dıyorum kadın boyle bı ılgısız bı ıgne yazdı o kadar
şimdiden biz birbirimizi kaybetmeyelim o zaman doğumdan sonra zayıflamak için sayfa açalım kendimize de beraber zayıflayalım
benim tsh degerim dusuyor. Bugun gittim 15 gun sonra tekrar kan verecem ona gore ilac baslanacak ama kizimdada dusmustu daha dogrusu ben hamile degilkende surekli dusuyor normale donuyor hamilelige bagli degil aslinda. Tsh dusuklugu bebek dusuklerine tsh yuksekligi bebekte zaka geriligine sebep oluyor diye biliyorum ilac kullanman gerek dediye dr kullan bence riske atma.
Ins bebegin tutnacak ve yasayacak c dualarimiz seninle. Ama aksi olursada yipratma kendini hayirlisini istedik hep Allahtan demekki hayirlisi buymus demeliyiz. Bol nol dinlen cnm cok gecmis olsun
İyiyim canım allaha şükür gün sayıyorum :) yemeğimi yaptım oturdum bilgisayarın başına çok şükür :) sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)
Maşallah canımcım bizde iyiyiz çok şükür şimdi işten çıkıyorum kendine dikkat et öpüyorummm
ıstanbuldayım evt bı de ozel hastaneye gıdıyorum doktorum cok unlu bırısı,ama yok zamanı yok aradım telı kapalı,gıttım baska doktora sınır oluyorum dogum temınatım da yok o kadar para ver gerektıgınde doktorna ulasamacnm benım çok arkadaşım var kanamayla hamılelığını geçiren onlarınkı mesela bebek sağdaysa kanama alanı soldaydı. artı rahimde polip olabılıyor o da kanama yapıormuş su gıbı. benım annmın bende 9 ay kırmızı kan gelmiş. sana tavsiyem mutlaka rsikli gebelik doktoruna git. istanbuldaysan benım gittiğim doktoru önerebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?