2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cnm çok geçmiş olsun inşş hemn geçer..
kanaman hangi alanda cnm bebeğe uzak alandır belki riskli diildir ?

Kızlar tiroidi olan varmı benim tiroid çıktı doktor düşük dozda da olsa ilaç kulannalım diyor ne diyorsunuz?

cnm çok geçmiş olsun inşş hemn geçer..
kanaman hangi alanda cnm bebeğe uzak alandır belki riskli diildir ?
kendı doktorum yoktu baska bı doktor baktı suan bebekte bı sey yok dedı boyle durumlar hep ola bılır dusuk rıskı yuksek dedı ıyıce sınır ettı benı,benden su akar gıbı kan gelıyor dıyorum kadın boyle bı ılgısız bı ıgne yazdı o kadar

Canım başka bir doktora daha gitsen ya ilgisizmiş terbiyesiz sinir oldum ya.

Canım benim doktorunun numarası falan yok mu arasan sorsan çok üzüldüm inşallah bir şey olmaz bebişine ve sana canım Allah yardımcın olsun şifa versin

cnm benım çok arkadaşım var kanamayla hamılelığını geçiren onlarınkı mesela bebek sağdaysa kanama alanı soldaydı. artı rahimde polip olabılıyor o da kanama yapıormuş su gıbı. benım annmın bende 9 ay kırmızı kan gelmiş. sana tavsiyem mutlaka rsikli gebelik doktoruna git. istanbuldaysan benım gittiğim doktoru önerebilirim.

Spor şart zaten doğum sonrası vücüdun toplaması bende yapacam Leslie yapıyordum şimdi yapmıyorum ama servis sorunun dan dolayı her akşam yürümek zorunda kalıyorum.

senden kötüleride var üzülme ben 82,5 la hamile kaldım ama 2,5 kilo verdim şimdi 80 kiloyum doğuma kadar ne olurum bilmem inşallah çok fazla almam

şimdiden biz birbirimizi kaybetmeyelim o zaman doğumdan sonra zayıflamak için sayfa açalım kendimize de beraber zayıflayalım

Kızlar tiroidi olan varmı benim tiroid çıktı doktor düşük dozda da olsa ilaç kulannalım diyor ne diyorsunuz?
benim tsh degerim dusuyor. Bugun gittim 15 gun sonra tekrar kan verecem ona gore ilac baslanacak ama kizimdada dusmustu daha dogrusu ben hamile degilkende surekli dusuyor normale donuyor hamilelige bagli degil aslinda. Tsh dusuklugu bebek dusuklerine tsh yuksekligi bebekte zaka geriligine sebep oluyor diye biliyorum ilac kullanman gerek dediye dr kullan bence riske atma.

Ins bebegin tutnacak ve yasayacak c dualarimiz seninle. Ama aksi olursada yipratma kendini hayirlisini istedik hep Allahtan demekki hayirlisi buymus demeliyiz. Bol nol dinlen cnm cok gecmis olsun

Anladım canım bende tam tersi diye biliyorum ilaç başlayacağız muhtemelen doktoruma güveniyorum ama insan ginede düşünüyor.Hakkımızda hayırlısı

İyiyim canım allaha şükür gün sayıyorum :) yemeğimi yaptım oturdum bilgisayarın başına çok şükür :) sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)

Maşallah canımcım bizde iyiyiz çok şükür şimdi işten çıkıyorum kendine dikkat et öpüyorummm

ıstanbuldayım evt bı de ozel hastaneye gıdıyorum doktorum cok unlu bırısı,ama yok zamanı yok aradım telı kapalı,gıttım baska doktora sınır oluyorum dogum temınatım da yok o kadar para ver gerektıgınde doktorna ulasama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…