- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.721
sag ol canım yok ulasılamıyor doktoruma hastaneden de erken ayrılmıs,tup bebek doktoru kendısı bı de sureklı mesgul gerektıgınde de ulasamıyorsun boyleCanım benim doktorunun numarası falan yok mu arasan sorsançok üzüldüm inşallah bir şey olmaz bebişine ve sana canım Allah yardımcın olsun şifa versin
ıstanbuldayım evt bı de ozel hastaneye gıdıyorum doktorum cok unlu bırısı,ama yok zamanı yok aradım telı kapalı,gıttım baska doktora sınır oluyorum dogum temınatım da yok o kadar para ver gerektıgınde doktorna ulasama
Canım bende kullanıyorum, hiç de tereddütüm yok, doktorum çok iyi.. Sadece tüp bebekle hamile kalanlara kullandırmaları bana saçma geldi, sanki onlar zor hamile kalınca onlarınki düşmesin, sizinki düşerse düşsün yine yaparsınız der gibi.. Belki de yanlış düşünüyoruz ama kime inanacağımız şaşırdıkGünaydın hamişler bende bıkac gündür gıremedım konular ılerlemıs baktım hepsıne yorum yazan arkadaşları hatırlamıyorum ama bende progestanı ısteyerek kullanmıyorum hatta hıc ilaç kullanmaktan yana degılım onumuzdekı hafta doktora gıtcem kullanmak ıstemıyorum dıye sölicem zaten su anda şehir dışındayım doktora danışıp bırakıcam ne olur ne olmaz dıye sımdı vıcdan azabı çekmeye başladım acaba yanlış bısey mı yapıyorum dıye düşünüyorum bıraksam kanamam olursa dıye de korkuyorum
canım ben geçiştiriyorum, yemek yapamıyorum kokudan dolayı, eşim evde olmayınca yarı aç yarı yok geçiyo günlerimannelerrr öğlen yemekte ne yiyorsunuzzzzz .. ben hep karasız kalıyorum
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım, hiç kalkma ayağa, iğne fayda eder inş ama keşke yatış verselerdi hastanede,bence yrn yine git, belki îğneyi tekrarlarlar..kızlar benım kanamam basladı cok hem de .Doktora gıttım kendı doktorum yoktu,dusuk ıhtımalı varmıs,kalp sesını duydum bı de yavrumun ama ıgne vurdular eve geldım yatıyorum kanamam durmuyor,yavrum tutunamıyor galıba dusuyorYapacak bı sey de yok dedıler ve eve gonderdıler boyle caresız beklıyorum dua edın nolur bana
Canim çok çok geçmiş olsun. İnşallah bebegin seninle kalir.kızlar benım kanamam basladı cok hem de .Doktora gıttım kendı doktorum yoktu,dusuk ıhtımalı varmıs,kalp sesını duydum bı de yavrumun ama ıgne vurdular eve geldım yatıyorum kanamam durmuyor,yavrum tutunamıyor galıba dusuyorYapacak bı sey de yok dedıler ve eve gonderdıler boyle caresız beklıyorum dua edın nolur bana
sag ol canım yok ulasılamıyor doktoruma hastaneden de erken ayrılmıs,tup bebek doktoru kendısı bı de sureklı mesgul gerektıgınde de ulasamıyorsun boyle
Bir kadin olarak nazil ilgilenmez anlamıyorum. Nasil bir başka kadinin derdini anlamaz. Canim sen başka bir doktora da görün istersen. Allah bir an önce acil şifalar versin. Bebeğini de sana bagislasinkendı doktorum yoktu baska bı doktor baktı suan bebekte bı sey yok dedı boyle durumlar hep ola bılır dusuk rıskı yuksek dedı ıyıce sınır ettı benı,benden su akar gıbı kan gelıyor dıyorum kadın boyle bı ılgısız bı ıgne yazdı o kadar
Insallah bi sey yoktur arastircam doktoru da tesekkur ederim hayla doktorumun teli kapali saka gibi yaniMerhaba arkadaşım,
Doktorun ulaşılabilir olması çok önemli.. çok arastirmistim doktorumu ve su an çok memnunum. Sağlık sigortası yaptırdığım için Acıbadem'e gidiyorum. Imkanin varsa benim Dr.umun adı BAHA CELAL DOĞAN
Pazar günü dahil ne zaman arasam telefonu 2. Çalışında acıyor sağolsun. Çok tecrübeli/deneyimli bi doktor kendisi ve aynı zamanda çok ilgili muayene sırasında.
Şiddetle tavsiye ediyorum, istersen internetten de araştır.. Bütün hastaları Baha Bey'den çok memnun :)
Çok geçmiş olsun bu arada.. Umarım ciddi bir durum yoktur.
Yarin kendi doktorma gideyim mi dusunuyorum ama zaten umudum kalmadi artik gitsem b9suna yormus olcam kendimi zaten yapacagimuz bi sey yok diyor hepsi papaganda gibi iyiceBir kadin olarak nazil ilgilenmez anlamıyorum. Nasil bir başka kadinin derdini anlamaz. Canim sen başka bir doktora da görün istersen. Allah bir an önce acil şifalar versin. Bebeğini de sana bagislasin
Tüp bebekle hamile kalanlar zor hamile kalıyo onların düşsün sizinki düşmesin mantığı değil tabi :) tüp bebekle hamilelik doğal yollardan olmadığı ve progesteron hormonu kolay üretilemedigi icin progestan takviyesi yapılmak zorunda. Ama normal yolla kalınan hamilelikte kanama olmasi durumunda progestan kullanımı bir düşük önleme unsuru değil.Canım bende kullanıyorum, hiç de tereddütüm yok, doktorum çok iyi.. Sadece tüp bebekle hamile kalanlara kullandırmaları bana saçma geldi, sanki onlar zor hamile kalınca onlarınki düşmesin, sizinki düşerse düşsün yine yaparsınız der gibi.. Belki de yanlış düşünüyoruz ama kime inanacağımız şaşırdık
Canim sen bol bol dinlen o zaman, yorma kendini. Yarin doktoruna gidersin ve iyi haberler getirirsin inşallahYarin kendi doktorma gideyim mi dusunuyorum ama zaten umudum kalmadi artik gitsem b9suna yormus olcam kendimi zaten yapacagimuz bi sey yok diyor hepsi papaganda gibi iyice
Cnm Cenabi Hak acil yar yardimcin olsun...Insallah bi sey yoktur arastircam doktoru da tesekkur ederim hayla doktorumun teli kapali saka gibi yani
Canım çok gecmiş olsun.Bende de oldu sanki adetim olacak gibi belim ve karnım ağrıdı arkasından kanama oldu.Devlet hastanesine gittik acile orda 100 mg lık pregeston verdi doktor onu kullanmaya başladım.Ertesi gün kendi doktoruma gittim oda herşey normal dedi pregeston 200 mg lık yazdı ve fitil olarak kullanacaksın dedi.Hapın o kadar faydası olmaz dedi.En etkilisi fitil olarak kullanmak dedi.İkinci gün kan kesildi.Allaha şükür üstünden 20 gün geçti şimdilik herşey normal.Bence sen kendi doktoruna git.Ayaklarını yukarıya kaldırarak yat.Duanı et.kızlar benım kanamam basladı cok hem de .Doktora gıttım kendı doktorum yoktu,dusuk ıhtımalı varmıs,kalp sesını duydum bı de yavrumun ama ıgne vurdular eve geldım yatıyorum kanamam durmuyor,yavrum tutunamıyor galıba dusuyorYapacak bı sey de yok dedıler ve eve gonderdıler boyle caresız beklıyorum dua edın nolur bana
Vuhuuu ben baya uçmuşum ozaman :) peki fazla progestanın bi zararı var mı canım??Tüp bebekle hamile kalanlar zor hamile kalıyo onların düşsün sizinki düşmesin mantığı değil tabi :) tüp bebekle hamilelik doğal yollardan olmadığı ve progesteron hormonu kolay üretilemedigi icin progestan takviyesi yapılmak zorunda. Ama normal yolla kalınan hamilelikte kanama olmasi durumunda progestan kullanımı bir düşük önleme unsuru değil.
Insallah bi sey yoktur arastircam doktoru da tesekkur ederim hayla doktorumun teli kapali saka gibi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?