2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Allah yardımcın olsun canım kuzun sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah....

herkese iyi akşamlar tatlı anneler...
kilodan bahsedilmiş bende 1 kilo aldım ama tabi bende gebelik şekeri çıktığı için doktor kontrolünde besleniyorum. vitamin olarak decavit verdiler bana sağlık ocağından hemde beleş pazartesi doktora sorup başlayacağım bakalım ilk hamileliğimde malesef elevit kullanmıştım... pazartesi 11+3 olacağım belkim bende cinsiyetini öğrenirim kuzumun yarın da gebelik eğitimim var...
öpüyorum hepinizi ve kuzularınızı

Canim şimdi nasil durumun... İnşaAllah bebisin sımsıkı tutunur annesine... Dualarim sizinle...

J jasminka83 tatlım üzme kendini benimde iki kez kanamam oldu ama atlattım şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür neden kanaman varken eve gönderiler hıc anlam veremedım gerçekten en azından yatış yapıp kontrol altında tutabılırlerdı bu gece ıcın rabbım bebegını sana bağışlasın ınsallah senı çok ıyı anlıyorum sureklı yat dınlen kalkmamaya çalış umarım kısa surede anlatırsın

Vuhuuu ben baya uçmuşum ozaman :) peki fazla progestanın bi zararı var mı canım??
Canım fitil şeklinde olan bende mantar yaptı hap olan ise mide bulantısı ve halsizlik yapıyor ekstra bir yan etkisi var mı net bilmiyorum.ama hormon sonuçta uç durumlar dışında kullanılmaması gerekli dedi doktor

2015 Haziran Anneleri birlikte zayıflıyor :) konu başlığı da bu olsun bakın benden önce açarsa biri böyle açsın :)
Cok iyi olur canim isim olarak olur bir ozamana gelelim de
Canim beslenme seklin cok guzel bende saglikki beslenmeye calisiyorum
Kızlar ben normalde folik asitimi sabah kahvaltıdan sonra içiyorum ama bugün unuttum. Akşam yemekten sonra içtim. sorun olurmu ki acaba ?

Olmaz canim bende cok gez aksamlari icdim folik asidi icebilirsin istedigin zman

HG2014 canım Tiroid hormonlarında bı dengesızlık varsa doktorun onerdıyse ılacı mutlaka kullanmalısın ben 6yıldır kullanıyorum ve su andada kullanmaya devam edıyorum asıl kullanmazsan daha başka sıkıntılar olabılır benım arkadaslarım arasında da ilaç kullanıp doğum yapan çok fazla bebeğe bı zararı olur dıye düşünme bebegın de o hormona ıhtıyacı var su anda senden kullanıyor

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 11+4 olmuşuz. Doktorum erkeğe benzettiğini söyledi
Haftaya cuma günü ikili teste çağırdı.
Ohh bir erkek haberi daha...
Bir kaç hafta daha geçsin sonra ilk sayfaya rkleyecegim kuzularımmm:)

Bende salı gireceğim yavrumuuu az kaldı gün sayıyorum...:):)

Tatlımmm hayırlı olsun bebısın cınsıyetını de çok çabuk ogrenmıssın maşallah sıze tebrık ederımm

Erkek nüfusumuz patlama yapacak 2015 te desene hayırlısı olsun canım :) gözün aydın :)
Çok hareketliydi kuzum :) Bir o yana döndü bir bu yana. Gözleri burnu çok belirgindi. Minik ayakları da hiç durmadı sürekli tekmeler atıyo. Cinsiyet konusunda ' bi çıkıntı varmı hocam' diye sordum. o da onun üzerine 'daha erken ama var gibi erkeğe benziyo ' dedi. Kız istiyodum hep ama bu çok farklı bi duyguymuş. Şu an sağlıklı olması rabbimden tek isteğim. Allah hepimizin evlatlarına sağlık, sıhhat, uzun ömür versin.

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 11+4 olmuşuz. Doktorum erkeğe benzettiğini söyledi
Haftaya cuma günü ikili teste çağırdı.
Göözün aydin canim benim de kalbimden gecen kizdi ama öğrendik den sonra dediğin gibi ikisi de ayni mutlugu veriyor önemli olan saglikli olmaları
Slm kızlar bugün gittim bende kıza benziyo dedi
Hayirli olsun allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…