- 3 Nisan 2010
- 626
- 58
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.741
kızlar benım kanamam basladı cok hem de .Doktora gıttım kendı doktorum yoktu,dusuk ıhtımalı varmıs,kalp sesını duydum bı de yavrumun ama ıgne vurdular eve geldım yatıyorum kanamam durmuyor,yavrum tutunamıyor galıba dusuyorYapacak bı sey de yok dedıler ve eve gonderdıler boyle caresız beklıyorum dua edın nolur bana
Canim şimdi nasil durumun... İnşaAllah bebisin sımsıkı tutunur annesine... Dualarim sizinle...kızlar benım kanamam basladı cok hem de .Doktora gıttım kendı doktorum yoktu,dusuk ıhtımalı varmıs,kalp sesını duydum bı de yavrumun ama ıgne vurdular eve geldım yatıyorum kanamam durmuyor,yavrum tutunamıyor galıba dusuyorYapacak bı sey de yok dedıler ve eve gonderdıler boyle caresız beklıyorum dua edın nolur bana
Canım fitil şeklinde olan bende mantar yaptı hap olan ise mide bulantısı ve halsizlik yapıyor ekstra bir yan etkisi var mı net bilmiyorum.ama hormon sonuçta uç durumlar dışında kullanılmaması gerekli dedi doktorVuhuuu ben baya uçmuşum ozaman :) peki fazla progestanın bi zararı var mı canım??
Katılıyorum kuzum...müthiş fikir... Emzirirken burdan yazışmaya devam ederiz sonra spor sayfasına geçeriz :):)şimdiden biz birbirimizi kaybetmeyelim o zaman doğumdan sonra zayıflamak için sayfa açalım kendimize de beraber zayıflayalım
Cok iyi olur canim isim olarak olur bir ozamana gelelim de2015 Haziran Anneleri birlikte zayıflıyor :) konu başlığı da bu olsun bakın benden önce açarsa biri böyle açsın :)
Canim beslenme seklin cok guzel bende saglikki beslenmeye calisiyorumBen meyve,evde yogurt yapiyorum ondan yiyorum,corba iciyorum hafif corbalardan.sehriye tarhana falan.ozellikle tarhana cok faydali,vitamin bakimindan bebek icinde cok zengin.sabah süt ürünlerini cok tüketmeye calisiyorum,yumurta,peynir,süt.tam tahilli ekmek tuketiyorum.aksama dogru bulantim oldugundan fazla bisey yiyemiyorum ama.henuz ayni kilomdayim.bol bol portakal suyu iciyorum.:)
Kızlar ben normalde folik asitimi sabah kahvaltıdan sonra içiyorum ama bugün unuttum. Akşam yemekten sonra içtim. sorun olurmu ki acaba ?
Amiin canim...:) Allahim kabul etsin...SirriEyvan 17. cüzü okudum canım Allah kabul etsin
Ohh bir erkek haberi daha...Kızlar bugün kontrolüm vardı. 11+4 olmuşuz. Doktorum erkeğe benzettiğini söyledi
Haftaya cuma günü ikili teste çağırdı.
Tatlımmm hayırlı olsun bebısın cınsıyetını de çok çabuk ogrenmıssın maşallah sıze tebrık ederımmKızlar bugün kontrolüm vardı. 11+4 olmuşuz. Doktorum erkeğe benzettiğini söyledi
Kızlar bugün kontrolüm vardı. 11+4 olmuşuz. Doktorum erkeğe benzettiğini söyledi
Tatlımmm hayırlı olsun bebısın cınsıyetını de çok çabuk ogrenmıssın maşallah sıze tebrık ederımm
Çok hareketliydi kuzum :) Bir o yana döndü bir bu yana. Gözleri burnu çok belirgindi. Minik ayakları da hiç durmadı sürekli tekmeler atıyo.Erkek nüfusumuz patlama yapacak 2015 te desenehayırlısı olsun canım :) gözün aydın :)
Gözün aydin olsun canim. Topikde erkek patlaması var galiba. İnşallah test sonuclarida güzel olur.Kızlar bugün kontrolüm vardı. 11+4 olmuşuz. Doktorum erkeğe benzettiğini söyledi
Senınde hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallahSlm kızlar bugün gittim bende kıza benziyo dedi
Göözün aydin canim benim de kalbimden gecen kizdi ama öğrendik den sonra dediğin gibi ikisi de ayni mutlugu veriyor önemli olan saglikli olmalarıKızlar bugün kontrolüm vardı. 11+4 olmuşuz. Doktorum erkeğe benzettiğini söyledi
Hayirli olsun allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insSlm kızlar bugün gittim bende kıza benziyo dedi
Teşekkürler cnm bi kızım bi oğlum vardı buda kıza benziyo dedi hayırlısı kızdan yanaydım bende:)Senınde hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?