2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Mrb kizlar tansiyonumu normale cekmeyi basardim artik duzenli olarak 10/5-10/6 hergun bir dis sarmisak yuttum sonra iki gunde bir yuttum . Aniden yukselirse aklinizda olsun hemen tok karna yutun bir iki dis.. cok fazla oynuyorsa benimki gibi hergun gunluk yutmaniz lazim.

Bu arada ben kahvaltida biraz peynir 7/8 zeytin domates biber portakal suyu yumurta ara 4/5 k.kaysi oglen corba bi cesit yemek yogurt ara bikac mandalina aksamda bir cesit yemek yiyorum vee taaaammmm yedi kilo aldim saka gibi .. simdi ben neyi fazla yiyom soyleyin onu cikarim hayatimdan

Kızlar aşırı derecede belim ağrıyo, en son böyle olduğunda ardından kanamam gelmişti biri beni teselli etsinnnn korkuyorum

Tansiyonun normale dönmesine sevindim inşallah bu şekilde devam eder canim her şey yyolunda gider

Canim doktorun biliyomu yada bir şey dedi mi sana

Kızlar aşırı derecede belim ağrıyo, en son böyle olduğunda ardından kanamam gelmişti biri beni teselli etsinnnn korkuyorum

telaş yapma canım oturuş şeklin, çok ayakta durman, yorgunluğun ağrı yapmıştır. hemen kötüye yorma. kötüyü çağırma pozitif düşün pozitif olsun

telaş yapma canım oturuş şeklin, çok ayakta durman, yorgunluğun ağrı yapmıştır. hemen kötüye yorma. kötüyü çağırma pozitif düşün pozitif olsun
İnş canım yaa, bgn 6 saat derse girdim çok ayaktakalmamaya çalıştım ama yine de yoruldum, inş kötü bişey olmamıştır

Aslinda benim yediklerimle cok yakin yediklerin,sadece ben aksam bulantidan yemek pek yiyemiyorum.metabolizmayla ilgili kilo alimi canim yaa.cok fazla bisey yemiyosun.meyve agirlikli guzel besleniyosun cunku.

yediklerine kilo vrrmen lazim birak 7 kiloyu. Suyu ne kadar tuketiyorsun

Canim doktorun biliyomu yada bir şey dedi mi sana

Dr.um cok almissin dikkat dedi anlattim vucudum hamilelik oncesindede cok su tutardi benim adet donemlerimde dort kilo fazla gorunurdum. Hamilelikle birlikte vucudun su tutma kapasitesi artar dedi ama daha cok erken dedi. dikkat et deyip duruyor ama ben ne yapcam bilmiyom tuzuda kestim tamamen iste zeytinde ne varsa o.

yediklerine kilo vrrmen lazim birak 7 kiloyu. Suyu ne kadar tuketiyorsun
Dimi tatlim yaa... iki litre ancak icebiliyorum. baslarda k.yemisi cok yiyordum. O kilo yapar diye korkumdan biraktim .. sadece bir kere pilav bir kerede kepekli makarna yemisimdir. Ekmek hic yok normaldede az yerdim tamamen kestim hamilelikte. Takmiyim diyom ama disari cikacak tek bir kiyafetim yok artik.

Aslinda benim yediklerimle cok yakin yediklerin,sadece ben aksam bulantidan yemek pek yiyemiyorum.metabolizmayla ilgili kilo alimi canim yaa.cok fazla bisey yemiyosun.meyve agirlikli guzel besleniyosun cunku.
O zaman takmama gerek yok dimi sagliksiz hic birsey tuketmemeye calisiyorum ama isin kotusu saglikli olanlarida biraktim

Durumu cok daha kotu olanlara saygisizlik etmek istemem kizlar kilo basit gibi gorunuyo ama hamilelikten sonra obez olan cok var etrafimda korktugum basima geliyo. Rabbim hepimize saglikli hamilelik nur topu gibi saglikli hayirli evlat nasib etsin

O zaman takmama gerek yok dimi sagliksiz hic birsey tuketmemeye calisiyorum ama isin kotusu saglikli olanlarida biraktim
Ekmegi tamamen kesmek yerine sabah tam buğday ekmeginden bi dilim olsada yemek lazim.vucudun demir ihtiyacini karsiliyor.ve bebege yararli.yuruyus yapiyormusun.hareketsizlik metabolizmayida yavaslatiyor cunku.bundan sonra daha dikkatli olki cok almayasin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…