- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.761
Slm kızlar bugün gittim bende kıza benziyo dedi
Mrb kizlar tansiyonumu normale cekmeyi basardim artik duzenli olarak 10/5-10/6 hergun bir dis sarmisak yuttum sonra iki gunde bir yuttum . Aniden yukselirse aklinizda olsun hemen tok karna yutun bir iki dis.. cok fazla oynuyorsa benimki gibi hergun gunluk yutmaniz lazim.
Tsk ederim cnm hepimiz icin insaallah saglik gibisi yok gercekten...Tansiyonun normale dönmesine sevindim inşallah bu şekilde devam eder canim her şey yyolunda gider
Canim doktorun biliyomu yada bir şey dedi mi sanaBu arada ben kahvaltida biraz peynir 7/8 zeytin domates biber portakal suyu yumurta ara 4/5 k.kaysi oglen corba bi cesit yemek yogurt ara bikac mandalina aksamda bir cesit yemek yiyorum vee taaaammmm yedi kilo aldim saka gibi .. simdi ben neyi fazla yiyom soyleyin onu cikarim hayatimdan
Kızlar aşırı derecede belim ağrıyo, en son böyle olduğunda ardından kanamam gelmiştibiri beni teselli etsinnnn korkuyorum
Canım dualarimizdasin inşallah kuzumuz sana sıkıca tutunursag ol canım yok ulasılamıyor doktoruma hastaneden de erken ayrılmıs,tup bebek doktoru kendısı bı de sureklı mesgul gerektıgınde de ulasamıyorsun boyle
İnş canım yaa, bgn 6 saat derse girdim çok ayaktakalmamaya çalıştım ama yine de yoruldum, inş kötü bişey olmamıştırtelaş yapma canım oturuş şeklin, çok ayakta durman, yorgunluğun ağrı yapmıştır. hemen kötüye yorma. kötüyü çağırma pozitif düşün pozitif olsun
Ben sabah aksam iciyordum folik asidi simdi kesdik vitamine basladikKızlar ben normalde folik asitimi sabah kahvaltıdan sonra içiyorum ama bugün unuttum. Akşam yemekten sonra içtim. sorun olurmu ki acaba ?
Aslinda benim yediklerimle cok yakin yediklerin,sadece ben aksam bulantidan yemek pek yiyemiyorum.metabolizmayla ilgili kilo alimi canim yaa.cok fazla bisey yemiyosun.meyve agirlikli guzel besleniyosun cunku.Bu arada ben kahvaltida biraz peynir 7/8 zeytin domates biber portakal suyu yumurta ara 4/5 k.kaysi oglen corba bi cesit yemek yogurt ara bikac mandalina aksamda bir cesit yemek yiyorum vee taaaammmm yedi kilo aldim saka gibi .. simdi ben neyi fazla yiyom soyleyin onu cikarim hayatimdan
Yaaa bu ne ya herkese erkege benziyor dediler bu kizlar ne zaman dogacak ki:)Kızlar bugün kontrolüm vardı. 11+4 olmuşuz. Doktorum erkeğe benzettiğini söyledi
Haftaya cuma günü ikili teste çağırdı.
yediklerine kilo vrrmen lazim birak 7 kiloyu. Suyu ne kadar tuketiyorsunBu arada ben kahvaltida biraz peynir 7/8 zeytin domates biber portakal suyu yumurta ara 4/5 k.kaysi oglen corba bi cesit yemek yogurt ara bikac mandalina aksamda bir cesit yemek yiyorum vee taaaammmm yedi kilo aldim saka gibi .. simdi ben neyi fazla yiyom soyleyin onu cikarim hayatimdan
Canim doktorun biliyomu yada bir şey dedi mi sana
Dimi tatlim yaa... iki litre ancak icebiliyorum. baslarda k.yemisi cok yiyordum. O kilo yapar diye korkumdan biraktim .. sadece bir kere pilav bir kerede kepekli makarna yemisimdir. Ekmek hic yok normaldede az yerdim tamamen kestim hamilelikte. Takmiyim diyom ama disari cikacak tek bir kiyafetim yok artik.yediklerine kilo vrrmen lazim birak 7 kiloyu. Suyu ne kadar tuketiyorsun
O zaman takmama gerek yok dimi sagliksiz hic birsey tuketmemeye calisiyorum ama isin kotusu saglikli olanlarida biraktimAslinda benim yediklerimle cok yakin yediklerin,sadece ben aksam bulantidan yemek pek yiyemiyorum.metabolizmayla ilgili kilo alimi canim yaa.cok fazla bisey yemiyosun.meyve agirlikli guzel besleniyosun cunku.
İnş canım yaa, bgn 6 saat derse girdim çok ayaktakalmamaya çalıştım ama yine de yoruldum, inş kötü bişey olmamıştır
Ekmegi tamamen kesmek yerine sabah tam buğday ekmeginden bi dilim olsada yemek lazim.vucudun demir ihtiyacini karsiliyor.ve bebege yararli.yuruyus yapiyormusun.hareketsizlik metabolizmayida yavaslatiyor cunku.bundan sonra daha dikkatli olki cok almayasin canim benimO zaman takmama gerek yok dimi sagliksiz hic birsey tuketmemeye calisiyorum ama isin kotusu saglikli olanlarida biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?