2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Masa basi calisiyom aslinda hareketli bi isim var ama hamileyim diye masa basina suruldum.:))
85 ten zar zor 65 e dusmustum kader iste tekrar yuvarlak olucaam Rabbim daha beterinden cumlemizi korusun

Evet arkadaşim dun kontrole gittim cok sukur bebiş iyi 10+3 :) hareket ediyordu ilk muayenede bu kadar heyecanlanmamistim dogrusu :)

günaydın anniiişşş önümüzdeki ay hissetmeye başlayacak mıyız bebişleri... her sabaha öyle uyanmak ne harika olurdu değil mi...
Benim ilk hamileligimde 20 ci haftada hissetmeye baslamistim ama ikincilerde daha cabuk hissediliyo deniyo dort gözle bekliyorum pit pitlari :)
Cnm cok gecmis olsun inşallah bebegin sikica tutunur sana benimde kanamam oldu hatta parça bile dusurdum ilk hamileligimde ama şükür oglum yanimda kendu dr una mutlaka gorun telde ulasamaman cok kotu ben dr umla gerekirse watsaptan bile yazisiyorum dr a istediginde ulasabilmen cok onemli

Masa basi calisiyom aslinda hareketli bi isim var ama hamileyim diye masa basina suruldum.:))
85 ten zar zor 65 e dusmustum kader iste tekrar yuvarlak olucaam Rabbim daha beterinden cumlemizi korusun

Canım regl öncesi 4 kilo alıyorsan bu şekilde olması normal birde yakın zamandamı verdin bu kiloyu vucuda tam oturmadan kilo daha çabuk alınıyor ama doktorum su tutma özeliği varsa vucudun daha çok kilo alınır sen sağlıklı besleniyorsun zaten aldığın kiloyu hemen verirsin inşallah

peki normal yesek olmuyo mu? illa yutmak mı gerekiyo canım. benim tansiyon yok da bilgi için soruyorum

yediğin ekmeği yazmamışsın hiç canım?

Herkese selamlar kilolu gebe kalanlar genelde daha az kilo alir.zayif kalan hamileler 14 16 hatta 20 kilo bile alabiliyor.sunuda unutmayalim zaten dogumda 5-6 kilo gidiyo o yuzden gebeliğin tadini cikarin.ozellukle 5 aydan sonra asil bebek kilo alicak o yuzden o zamana kadar seker unlu gidalar kısılsa cik fazla kilo.almayiz benimde hedefim 10 kiloyu aşmamak

Kızlar dün akşam boza içicektim ama içmeden öyle gebelikte yararlı mı zararlı mı diye netten araştırdım.
Boza hamileler için çok faydalıymış. Bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş. Annelerde de süt yapıyomuş.
Haftada 4-5 bardak içilmeli. tarçın ve leblebi unutulmamalı. (leblebi gazı alıyomuş)
Bunu sizinle de paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…