- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.821
Caniim senin 11.haftada mi gordu doktorun?
Ben muayne oldugumda 12+4teyiz suan net bisey soylemek mumkun degil ama erkek gibi gorunuyo bi sonraki kontrolde net konusuruz deedii ay benimki mi net gorunmedi bi tek yaa bak sen sipaya
Kizlar yaa bi de bisey daha diycem. Eskiden hic cay icmezdim ben kahvaltida bile bi cay bardagini saatlerce sündürürdüm ama simdi yani nerdeyse iki haftadir falan 5-6 bardak cay iciyorum hususi kalkip kendim icin demledigim bile oluyo. Ailem şoktabebisim de babasi gibi ayni ihihihihi :) esim de cok sever cayi :)
Sizde de boyle olan seyler var mi mesela onceden hic yemediginiz seyleri yiyo musunuz?
erkek tahminlerinde değişiklik olabiliyor canım. kordonu pipi sanıyorlar bazen. benim arkadaşım 1 ay boyunca erkek diye eşya aldı. kız çıktı sonradan :)buyuk ihtimal erkek dedi doktor ama sanirim degisiklik olmuyormus erkek tahminlerinde :)
sen canını sıkma arkadaşım. geçer bugünler inşallah. bebişin de sımsıkı tutunur hayırlısıyla annesinekızlar dun cok sıddetli kanama gecırdım doktorma ulasamayınca da buügun baska bı prf doktor buldum.Dun bana hastanede dusuk tehdıdn var demıslerdı yarına kalırmı bılemeyız demıs eve paketlemıslerdı bı de.Bugunkı doktorum kontrol ettı su gıbı akan pembe kanama kahveye donmusdu bebegn esı yukarda olması gerek ama alta ınmıs ondan bu kanaman dedi,su anlık ıyı yasıyor bolca dınlen dedı yalnız esın yukarı kalkması gerek ırelıde dogumda bıle sorun cıka bılırmıs.Bende somdılık haberler bu cınsıyetnı beklerken bı de boyle kanama falan ıyıce moralımı bozdu.Insallah bunlar da gecer tutunur yavrum bana.Bu es konusu ne on cozemedım bı tek
hayirlisi olsun insallah :)erkek tahminlerinde değişiklik olabiliyor canım. kordonu pipi sanıyorlar bazen. benim arkadaşım 1 ay boyunca erkek diye eşya aldı. kız çıktı sonradan :)
kızlar dun cok sıddetli kanama gecırdım doktorma ulasamayınca da buügun baska bı prf doktor buldum.Dun bana hastanede dusuk tehdıdn var demıslerdı yarına kalırmı bılemeyız demıs eve paketlemıslerdı bı de.Bugunkı doktorum kontrol ettı su gıbı akan pembe kanama kahveye donmusdu bebegn esı yukarda olması gerek ama alta ınmıs ondan bu kanaman dedi,su anlık ıyı yasıyor bolca dınlen dedı yalnız esın yukarı kalkması gerek ırelıde dogumda bıle sorun cıka bılırmıs.Bende somdılık haberler bu cınsıyetnı beklerken bı de boyle kanama falan ıyıce moralımı bozdu.Insallah bunlar da gecer tutunur yavrum bana.Bu es konusu ne on cozemedım bı tek
Herkese selamlar
sayfalar bayağı birikmiş okuyamadım arkadaşlar
aranızda bel ağrısı olan var mı geceden beri belim ağrıyor.
Dün okulda nobetciydim acaba yorgunluktan mı oldu.
Cnm ALLAH a şükürler olsun...kızlar bugun baska bı doktor buldum prof kendısı cok ıyı bı doktor,dunkı sıddetlı kanamam bugun kahve rengı akıntıya dondu.Doktor muayıne ettı bebek yasıyor suanlık dedı yalnız bebegın esı yukarda olması gerekırken alta ınmıs o yuzden bu kanama devam edecek bı sure dedı.yukarı kalkmazsa ırelıde normal dogum da olamaz .Bı de uzanmamı ıstırahet etmemı tehlıkenın devam ettıyını soyledı ama ıcımı rahatlattı bu doktor.11+6 hafta oldugumuz ıcın progestonun da 12 cı haftadan bı yararı yok ıcme dedı.Sımdılık bu kadar ınsallah bır an once bunu da atlatırım,hepınıze tesekkur edrım ılgınız ıcınBenım hamıle kalmam da zor oldu,bı sure gebe kalamadm,hatta doktorları tup bebekle yalnız hamıle kala bılırsın demislerdi,ben de tup bebek yaptıracagım ay hamıle kaldıgımı oyrenmıstım,o yuzden bu kadar korkum var yoksa normalde bu kadar stres korku yapmazdım
Cnm biraz ayakta kaldim mi belim cok agriyor benimde...Herkese selamlar
Ben yogurdu yapiyorum,bugday ekmegini hazir aliyorum:)Kizlar bide aranizda yogurdunu ekmeni evde yapan varmi makine alip. Ben ekmekimi evde yapmak istiyom tuzsuz sekersiz tam bugday unundan corekotli falan? Hevesleniyom ama kullanabilirmiyimki
Benimde oluyor,hem yorgunluktan oluyor hemde bebek buyudukce yerinde,kasik ve bel agrisi yapiyormus.doktorum soyledi.Herkese selamlar
Ne guzel hic yogurt yapmadim ben becerebilirmiyim acaba . Ama bu ekmekci isine taktim bakalimBen yogurdu yapiyorum,bugday ekmegini hazir aliyorum:)
BaNada 12+2 de erkege benziyor dedi ama yuzde 51 dedi bende caydan tiksindimCaniim senin 11.haftada mi gordu doktorun?
Ben muayne oldugumda 12+4teyiz suan net bisey soylemek mumkun degil ama erkek gibi gorunuyo bi sonraki kontrolde net konusuruz deedii ay benimki mi net gorunmedi bi tek yaa bak sen sipaya
Kizlar yaa bi de bisey daha diycem. Eskiden hic cay icmezdim ben kahvaltida bile bi cay bardagini saatlerce sündürürdüm ama simdi yani nerdeyse iki haftadir falan 5-6 bardak cay iciyorum hususi kalkip kendim icin demledigim bile oluyo. Ailem şoktabebisim de babasi gibi ayni ihihihihi :) esim de cok sever cayi :)
Sizde de boyle olan seyler var mi mesela onceden hic yemediginiz seyleri yiyo musunuz?
Yogurdu kendim mayaliyorum ama ekmegi yapmiyorum canımKizlar bide aranizda yogurdunu ekmeni evde yapan varmi makine alip. Ben ekmekimi evde yapmak istiyom tuzsuz sekersiz tam bugday unundan corekotli falan? Hevesleniyom ama kullanabilirmiyimki
Yaparsin tabi.gunluk sutu kaynatip altini kapat.bekle biraz elini cok yakmayacak sekilde olacak,icine bir yemek kasigi normal yogurttan kat.iyice karistir.ustunu kapat veya firindada hava almadigi icin ordada durabilir.sabah yaptiysan gece yatmadan cikart,dolaba koy:)Ne guzel hic yogurt yapmadim ben becerebilirmiyim acaba . Ama bu ekmekci isine taktim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?