- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.801
Kızlar dün akşam boza içicektim ama içmeden öyle gebelikte yararlı mı zararlı mı diye netten araştırdım.
Boza hamileler için çok faydalıymış. Bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş. Annelerde de süt yapıyomuş.
Haftada 4-5 bardak içilmeli. tarçın ve leblebi unutulmamalı. (leblebi gazı alıyomuş)
Bunu sizinle de paylaşmak istedim
Günaydıııııınnnn :) çok tatlı bir hamiş olaraktanGuuuunaaaaaydiiiiiinnn
Nasilsiniz bakalim haziran ayinin tatli hamişşleriiii
Ne güzel darısı bana inşallah. Perşembe bende gidicem inş. Banada Söyler. Bi kızdan sonra şimdide bi erkek derler. Kızıma erkek KARDEŞ gelir înş. Dua edelim birbirimize.Kızlar bugün kontrolüm vardı. 11+4 olmuşuz. Doktorum erkeğe benzettiğini söyledi
Haftaya cuma günü ikili teste çağırdı.
Ayy aman aman masalllaaahhhGünaydıııııınnnn :) çok tatlı bir hamiş olaraktaniyiyim allaha şükür sen nasılsın bakalım bir başka tatlı haziran hamişiii
Ayy aman aman masalllaaahhh
İyiyim ben de kuzucugum napayim ev isleri utu temizlik kakilmis halindeyim hafta sonu hafta sonu
Herkeste tutmuyomus ama kesin cinsiyet 16.haftada kesinlesiyor cnm benim abimin kizina hep erkek dediler hemde cok unlu amerikadan gelmis bir dr 5.ayda kiz oldugu anlasildi.yani ranbbim gonlune gore versinArkadaşlar günaydın benim bebegim kalbi dakika da. 167 kere atıyor ama erkek dedi doktor forumda kız diyorlar demekki alakası yokmuş
bir erkek bebis haberi de benden :))
Caniim senin 11.haftada mi gordu doktorun?bir erkek bebis haberi de benden :))
Canim eger tansiyonun birden yukseldi basina agrilar girdi carpinti basladi cok fenasin diyelim yutmaktan baska care yok tahta kasikla hafif ezip ozunu cikarip yutuyosun. Ama diyelim gun icerisinde tansiyonun durmadan oynuyo bi yukseliyo ama cok degil bi normal oluyo diyelim o zaman sarmisagi yemeklerde salatada yogurtta cigneyebilirsin .. nasilki tansiyonu dusup bayilana bol tuzlu ayran verirler ama normal hayatinda dusmemesi icin hafif tuzlu seyler yemesi kafidir. Onun gibi dusun.peki normal yesek olmuyo mu? illa yutmak mı gerekiyo canım. benim tansiyon yok da bilgi için soruyorum
Ekmek yemiyomki eti form yiyom midem cok sulanincayediğin ekmeği yazmamışsın hiç canım?
Caniim senin 11.haftada mi gordu doktorun?
Ben muayne oldugumda 12+4teyiz suan net bisey soylemek mumkun degil ama erkek gibi gorunuyo bi sonraki kontrolde net konusuruz deedii ay benimki mi net gorunmedi bi tek yaa bak sen sipaya
Kizlar yaa bi de bisey daha diycem. Eskiden hic cay icmezdim ben kahvaltida bile bi cay bardagini saatlerce sündürürdüm ama simdi yani nerdeyse iki haftadir falan 5-6 bardak cay iciyorum hususi kalkip kendim icin demledigim bile oluyo. Ailem şoktabebisim de babasi gibi ayni ihihihihi :) esim de cok sever cayi :)
Sizde de boyle olan seyler var mi mesela onceden hic yemediginiz seyleri yiyo musunuz?
her yemekte sarımsak mutlaka oluyor, bi de sarımsaklı yoğurt tüketiyorum. zaten tansiyon sorunum yok genelde 10/5 10/6 civarı. teşekkür ederim bilgi için canımCanim eger tansiyonun birden yukseldi basina agrilar girdi carpinti basladi cok fenasin diyelim yutmaktan baska care yok tahta kasikla hafif ezip ozunu cikarip yutuyosun. Ama diyelim gun icerisinde tansiyonun durmadan oynuyo bi yukseliyo ama cok degil bi normal oluyo diyelim o zaman sarmisagi yemeklerde salatada yogurtta cigneyebilirsin .. nasilki tansiyonu dusup bayilana bol tuzlu ayran verirler ama normal hayatinda dusmemesi icin hafif tuzlu seyler yemesi kafidir. Onun gibi dusun.
ben hiç et yemezdim şimdi 2 günün biri et yiyorumCaniim senin 11.haftada mi gordu doktorun?
Ben muayne oldugumda 12+4teyiz suan net bisey soylemek mumkun degil ama erkek gibi gorunuyo bi sonraki kontrolde net konusuruz deedii ay benimki mi net gorunmedi bi tek yaa bak sen sipaya
Kizlar yaa bi de bisey daha diycem. Eskiden hic cay icmezdim ben kahvaltida bile bi cay bardagini saatlerce sündürürdüm ama simdi yani nerdeyse iki haftadir falan 5-6 bardak cay iciyorum hususi kalkip kendim icin demledigim bile oluyo. Ailem şoktabebisim de babasi gibi ayni ihihihihi :) esim de cok sever cayi :)
Sizde de boyle olan seyler var mi mesela onceden hic yemediginiz seyleri yiyo musunuz?
buyuk ihtimal erkek dedi doktor ama sanirim degisiklik olmuyormus erkek tahminlerinde :)Desene bizimki kız olursa damat bulma sorunu yaşamıcazseçenek bol ama galiba bizimki de erkek ne bileyim beni öyle alıştırdı çevredekiler bir de sizi görünce herkes erkek erkek geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?