2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bağışıklık sistmeimz için boza şart o zaman baya yararlımış ama kaloriside fazla canım 200 ml 296 kalori hala kalorilerine bakıyorum herşeyin takıntı ama bnm içmem gerekiyor çünkü bağışıklıl sistmeim düştüğü için mantar çıkdı ..

Arkadaşlar günaydın benim bebeğimin kalbi dakika da. 167 kere atıyor ama erkek dedi doktor forumda kız diyorlar demekki alakası yokmuş

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 11+4 olmuşuz. Doktorum erkeğe benzettiğini söyledi
Haftaya cuma günü ikili teste çağırdı.
Ne güzel darısı bana inşallah. Perşembe bende gidicem inş. Banada Söyler. Bi kızdan sonra şimdide bi erkek derler. Kızıma erkek KARDEŞ gelir înş. Dua edelim birbirimize.

Günaydıııııınnnn :) çok tatlı bir hamiş olaraktan iyiyim allaha şükür sen nasılsın bakalım bir başka tatlı haziran hamişiii
Ayy aman aman masalllaaahhh
İyiyim ben de kuzucugum napayim ev isleri utu temizlik kakilmis halindeyim hafta sonu hafta sonu

Eğer çin takvimi doğruysa bizimki kız olucak baağyanlar bugünü saymazsak 2 gün kaldı bebişimi görmeme oh oh yandan

Arkadaşlar günaydın benim bebegim kalbi dakika da. 167 kere atıyor ama erkek dedi doktor forumda kız diyorlar demekki alakası yokmuş
Herkeste tutmuyomus ama kesin cinsiyet 16.haftada kesinlesiyor cnm benim abimin kizina hep erkek dediler hemde cok unlu amerikadan gelmis bir dr 5.ayda kiz oldugu anlasildi.yani ranbbim gonlune gore versin

bir erkek bebis haberi de benden :))
Caniim senin 11.haftada mi gordu doktorun?
Ben muayne oldugumda 12+4teyiz suan net bisey soylemek mumkun degil ama erkek gibi gorunuyo bi sonraki kontrolde net konusuruz deedii ay benimki mi net gorunmedi bi tek yaa bak sen sipaya

Kizlar yaa bi de bisey daha diycem. Eskiden hic cay icmezdim ben kahvaltida bile bi cay bardagini saatlerce sündürürdüm ama simdi yani nerdeyse iki haftadir falan 5-6 bardak cay iciyorum hususi kalkip kendim icin demledigim bile oluyo. Ailem şokta bebisim de babasi gibi ayni ihihihihi :) esim de cok sever cayi :)
Sizde de boyle olan seyler var mi mesela onceden hic yemediginiz seyleri yiyo musunuz?

peki normal yesek olmuyo mu? illa yutmak mı gerekiyo canım. benim tansiyon yok da bilgi için soruyorum
Canim eger tansiyonun birden yukseldi basina agrilar girdi carpinti basladi cok fenasin diyelim yutmaktan baska care yok tahta kasikla hafif ezip ozunu cikarip yutuyosun. Ama diyelim gun icerisinde tansiyonun durmadan oynuyo bi yukseliyo ama cok degil bi normal oluyo diyelim o zaman sarmisagi yemeklerde salatada yogurtta cigneyebilirsin .. nasilki tansiyonu dusup bayilana bol tuzlu ayran verirler ama normal hayatinda dusmemesi icin hafif tuzlu seyler yemesi kafidir. Onun gibi dusun.

Kizlar bide aranizda yogurdunu ekmeni evde yapan varmi makine alip. Ben ekmekimi evde yapmak istiyom tuzsuz sekersiz tam bugday unundan corekotli falan? Hevesleniyom ama kullanabilirmiyimki

Hayırlı Olsun Canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ...Canım bend eketçapı çok aramama rağmen ilk başları daha çoğunlukla oluyordu deli gibi her eşyin üzerine ketçep sıkıyordum börek yumurta her şeyin üstüne

her yemekte sarımsak mutlaka oluyor, bi de sarımsaklı yoğurt tüketiyorum. zaten tansiyon sorunum yok genelde 10/5 10/6 civarı. teşekkür ederim bilgi için canım

kızlar bugun baska bı doktor buldum prof kendısı cok ıyı bı doktor,dunkı sıddetlı kanamam bugun kahve rengı akıntıya dondu.Doktor muayıne ettı bebek yasıyor suanlık dedı yalnız bebegın esı yukarda olması gerekırken alta ınmıs o yuzden bu kanama devam edecek bı sure dedı.yukarı kalkmazsa ırelıde normal dogum da olamaz .Bı de uzanmamı ıstırahet etmemı tehlıkenın devam ettıyını soyledı ama ıcımı rahatlattı bu doktor.11+6 hafta oldugumuz ıcın progestonun da 12 cı haftadan bı yararı yok ıcme dedı.Sımdılık bu kadar ınsallah bır an once bunu da atlatırım,hepınıze tesekkur edrım ılgınız ıcınBenım hamıle kalmam da zor oldu,bı sure gebe kalamadm,hatta doktorları tup bebekle yalnız hamıle kala bılırsın demislerdi,ben de tup bebek yaptıracagım ay hamıle kaldıgımı oyrenmıstım,o yuzden bu kadar korkum var yoksa normalde bu kadar stres korku yapmazdım

ben hiç et yemezdim şimdi 2 günün biri et yiyorum ben de çay konusunda senin gibiyim ya, her sabah 1 cay bardagı içerdim hamilelik öncesi. 1 hafta önceye kadar da her sabah ya süt ya da ayran içtim kahvaltıda. ama 3-4 gündür her sabah çay içesim vaaarr1 çay bardağı açık çayın çok da zararı olmaz diye ümit ediyorum.. eşim günde 3-4 demlik içer. DEMLİK diyorum bak

Desene bizimki kız olursa damat bulma sorunu yaşamıcaz seçenek bol ama galiba bizimki de erkek ne bileyim beni öyle alıştırdı çevredekiler bir de sizi görünce herkes erkek erkek geliyor
buyuk ihtimal erkek dedi doktor ama sanirim degisiklik olmuyormus erkek tahminlerinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…