- 25 Kasım 2011
- 126
- 98
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.841
benimde çıktı arkadaşım benim tsh çok düşüktü propycil die bir ilaç verdi dr onu kullanıyorum endokrin 20 günde bir tahlil yapıyor eğer kullanmazsan erken doğumdan düşüğe pek çok soruna yol acar dedi kadın doğumcum bide bebeğin triod hormonları devreye girmez oda çok büyük problem dedi ben kullanıyorumKızlar tiroidi olan varmı benim tiroid çıktı doktor düşük dozda da olsa ilaç kulannalım diyor ne diyorsunuz?
ınsallah canım Allah razı olsunJasminkacim internetten bisey okuma cnm insallah hersey yoluna girecek dua edelim rabbim korusun yavrunu
Ssttt sakin ol bakam...kızlar netten arastırdım bu bebegın esınn asagıda olmasını,cok korktum ama ,erken dogum,asırı kanama ,rahmın alınması,hatta annenın ölümü bıle oluyormus.Napacam ben
kızlar netten arastırdım bu bebegın esınn asagıda olmasını,cok korktum ama ,erken dogum,asırı kanama ,rahmın alınması,hatta annenın ölümü bıle oluyormus.Napacam ben
Canim benim yaklasik 1 aydir gelin agriyor. Son günlerde iyice artti. Eğilip dogrulamiyorum bazen. Belinden sağ kalca ve bacagima yayiliyor agri. Olduğum yerde kaliyorum. Öğretmenim bende sürekli ayaktayim malum. Dun benimde nobetim vardi. Dikkat ettim benimde nöbetten sonra daha çok agriyor.Herkese selamlar
sayfalar bayağı birikmiş okuyamadım arkadaşlar
aranızda bel ağrısı olan var mı geceden beri belim ağrıyor.
Dün okulda nobetciydim acaba yorgunluktan mı oldu.
Canim bana doktorun genellikle kizlarin kalbi hizli atiyor, kiz olma ihtimali var dedi. Tabi ki kesin bir şey söylemedi. 10 gün sonra gideceğim inşallah kontrole, ogrenirim o zaman bende. Önce saglikli olmasini sonra Allah da biliyor ya kiz olsun istiyorum. O yüzden paylastimArkadaşlar günaydın benim bebeğimin kalbi dakika da. 167 kere atıyor ama erkek dedi doktor forumda kız diyorlar demekki alakası yokmuş
Canım hastalıklarda inte hiç bakmamak lazım, baş ağrısa beyinde tümör var yazıyo nerdeyse, hasta olmayanı bile hasta eder.. Geçen bi kadın doktoruma gitmiş demişki, normal doğum 40 kemiğin aynı anda kırılması gibi şiddetli bî sancı veriyomuş, doktorumda bi kızmış, aynı anda 40 kemiği kırılan bi kadın görmedim ben demiş. Bana da dediki int den okuyup okuyup gelip ne kendi canınızı ne benimkini sıkın dedikızlar netten arastırdım bu bebegın esınn asagıda olmasını,cok korktum ama ,erken dogum,asırı kanama ,rahmın alınması,hatta annenın ölümü bıle oluyormus.Napacam ben
bi deniyim bakim bebek olunca daha cok lazim olcak cunku dimi :)Yaparsin tabi.gunluk sutu kaynatip altini kapat.bekle biraz elini cok yakmayacak sekilde olacak,icine bir yemek kasigi normal yogurttan kat.iyice karistir.ustunu kapat veya firindada hava almadigi icin ordada durabilir.sabah yaptiysan gece yatmadan cikart,dolaba koy:)
Benimde buna gore kiz ama bakalim gercekte ne olacak .. ewet en azindan cinsiyeti belli olanlar buna gore de soylese fikir edinsekKızlar hani bazılarınız cinsiyetini öğrendi ya bebeklerin şu siteden baksanıza bi doğru çıktı mı?? http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Benim buna göre kız çıktı :) meraktan çatlıciiim :)
İnşallah bir şey cikmaz canim. Ense kalinligi iyi gelmiş çok şükür.Günaydın annelerdün kontrolümüz vardi.ense kalınlığı ölçüldü 1.9 çıktı normalmis ikili test için de kan verdik haftaya çıkacak. Bebek poposunu dönmüştü bize doktor uğraştı uğraştı dönmedi bir türlü elini kafasına koymuş asker selamı veriyordu babası gibi sonuç olarak cinsiyeti göremedik doktor da cinsiyetle işimiz yok dedi bu haftada benim canım biraz sıkıldı kan değerlerim düşüktü biraz doktor akdeniz anemisi tasiyiciligi falan var mı dedi ben o an hatırlayamadım ama evlenirken alınan raporda taşıyıcı çıkmıştım sanki tasiyicilik bir hastalık değil ama iki es de taşıyıcı ise bebeğin hasta doğma ihtimali %25 eşim taşıyıcı değil ama ben evham yapıyorum test yaptıracagim Eşime zorla kafaya taktım.
Saol canım bu tasiyicilik olayını çoğu kişi bilmiyor bak ben bile unutmuşum hiçbir belirtisi yok çünkü sadece hafif halsizlik. Çoğu zaman da demir eksikliği ile karıştırıliyor malesef ama akdeniz anemisi kalitsal.iki es de taşıyıcı olmadığı sürece sorun olmuyor çok sukurİnşallah bir şey cikmaz canim. Ense kalinligi iyi gelmiş çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?