2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar tiroidi olan varmı benim tiroid çıktı doktor düşük dozda da olsa ilaç kulannalım diyor ne diyorsunuz?
benimde çıktı arkadaşım benim tsh çok düşüktü propycil die bir ilaç verdi dr onu kullanıyorum endokrin 20 günde bir tahlil yapıyor eğer kullanmazsan erken doğumdan düşüğe pek çok soruna yol acar dedi kadın doğumcum bide bebeğin triod hormonları devreye girmez oda çok büyük problem dedi ben kullanıyorum

kızlar bu arada dün akşam dr daydım bu kadar böceğe forumda bi çiçek gerek değil mi :)
kızdan şüpheleniyorum ama kesin değil ben birşey görmedim daha filan dedi bakalım belki yarın bebeşin iç organları incelenicek bi seminere davetliyiz konumankeni olarak inşallah öğrenirizz cinsiyetinide ve inşallah herşey yolundadır dua edin bizlere hepinize güzel hafta sonları dilerim

kızlar netten arastırdım bu bebegın esınn asagıda olmasını,cok korktum ama ,erken dogum,asırı kanama ,rahmın alınması,hatta annenın ölümü bıle oluyormus.Napacam ben

Jasminkacim internetten bisey okuma cnm insallah hersey yoluna girecek dua edelim rabbim korusun yavrunu

kızlar netten arastırdım bu bebegın esınn asagıda olmasını,cok korktum ama ,erken dogum,asırı kanama ,rahmın alınması,hatta annenın ölümü bıle oluyormus.Napacam ben
Ssttt sakin ol bakam...
Bende toxoplasma sonucumu internetten baktim bi haftam aglama krizleriyle gecti...
Bi hafta sonra yeni sonuclarla sorun yoktu...
Cok kurcalamamak lazim cnm nette yazanlari...
Sen kendini yiprattikca bebegine asil zarar boyle geliyor...
Kaldir esini yanindaysa hemen çikolata bulsun sana bol bol ye bu gece gece kendine izin ver...
Bebis de sende az rahatlayin bakalim...
Tevekkeltu alallah....
Hersey yerli yerini bulacak inşaallah cnm...

Senin durumunun adı plasenta previa. Bi arkadaşım da aynıydı, doğurdu.Daha sonra 2. yi bile doğurdu.Korkmana gerek yok.Aklına kötü şeyler getirme.Nette yazılan herşeyin başına geleceğini de düşünme. Kanaman da bu durumdan dolayı olmuştur.Benim de oldu kanamam,su gibi akıyodu ve parça da düşürdüm.Hemen yatırdı doktor.İğne,serum ,ilaç fitil hepsini kullandım.

Herkese selamlar
sayfalar bayağı birikmiş okuyamadım arkadaşlar
aranızda bel ağrısı olan var mı geceden beri belim ağrıyor.
Dün okulda nobetciydim acaba yorgunluktan mı oldu.
Canim benim yaklasik 1 aydir gelin agriyor. Son günlerde iyice artti. Eğilip dogrulamiyorum bazen. Belinden sağ kalca ve bacagima yayiliyor agri. Olduğum yerde kaliyorum. Öğretmenim bende sürekli ayaktayim malum. Dun benimde nobetim vardi. Dikkat ettim benimde nöbetten sonra daha çok agriyor.

Arkadaşlar günaydın benim bebeğimin kalbi dakika da. 167 kere atıyor ama erkek dedi doktor forumda kız diyorlar demekki alakası yokmuş
Canim bana doktorun genellikle kizlarin kalbi hizli atiyor, kiz olma ihtimali var dedi. Tabi ki kesin bir şey söylemedi. 10 gün sonra gideceğim inşallah kontrole, ogrenirim o zaman bende. Önce saglikli olmasini sonra Allah da biliyor ya kiz olsun istiyorum. O yüzden paylastim

Canım hastalıklarda inte hiç bakmamak lazım, baş ağrısa beyinde tümör var yazıyo nerdeyse, hasta olmayanı bile hasta eder.. Geçen bi kadın doktoruma gitmiş demişki, normal doğum 40 kemiğin aynı anda kırılması gibi şiddetli bî sancı veriyomuş, doktorumda bi kızmış, aynı anda 40 kemiği kırılan bi kadın görmedim ben demiş. Bana da dediki int den okuyup okuyup gelip ne kendi canınızı ne benimkini sıkın dedi

Insallah canlar tesekur ederim,bunu da atlatirimAllahin izniyle.Esimi cok sevdim evlendim ailemi sevdiklermi ulkemi birakip geldim esimin ulkesine, kimsem yok burda bi tek esimin annesi o da yasli kadin bi de calisiyor bi sey soyleyemiyoruz kimseye.Burda
Sizlerle konusmak gercekten iyi geliyor

bi deniyim bakim bebek olunca daha cok lazim olcak cunku dimi :)

Yalan bu Çin con takvimi...
Oglun icin baktım kiz diyo

Simdiki gebeligime erkek diyo...
Bisi bilmio bu guvenmeyin

Cnm hesapladim erkek cikiyor.gorcez bakalim eltimin ikisindede cin tuttu bu arada yeni dogum yaptılar.

40 kemik olayini bende duydum dogumun zor bişey oldugunu ve anneligin kutsalligini belirtmek icin soylenmis bir söz kadınların aci esigi wrkwklerden yüksektir onun icin söylemnmistir.

Günaydın anneler dün kontrolümüz vardi.ense kalınlığı ölçüldü 1.9 çıktı normalmis ikili test için de kan verdik haftaya çıkacak. Bebek poposunu dönmüştü bize doktor uğraştı uğraştı dönmedi bir türlü elini kafasına koymuş asker selamı veriyordu babası gibi sonuç olarak cinsiyeti göremedik doktor da cinsiyetle işimiz yok dedi bu haftada benim canım biraz sıkıldı kan değerlerim düşüktü biraz doktor akdeniz anemisi tasiyiciligi falan var mı dedi ben o an hatırlayamadım ama evlenirken alınan raporda taşıyıcı çıkmıştım sanki tasiyicilik bir hastalık değil ama iki es de taşıyıcı ise bebeğin hasta doğma ihtimali %25 eşim taşıyıcı değil ama ben evham yapıyorum test yaptıracagim Eşime zorla kafaya taktım.

İnşallah bir şey cikmaz canim. Ense kalinligi iyi gelmiş çok şükür.

İnşallah bir şey cikmaz canim. Ense kalinligi iyi gelmiş çok şükür.
Saol canım bu tasiyicilik olayını çoğu kişi bilmiyor bak ben bile unutmuşum hiçbir belirtisi yok çünkü sadece hafif halsizlik. Çoğu zaman da demir eksikliği ile karıştırıliyor malesef ama akdeniz anemisi kalitsal.iki es de taşıyıcı olmadığı sürece sorun olmuyor çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…