2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bir hafta onden gidiyormus bizimki. ama kesin demedi. erkege benziyor dedi. hemde bakar bakmaz şak diye söyledi :) bu arada bende hic meyve yemezdim simdi deli gibi meyve yiyorum :)
masallah tatlimm simdi onden gidiyorsaniz dogum tarihin degismis mi oluyo bir hafta once mi dogurcan

Kizlar bide aranizda yogurdunu ekmeni evde yapan varmi makine alip. Ben ekmekimi evde yapmak istiyom tuzsuz sekersiz tam bugday unundan corekotli falan? Hevesleniyom ama kullanabilirmiyimki
benim annemin var canim makinesi ahh ahhhhhhh geceden malzemeleri koyardi sabah 7 ye hazir olsun diye ayarlardi sabah mis missss kokularla uyanirdik sutlu ekmek cevizli falan kizarmasinida ayarliyosun

Dun aksam ilk defa ymk yiyim dedm bi tabak.ytarkn nasil cikardgmi bilmiorum.;( bogazlarm yanior .sabah 8 den beeride oguruyorum.araliklarla.hala bisi yiyemedm.( korkuom.yine cikarcam die allahm sifani bekliorum .bulantsiz arklaelr gerckten gecicekmi ya;(( inannin dayanma.sbri kalmadi

Canim doktor undan ilaç aldin mi? Metpamid bulanti icin veriliyor. Yemek yiyememek iyice halsizlestirir. Acil şifalar canim.

Kızlar dün yine hafif kahverengi lekeleme oldu bende bebiş iyi çok şükür ama dokör yine de 1 hafta rapor verdi birde prolutan +iğne inşallah Rabbim bağışlar bize..

Kızlar dün yine hafif kahverengi lekeleme oldu bende bebiş iyi çok şükür ama dokör yine de 1 hafta rapor verdi birde prolutan +iğne inşallah Rabbim bağışlar bize..
lk üç aylık donemi atlatmana bir şey kalmamış. Bol bol dinlen. İnşallah en kisa surede bitecek bu sikintilarin canim.

Ilac ilk metpamit vermisti iyi glmedi smdi premesis kullaniorama cok zor yiyorm.sizler nasil kurtldnz
Canim benim çok yoğun bulantim olmadi ama ben midemi bulandiracak yiyecekleri yemedim sirf bebeğe yararlı olsun diye. Mesela 2 aydir balik yemiyorum, tavuk yemiyorum bir suredir. Bir ara hic yemek yiyemiyordum sadece tost yedim. İnşallah en kisa surede biter canim sikintilarin.

Slm kızlar umarım herkes çok iyidir.. benim dün tüm gün boyunca baş agrım geçmedi bugün çok şükür iyiyim.. hafta iyi ikili test için gitmiştim 1 mm çıktı kan testi. Sonuçlarımızda haftaya alacaz umarım iyi çıkar...cinsiyetini sordum ama benim doktor çok kararlı hiçbirşey söylemedi Hayırlısı olsun farketmiyor ama Artık ciciler almak istediğim için merak ediyorum..bu gidişimde bebek önde gidiyordu dogum tarihim sanırım yine değişti 11+2 olarak gittim 11+4 çıktı sonra makinede kağıt bitmişti bekledik taktılar foto almak için tekrar odaya girdim doktorum baktı bu kez 12+0 çıktı anlayamadım..

Cok zor gercktn bnde tost ymeye caliorum bazen birax baska bisi yiyim dememe kalmior kanli kusuorum bogaxm delinior kusarkn sabhlar olmuor aksamlar gevmior. Bazen icim yanior su bile ictgmde bulantimartoo.zaten sut ayran icemiorum..allahim bize merhame et .

Allahylik iliklere, psut bet: 38052762, member: 322028"]Cok zor gercktn bnde tost ymeye caliorum bazen birax baska bisi yiyim dememe kalmior kanli kusuorum bogaxm delinior kusarkn sabhlar olmuor aksamlar gevmior. Bazen icim yanior su bile ictgmde bulantimartoo.zaten sut ayran icemiorum..allahim bize merhame et .[/QUOTE]
Allah kolaylik versin sut bende icemiyorumsalata tostt makarna corba ve meyve yyiyorum agir yemek gormek bile midemi bulandiriyor o yuzden kendini zorlama miden ne kabul ediyosa onu ye cnm

Ben tostumu peynir domatesli yapıyorum. Bazen domates salatalik biber bunlari kup kup dograyip icine az bisey kuru sogan dograyip zeytin atip hepsini karistiriyorum ustuneyogurt koyuyirum az ekmekle yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…