2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUOTinşallah"Emanetci, post: 38055222, member: 49864"]Bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz insallah. Benimde tahmini dogum tarihim 8 haziran nasipse. Evelki gun ikili testimizi yaptirdik.1 kizim var 3.5 yasinda.[/QUOTE]
Amin inşallah aramiza hoşgeldiniz

[QUOTinşallah"Emanetci, post: 38055222, member: 49864"]Bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz insallah. Benimde tahmini dogum tarihim 8 haziran nasipse. Evelki gun ikili testimizi yaptirdik.1 kizim var 3.5 yasinda.
Amin inşallah aramiza hoşgeldiniz[/QUOTE]
Sagol canim hoşbulduk

K
kızlar netten arastırdım bu bebegın esınn asagıda olmasını,cok korktum ama ,erken dogum,asırı kanama ,rahmın alınması,hatta annenın ölümü bıle oluyormus.Napacam ben
Canim sacmala her dogumda var risk erken dogum kanama
Sen tatli canini sikma. Bak bende rahim donullugu var.doktr dedi ki oksursen bile kanama olur dokkat et dedi
Ilk bebegimde 2 kere karninda oldu kurtaja alalim dediler. Rabbim sana ve kuzumuza uzun omur nasip etsin

Bi forumda okudum göbek deliginin asasindaki tuyler yukari bakiyosa erkej asagi bakiyisa kızmış:)millet neler buluyo ya
Bu teoriye göre erkek,çin takvimine göre kız..îlk kalp atımına göre kız..birde sağ yumurtalık ağrırsa erkek sol ağrıtsa kız diyolar benim sağım ağrıyot hep..ay canım iyice kafam karıştı benim :)

Bende aynı daha
Hic balik tavuk yemedim yiyemem bol bol tost yedim .simdi biraz gevti ama hala hic egilemiyorum

Aynı şekilde beslenmisiz tatlim :) ne yapalım her şey ufaklıklar için :):)

allahım yardımcın olsun üzüldüm haline..
Bence hastaneye gidip serum takviyesi almalisin.. belki sana iyu gelecek rahat edeceksindir..
Böylesi çok zor çünkü

Ben seninkini erkek hissetim nedense:)

Benim bulantim geçti şükür...bugün 12+0 iz.. sadece çok açikinca içim buruluyor... Ağzımda hafif bir tat değişikligi var hala..ama o da geçer inşaAllah bu haftanın sonunda...

Salı minigimi göreceğim sonundaaa...onu çok ozledimmm:):):)

Ben seninkini erkek hissetim nedense:)
Ay canım sendemi :) nedense herkes erkek diyor :)birde iki gündür îçerden gıdıklanır gibi oldum ,anneme söyledim belki erkektir dedi oda hareketinimi hissettim yolsa bağırsağımmıydı anlamadım ..haftaya ikili testimiz var belki doktorumuz söyler

Rabbim gonlune gore versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…