- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.901
seni kk de görmek çok güzel kızında güzel inşş gelecek bebişte sağlıkla gelir balımBebeklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz insallah. Benimde tahmini dogum tarihim 8 haziran nasipse. Evelki gun ikili testimizi yaptirdik.1 kizim var 3.5 yasinda.
O kadar uzun zaman oldu ki. Telefon ve internet sorunum duzeldi cok sukur. Sagol melegim benim. Seni gormek konusmak her zaman guzel. Aminnn bir tanem. Allah razi olsun. Rabbim sanada nasip etsin İnsallah canimmmseni kk de görmek çok güzel kızında güzel inşş gelecek bebişte sağlıkla gelir balım
Allah razı olsun..Kizlar onceden dogum yapan biri olarak size bir onerim var. Karnina catlak kremi kullananlar mutlaka gogusede surun sut dolunca catliyor aman dikkat
kızlar bende aynı durumdan şikayetçiyimCanim benim yaklasik 1 aydir gelin agriyor. Son günlerde iyice artti. Eğilip dogrulamiyorum bazen. Belinden sağ kalca ve bacagima yayiliyor agri. Olduğum yerde kaliyorum. Öğretmenim bende sürekli ayaktayim malum. Dun benimde nobetim vardi. Dikkat ettim benimde nöbetten sonra daha çok agriyor.
Bende ayniyim doktora sordum. Seninle ayni cevabida aldim. Allahim hepimize şifa versinkızlar bende aynı durumdan şikayetçiyimsol kalçam ve bacağım inanılmaz ağrıyor hatta eğilip kalkmakta zorlanıyorum ağrıdan dolayı. doktoruma sorduğumda bel mekaniğinde daha önceden var olan bir problem nedeniyle ağrıyordur dedi, ayrıca zayıfsın bu da etkiliyor dedi ve çok fazla ayakta durmamamı bunun yanında alışveriş merkezi tarzı yerlerde durağan yürüyüşler yapmamamı söyledi, kısacası zayıfsanız ya da öncesinde bel fıtığı vb varsa yapacak bir şey yok dedi, fizik tedaviye gideyim mi diye sorduğumda hayır dedi. geçmiş olsun sizlere de dikkat edin kendinize
Canim benim cevremde de deneyimli arkadaslar senin dediğin gibi söylüyor. Ben sebamed aldim ve kullanıyorum iki gündür. Catlayacagim galiba ben. Bir de kantaron yagi ve aci badem yagi aldim. İnşallah en az tahribatla kurtuluruzKizlar onceden dogum yapan biri olarak size bir onerim var. Karnina catlak kremi kullananlar mutlaka gogusede surun sut dolunca catliyor aman dikkat
Sagol canim benim. Allah kolaylık versin sana da. Benim öncesinde problemim yoktu. Sanirim okulda çok fazla ayakta kaliyorum. Bundan kaynaklanıyor. İnşallah en kisa surede biter sikintilarimizkızlar bende aynı durumdan şikayetçiyimsol kalçam ve bacağım inanılmaz ağrıyor hatta eğilip kalkmakta zorlanıyorum ağrıdan dolayı. doktoruma sorduğumda bel mekaniğinde daha önceden var olan bir problem nedeniyle ağrıyordur dedi, ayrıca zayıfsın bu da etkiliyor dedi ve çok fazla ayakta durmamamı bunun yanında alışveriş merkezi tarzı yerlerde durağan yürüyüşler yapmamamı söyledi, kısacası zayıfsanız ya da öncesinde bel fıtığı vb varsa yapacak bir şey yok dedi, fizik tedaviye gideyim mi diye sorduğumda hayır dedi. geçmiş olsun sizlere de dikkat edin kendinize
Bende ayniyim doktora sordum. Seninle ayni cevabida aldim. Allahim hepimize şifa versin
Amin inşallah canım
Canım ayni ağrı bende de tekrarlıyor 2-3 güne bir.okulda nöbet tutmuyorum fakat ayakta mi çok kalıyoruz nedir.Dr oturduğun yerde anlat diyor ama alismisiz herhalde.bi bakıyorum ayaktayim.sorun etmedi ve artik hamile sin dedi:)bunu duymak bile keyif veriyor insana..Sagol canim benim. Allah kolaylık versin sana da. Benim öncesinde problemim yoktu. Sanirim okulda çok fazla ayakta kaliyorum. Bundan kaynaklanıyor. İnşallah en kisa surede biter sikintilarimiz
bilmiyorum ki. oyle mi oluyor acaba ? dogum icin 15-21 haz. gorunuyormasallah tatlimm simdi onden gidiyorsaniz dogum tarihin degismis mi oluyo bir hafta once mi dogurcan
canım sen bana bir telefon kadar uzaktasın nerede olduğun hiç önemli değil her zaman dualaında olduğumu bilirim ve sen bana bunu hep hatırlatırsın bak ben buradayım senin dostunum dersin sağol ve kk ye teşekürler senin gibi bir arkadaş sahibi olmama aracı olduğu içinO kadar uzun zaman oldu ki. Telefon ve internet sorunum duzeldi cok sukur. Sagol melegim benim. Seni gormek konusmak her zaman guzel. Aminnn bir tanem. Allah razi olsun. Rabbim sanada nasip etsin İnsallah canimmm
Canim ne kadarlik evlisin. Yeni mi ilk bes sene zorlu oluyor evlilikte.rabbim aranizdaki muhabbeti ve sevhiyi arttirsinAnneler iyi geceler. Bugün zor bi gün geçirdim eşimle surekli kavga ediyoruz ve artık durum icinden cikilmaz bi hal aldi ve acaba bu bebegi erken mi yaptik diye dusunduruyor beni. Cok yoruldum ve bitkinim aglamaktan helak oldum esim bosanalim bile dedi ben ne yapayim artik bilemedim dua edinn nolur eşimle aramiz duzelsin ben bu kavganin icine bebegimi sokmak istemiyorum
Anneler iyi geceler. Bugün zor bi gün geçirdim eşimle surekli kavga ediyoruz ve artık durum icinden cikilmaz bi hal aldi ve acaba bu bebegi erken mi yaptik diye dusunduruyor beni. Cok yoruldum ve bitkinim aglamaktan helak oldum esim bosanalim bile dedi ben ne yapayim artik bilemedim dua edinn nolur eşimle aramiz duzelsin ben bu kavganin icine bebegimi sokmak istemiyorum[/QUOTE
CNm evlilikte olur kavgada oönemli olan saygiyi birakmamak lazim.hormonlar tavan bende yuruyenbomba gibiyim asabiyet sinir tavan yapmis durumda hic biseye tahammulum yok umarım duzliriz en kisa zamanda. Seninde gebeikte etkisi vardir
Canim benim yaklasik 1 aydir gelin agriyor. Son günlerde iyice artti. Eğilip dogrulamiyorum bazen. Belinden sağ kalca ve bacagima yayiliyor agri. Olduğum yerde kaliyorum. Öğretmenim bende sürekli ayaktayim malum. Dun benimde nobetim vardi. Dikkat ettim benimde nöbetten sonra daha çok agriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?