2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hepibize Teşekkürler kızlar bebişimin cicileri annanesi aldı bugün artık ciciler almaya başladık
Ayyyyy yerim ben o cicileriiiii!!! Dün ben de bir bebek mağazasına uğradım hastane çıkışında... Gönlüme neşe ve şevkat doldu iyice... Cinsiyet belli olsa da biz de alsak

QUOTE="Gamze0634, post: 38080371, member: 630724"]Slm kızlar ya ben cüz almıştım bu sayfadan ama bitürlü okuyamadım acilmiydiki daha sonra okusam olurmu çok iyi okuyamıyprum 28.cüz[/QUOTE]
Canim bugun sondu yarindan itibaren yeni baslicaz bugun bitirmen lazim . Aslinda kisinin anneside okuyabilir diye biliyorum ama ben bisey soylemis olmiyim yanlis olmasin

Kizlar hayirlli sabahlar bir sey soracam muhtemel adet tarihlerinizde tipki adet olacakmis gibi belirti yasiyormusunuz. Dun cok fena kasiklarim agirdi adet oluyom sandim yani bide nasil bir cikolata krizi anlatamam halbuki iki aydir kuru kayisidan baska sekerli bisey yemiyorum. Takvime baktim bugun adet olma zamanim.

Kızlar ya ben ikili test sonuçlarını çok merak ediyorum ve cok tedirginlik inşallah sonuçlarım iyi çıkar
Tatlim butun dunya doktolari biraraya gelse Rahmanin bildigini bilemezler ve Allahin takdirini degistiremezler se dua ile sabir ile karnindakinin asil sahibine yonel sonra bak bakalim nede sqglikli bi bebegin oolmus. :)

Ya canim o kadar kotu musun. İnsallah bir an evvel duzelir miden. Kusmak berbat bir duygu bende ara sira yasiyorum dun gece oyle kustum ki midemin asidi hep tahris etti yandi resmen bogazim.. Rabbim kolaylik versin
sorma canım yaa,her gün ölüyorum.eşim ilaca, doktora kolay kolay gitme taraftarı değil, ama artık halimi görünce artık o diyor hadi gidip iğne yapalım, serum takalım diye.inşallah bir an önce geçerde, hamileliğimin tadına varırırm, böyle kendimi sadece çook hasta hissediyorum.

Günaydın Canım evet aynı etkiler oluyor bend eo deönem istahım tavan yapmısdı geçen pazar yediklerim le tavan yapmışdı eşim bile şasırdı hep canım tatlı çekdi bende ağrı olmazdı ama eklem yerlerim deki gerginlik vardı bir yerde de aynı şeyler oluyormuş diye okudum .

İnsallah kisa surede geçer. Aynen öyle hastalik gibi.. Benim Allahtan hafifledi 6.haftalarda berbattim simdi ara ara yokluyor ama çok istahsizim yiyemiyorum.. Bebisler iyi olsun da.. Serumda biran iyi ediyor sonra devam ediyor yine. Ben ilk hamileligimde yani oglumda 9 ay kustum nerdeyse..

Günaydınn anneler.. Bugün iyiyim şükür. Dün işe gidemedim bacaklarım belim ve ara sıra kasıklarıma agrı giriyor ama şükür idare ediyoruz Rabbimin izniyle.. Psikolojik olarak da bugun daha iyiyim kendımce kararlar aldımve uygulamaya koydum. Eşimle konuştuk şuanlık bı sıkıntı yok inşallah olmaz bır daha da. Çok yıprandım.. sizler nasılsınız ??

canım bence doktorunla görüş. insanın içinde az bi şüphe bile olsa kullanmak istemiyor. zaten alternatifi decavit.onu kullanırsın.

[QUOpofuduk18, post: 38083539, member: 472659"]Günaydın kızlar :) Doktorumuza gittik bugün çok şükür gördüm miniğimi :) ikili testimizi verdik :) kocaman olmuş bıcırık :) Ama cinsiyet için daha erken dedi [/QUOTE]
Cnmm çoğu dr soylemez kesin 16.haftada söyler cunku cinsel organlar o zaman net şekilde goruluyor bende hic israr etmem dr a kesin soylesin bir k

Cnmm çoğu dr soylemez kesin 16.haftada söyler cunku cinsel organlar o zaman net şekilde goruluyor bende hic israr etmem dr a kesin soylesin bir k[/QUOTE]

bende bişi demedim zaten canım erkense erkendir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…