2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba bayanlar Allah'a şükürler olsun hiçbir sorun çıkmadı ikili teste doktor herşey normalmgidiyor ama düşük tehliken devam ediyor bende havadisler böyle sizler nasılsınız bakim :)migde konusunda bulantılar cok olmamakla beraber yinede son gaz devam ediyor oda beni kötü etkiliyor

ben de yarın alcam test sonuçlarını 10 gün önce kontrol vardı tekrar gelirken randevu alma dedileracaba yine ultrasondan gösterirmi kuzucuğumu sonuçta muayene değil ama

ben de yarın alcam test sonuçlarını 10 gün önce kontrol vardı tekrar gelirken randevu alma dedileracaba yine ultrasondan gösterirmi kuzucuğumu sonuçta muayene değil ama
benim doktorda pek bakma taraftarı değildi ben dedim bebeği görmeyecekmiyim oda görmek istermisin dedi tabiki dedim öyle baktı sende istersen bakar belki kırmaz seni..

evet canım aynı gorunuyor senın sat ın neydı bana da öne gelır daha once dogum yaparsın dıyorlar nasıl oluyor acaba doktor su anda bı tarıh soylemedı bana
Bana doktor dedi canım 29 haziran dedi. Kağıdıma da öyle yazmış :) benim geç döllenme olduğu için sat bilinmiyor canım bebeğin boyuna göre baktı doktor sanırım :)

merhaba canım evet kocaeliye gidecektim akademide reyhan hanıma doğal doğum taraftarı bir doktor ama daha önce hiç sezeryan sonrası normal doğum yaptırmamış. bende tavsiye üzerinde düzceye gittim doktor baya rahatlattı beni haziran ayında da kocaeliye geçeceğini söyleyince bende bir daha izmite gitmeye gerek görmedim. inşallah hazirandan sonra izmitte hangi hastanede olursa orda devam edeceğim. bu arada senin ilk doğumun sanırım reyhan arpacıyı tavsiye ederim.

evet canım aynı gorunuyor senın sat ın neydı bana da öne gelır daha once dogum yaparsın dıyorlar nasıl oluyor acaba doktor su anda bı tarıh soylemedı bana
canım doğumlar 38-42. haftalar arası olabilir o yüzden net bir tarih söylememiştir doktorum ama ultrason kağıdında yazar.

Kizlar hepinzin doktoru kadinmi yaa. Ben bitane buldum kadin ama herkes oraya gidiyi ve giren iki dk sonra cikiyo yogunluktan pek ilgilenemiyo heralde . Benimki erkek

aa düzcede misin ben de düzcedeyim hangi doktora gidiyorsun

Tesekkurler cnm bu ara dogum. Ayni zmnmis bizim

aa düzcede misin ben de düzcedeyim hangi doktora gidiyorsun
ben düzcede değilim sakaryada oturuyorum düzce akçakoca devlet hastanesinde Semra Özer e gittim dün ve inanılmaz pozitif ve iyi bir doktor. o kadar özel doktora gittim kimse onun kadar ilgilenmedi. konuştuk gebe eğitimi almayı şart koşuyor bende zaten sakaryada eğitime katılmıştım o yüzden rutin kontrollerini sakaryada yaptır 33-34. haftadan sonrada bana devam edersin dedi. bi aksilik olmazsa kocaeliye geçecek oda.
Tesekkurler cnm bu ara dogum. Ayni zmnmis bizim
rica ederim ne demekçok yakın tarihlerimiz dün ultrasonda 11+2 görünüyordu kuzum

Bende izmirdeyim canim ve bende doktor ariyorum. Bilgi edinirsen bana da haber verirmisin.
tabi ki yazarim ben siz de olursa bilgilendirin ben buralara yabanciyim tayinciyiz arastiriyorum bakalim.hatta manisa da yasiyorum ama izmir dusunuyorum dogum

hiç duymamıştım ben merkezdeyim de sen sakaryadan akçakocayı iyi bulmuşsun ama ne güzel kafana uygun birini bulabilmişsin izmite geçecek olması da büyük şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…