- 18 Şubat 2011
- 750
- 143
- 133
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.421
ben de yarın alcam test sonuçlarını 10 gün önce kontrol vardı tekrar gelirken randevu alma dedileracaba yine ultrasondan gösterirmi kuzucuğumu sonuçta muayene değil amamerhaba annişler ikili test sonuçlarımı aldım çok şükür bir problem yok bir hafta önce doktor cinsiyetine bakarken erkek olabilir demişti ama bu günkü kontrolde bir çıkıntı göremiyorum kız herhalde dedi ama 1 ay sonra netleşir dedi ve 1 ay sonraya gün verdi bu arada burda bir arkadaş fb-hcg baksın 50 altıysa erkek üstüyse kız demişti benim 193 çıkmış bunu yorumlayacak kimse varmı meraklardayımm :)))
benim doktorda pek bakma taraftarı değildi ben dedim bebeği görmeyecekmiyim oda görmek istermisin dedi tabiki dedim öyle baktı sende istersen bakar belki kırmaz seni..ben de yarın alcam test sonuçlarını 10 gün önce kontrol vardı tekrar gelirken randevu alma dedileracaba yine ultrasondan gösterirmi kuzucuğumu sonuçta muayene değil ama
Bana doktor dedi canım 29 haziran dedi. Kağıdıma da öyle yazmış :) benim geç döllenme olduğu için sat bilinmiyor canım bebeğin boyuna göre baktı doktor sanırım :)evet canım aynı gorunuyor senın sat ın neydı bana da öne gelır daha once dogum yaparsın dıyorlar nasıl oluyor acaba doktor su anda bı tarıh soylemedı bana
merhaba canım evet kocaeliye gidecektim akademide reyhan hanıma doğal doğum taraftarı bir doktor ama daha önce hiç sezeryan sonrası normal doğum yaptırmamış. bende tavsiye üzerinde düzceye gittim doktor baya rahatlattı beni haziran ayında da kocaeliye geçeceğini söyleyince bende bir daha izmite gitmeye gerek görmedim. inşallah hazirandan sonra izmitte hangi hastanede olursa orda devam edeceğim. bu arada senin ilk doğumun sanırım reyhan arpacıyı tavsiye ederim.günaydın canım hayırlısı olsun bı kac hafta sonra ogrenırsın bende bıran once ogrenmek ıstıyorum ama daha cok kucuguztatlım sen doktor için kocaelıye mı gıdecektın yanlıs mı hatırlıyorum?
canım doğumlar 38-42. haftalar arası olabilir o yüzden net bir tarih söylememiştir doktorum ama ultrason kağıdında yazar.evet canım aynı gorunuyor senın sat ın neydı bana da öne gelır daha once dogum yaparsın dıyorlar nasıl oluyor acaba doktor su anda bı tarıh soylemedı bana
ben başladım canım nivea kullanıyordum ama eşim dalin almış bu sefer.kacıncı haftadan itibaren kullanmak gerekiyor peki birde hangi marka alıyorsunuz
canım ikili testte bete hcg ye göre yorum yapıyordu ya arkadaşlar:) bete hcg 50nin üstünde olunca kız altında ise erkek oluyormuşo nasıl belli oluyor canım
aa düzcede misin ben de düzcedeyimmerhaba canım evet kocaeliye gidecektim akademide reyhan hanıma doğal doğum taraftarı bir doktor ama daha önce hiç sezeryan sonrası normal doğum yaptırmamış. bende tavsiye üzerinde düzceye gittim doktor baya rahatlattı beni haziran ayında da kocaeliye geçeceğini söyleyince bende bir daha izmite gitmeye gerek görmedim. inşallah hazirandan sonra izmitte hangi hastanede olursa orda devam edeceğim. bu arada senin ilk doğumun sanırım reyhan arpacıyı tavsiye ederim.
Tesekkurler cnm bu ara dogum. Ayni zmnmis bizimbende okudum.
hayırlısı olsun canım
bendede demir eksikliği var malesef ilaca başlamam gerek
maşallahh kuzuya ne güzel bir kız bir erkek olacak. benimde bir oğlum var bir kızım olsun istiyorum açıkçası
merhaba canım bende 2 li testi bu haftasonuna akdar yaptırmam gerek ama malesef vaktim yok
hayırlısı olsun inşallah
bende 2 kilo aldım canım ama sadece hamile göbeğim var
inşallah canım bende içine oğlumum nesquik inden koyup öyle içebiliyorum
merhaba canım hoş geldin hiç bilmiyorum izmiri
Cok tesekkur ederim ara ara size aklima takilan bi sey olursa yazarimmerhba.. ben su hospital melek canbaba gıdıyorum çok iyi bir doktor ve insanı çok rahatlatıyor. tavsiye ederım muayene ücreti de çok pahalı değil. 42 tl. düşün derim.
ben düzcede değilim sakaryada oturuyorum düzce akçakoca devlet hastanesinde Semra Özer e gittim dün ve inanılmaz pozitif ve iyi bir doktor. o kadar özel doktora gittim kimse onun kadar ilgilenmedi. konuştuk gebe eğitimi almayı şart koşuyor bende zaten sakaryada eğitime katılmıştım o yüzden rutin kontrollerini sakaryada yaptır 33-34. haftadan sonrada bana devam edersin dedi. bi aksilik olmazsa kocaeliye geçecek oda.aa düzcede misin ben de düzcedeyimhangi doktora gidiyorsun
rica ederim ne demekTesekkurler cnm bu ara dogum. Ayni zmnmis bizim
tabi ki yazarim ben siz de olursa bilgilendirin ben buralara yabanciyim tayinciyiz arastiriyorum bakalim.hatta manisa da yasiyorum ama izmir dusunuyorum dogumBende izmirdeyim canim ve bende doktor ariyorum. Bilgi edinirsen bana da haber verirmisin.
ben düzcede değilim sakaryada oturuyorum düzce akçakoca devlet hastanesinde Semra Özer e gittim dün ve inanılmaz pozitif ve iyi bir doktor. o kadar özel doktora gittim kimse onun kadar ilgilenmedi. konuştuk gebe eğitimi almayı şart koşuyor bende zaten sakaryada eğitime katılmıştım o yüzden rutin kontrollerini sakaryada yaptır 33-34. haftadan sonrada bana devam edersin dedi. bi aksilik olmazsa kocaeliye geçecek oda.
rica ederim ne demekçok yakın tarihlerimiz dün ultrasonda 11+2 görünüyordu kuzum
çok uzun süredir araştırıyorum canım face de pozitif doğum diye sayfasıda var ve hastanedede eğitimler veriyor gebelere .hiç duymamıştım ben merkezdeyim de sen sakaryadan akçakocayı iyi bulmuşsun ama ne güzel kafana uygun birini bulabilmişsin izmite geçecek olması da büyük şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?