2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Bende doktorumdan menmunum amaişte etrafındaki insanlar ister istemez tedirgin ediyor insanı

Kızlar İkili test sonucum çok güzel çıkdı doktorum öyle dedi Allaha şükür Allah hepimizn hayırlı bir şekilde kucağımaza almayı nasip etsin...Birde sorum olacak Hamilelik pilatesine başlamak istiyorum doktorumuda sordum çok iyi olur normal doğuma yardımcı dedi ...Yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi neler gerekiyor top alacam galiba başka ne gerekiyor telefonuma indirip yapmayı düşünüyorum Ebru Şallının ve yaparken nelere dikkat edilmeli..

Ya valla onu da görümcem ablam kimse duymamış görümcem yeni doğum yapmasına rağmen ama doktor deyince yaptırdım kanda ve bebekte mikrop varmı diye yapılıyormuş ve tedavi ediliyormuş varsa ama çok şükür birşey çıkmadı :) İnşallah görürüm fındıgımı :)

Ama şöyle de bir şey var bütün kadın doktorlarda iyi diyemem bu 4. doktorum demiştim gittiğim doktorların birisi bursanın en iyi kadın doğum hastanelerinden birinde olmasına rağmen çok tersti kaç kez ağlayarak çıktım yanından

cok ılgınc nasıl bı test kı bu sen ozelde mı yaptırdın canım benımde cevremde bu yıl cok dogum yapan arkadas oldu ama hıcbırınden duymadım gorursun canım merak etme zaten oncekıne gore cok buyumus olacak

Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın demekten baska yapacagımız bısey yok bırının cok memnun kaldıgından dıgerı hıc memnun kalmıyor nasıl oluyor anlamıyorum kı sen doktorunu bulmussun hıc bırakma bıde ben bulsam ıyıydı

torch muhakkak yapılmalı devlette yapıyor..ihmal etmeyin..toksoplazma rubella gibi enfeksiyonlar araştırılır..belki yapmıştır biledoktorunuz rutin isteniyor diye biliyorum

Saol canım,allah iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın gerçekten zor devlete de özele de giden var sonuçta bu çok güzel bir şey sonuçta ilk defa yaşayan var bilmediği çok şey olan var insan her istediğini sorabilmeli güven duymalı inşallah sende rahat edebileceğin birini bulursun

Hayır canım eliyle filan degil ultrasyonda baktı bi balonu düşün yuvarlak olmasi gerekiyor kesenin ama balona parmaginla bir köşeden bastirdigini düşün yamuk duruyor kese bunada kasilma diyorlar ve tabiki bebegin icerdeki yeride daraliyor dr m sagolsun herseyi benim anlacagim dilden ve gostererek anlattı ayrica idrar testi de yapti onda intihap cikti bence hic ihmal etmee

torch muhakkak yapılmalı devlette yapıyor..ihmal etmeyin..toksoplazma rubella gibi enfeksiyonlar araştırılır..belki yapmıştır biledoktorunuz rutin isteniyor diye biliyorum
canım ben devlete de gıttım ozele de gıttım benden ne bı tahlıl ıstedıler nede bı test yaptılar ozeldekı doktorum yaptırdıgım kan tahlıllerıne bıle bakmadı bu kadar yanı ben hep ılgısız doktorlara gelıyorum sanırım kan testı mı nasıl bı test kı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…