- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.501
Insaalh gecer... Yoruldm demek istemiyrm ama aniden olmaya da basladi o beni mahvediyor. Biranda cikariyrm oldugun yerde. Ayyy dayanicm artik napalim ..... =(
Ben de doktoru çok araştırdım ve en sonunda bir bayan bir erkek arasında kaldım, sonra bayanla daha rahat edeceğimi düşündüğüm için bayanı seçtim . Ben den bir kaç hafta ileri olan 3-4 arkadaşım diğer erkek doktorara gidiyorlar memnunlar ama ben bayanı seçtiğim için pişman değilim açıkcası, çünkü iletişimde daha rahat hissediyorum kendimi , alanında iyi olması ve bilgi sahibi olması yeterli benim için.
Benim çevremdekilerde inan ki hep erkek tavsiye ettiler özeelikle tedavi konusunda erkeklerin uzman olduğu falan ama ben hiç düşünmedim bir kere çok yıldım neden olmuyor diye sürekli taktığım bir anda o zaman ama dedim yok gidemem hem de zaten rabbimin elinde onlar aracı neticede şuanki doktorumu internetten buldum bir iki kişinin yorumunu okumuştum ve doktor sitesine üye kendisi orda herşeye sabırla cvp vermesi dikkatimi çekti ve en önemlisi fotoğrafından elektirik bir yakınlık hissettim hislerimdede yanılmadım Bursa da yaşayan herkesede tavsiye ederim Aynur Şendemir 2 kez aşılama yaptı alanı değil ama ikiside tuttu her muayeneye besmeleyle başlar benimle gülüp benimle çoğu kez ağladı elimi sımsıkı tutup sarıldı güvende hissetmek bu bence erkek doktor hangisini yapabilir ..
Ya valla onu da görümcem ablam kimse duymamış görümcem yeni doğum yapmasına rağmen ama doktor deyince yaptırdım kanda ve bebekte mikrop varmı diye yapılıyormuş ve tedavi ediliyormuş varsa ama çok şükür birşey çıkmadı :) İnşallah görürüm fındıgımı :)hayırlısı olsun rabbım ınsallah bizlere de hayırlı saglıklı evlatlar versın canım sen kasımda gıtmıssın o zaman kucuktur ama bu aralar gıdersen gorursun minik ayaklarını oynattıgınıdedıgın test ne testı canım ben hıc duymadım onu
canım cok zor gunler gecırmıssın umarım bundan sonra hamılelıgın guzel gecer bende bayana gıtmek ıstıyorum ama cevremde kıme sorsam herkes erkek doktora gıtmıs aynı hastanede bı bayan doktor varmıs ama o zaman da nasıl olur bılemedımkı valla cok kararsızım su anda ne yapsam bılmıyorum
Benim çevremdekilerde inan ki hep erkek tavsiye ettiler özeelikle tedavi konusunda erkeklerin uzman olduğu falan ama ben hiç düşünmedim bir kere çok yıldım neden olmuyor diye sürekli taktığım bir anda o zaman ama dedim yok gidemem hem de zaten rabbimin elinde onlar aracı neticede şuanki doktorumu internetten buldum bir iki kişinin yorumunu okumuştum ve doktor sitesine üye kendisi orda herşeye sabırla cvp vermesi dikkatimi çekti ve en önemlisi fotoğrafından elektirik bir yakınlık hissettim hislerimdede yanılmadım Bursa da yaşayan herkesede tavsiye ederim Aynur Şendemir 2 kez aşılama yaptı alanı değil ama ikiside tuttu her muayeneye besmeleyle başlar benimle gülüp benimle çoğu kez ağladı elimi sımsıkı tutup sarıldı güvende hissetmek bu bence erkek doktor hangisini yapabilir ..
cok ılgınc nasıl bı test kı bu sen ozelde mı yaptırdın canım benımde cevremde bu yıl cok dogum yapan arkadas oldu ama hıcbırınden duymadım gorursun canım merak etme zaten oncekıne gore cok buyumus olacakYa valla onu da görümcem ablam kimse duymamış görümcem yeni doğum yapmasına rağmen ama doktor deyince yaptırdım kanda ve bebekte mikrop varmı diye yapılıyormuş ve tedavi ediliyormuş varsa ama çok şükür birşey çıkmadı :) İnşallah görürüm fındıgımı :)
Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın demekten baska yapacagımız bısey yok bırının cok memnun kaldıgından dıgerı hıc memnun kalmıyor nasıl oluyor anlamıyorum kı sen doktorunu bulmussun hıc bırakma bıde ben bulsam ıyıydıAma şöyle de bir şey var bütün kadın doktorlarda iyi diyemem bu 4. doktorum demiştim gittiğim doktorların birisi bursanın en iyi kadın doğum hastanelerinden birinde olmasına rağmen çok tersti kaç kez ağlayarak çıktım yanından
masallah ya ne guzel cıkmıs cınsıyetı bellı mı canımbenim kuzumda merhaba der:)
cok ılgınc nasıl bı test kı bu sen ozelde mı yaptırdın canım benımde cevremde bu yıl cok dogum yapan arkadas oldu ama hıcbırınden duymadım gorursun canım merak etme zaten oncekıne gore cok buyumus olacak
aman da maşallahh kuzuyaaaaabenim kuzumda merhaba der:)
masallah ya ne guzel cıkmıs cınsıyetı bellı mı canım
aman da maşallahh kuzuyaaaaacinsiyet söylemiş miydi doktorun?
Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın demekten baska yapacagımız bısey yok bırının cok memnun kaldıgından dıgerı hıc memnun kalmıyor nasıl oluyor anlamıyorum kı sen doktorunu bulmussun hıc bırakma bıde ben bulsam ıyıydı
canım gecmıs olsun benım de devam edıyor kasık agrım pekı doktorun nasıl anladı bunu muayıne mı ettı,ben de dun geldım doktora soyledım agrım oldugunu o da ıltıhaptan subhelendı ama elıyle bastırınca bı sey hıss etmedım o an.tekrar ıdrar testımı versem acaba
canım ben devlete de gıttım ozele de gıttım benden ne bı tahlıl ıstedıler nede bı test yaptılar ozeldekı doktorum yaptırdıgım kan tahlıllerıne bıle bakmadı bu kadar yanı ben hep ılgısız doktorlara gelıyorum sanırımtorch muhakkak yapılmalı devlette yapıyor..ihmal etmeyin..toksoplazma rubella gibi enfeksiyonlar araştırılır..belki yapmıştır biledoktorunuz rutin isteniyor diye biliyorum
doğru doğru konusmustuksagol teyzesi:)yok doktorumuzu emin olmadan söylemicek:)
o dediğin ense kalınlığı falan olmasın canım ?bilmiyorumki canım bende benim 0.60 lı bişey yazıyo herkeste değişikmiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?