2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İkili test falan yaptırmayı düşünmüyorum canım. Eğer birşey var ise bile moralimi bozmak yersiz geliyor. Çünkü Allah korusun bir sıkıntı olsa bile aldırmayacağım çocuğumu bu kesin. Sen yaptıracak mısın ? Bazılarında da problemli deniyor sapasağlam bebek doğuyor sonuçta..

benım kanamam olmustu 2 hafta once onun ıcın salı günü yanı 2 gün önce devlete kontrole gıttım cıhaz cok eskıydı bebegı zor gordukayaklarını oynatıyodu mınık sıpa sadece onu gordum hıc sormadım cınsıyet ıcın cok kucuktu bıde bız bıraz gerıden gelıyoruz aralık sonu kendı doktoruma gıtcem o zaman bellı olur dıye dusunuyorum bu arada ıkılı test yaptıracaksan onda da tahmını bısey soyluyolar

erkek doktorların çok iyi olduğunu daha ilgili olduğunu söylüyorlar tercih meselesi sonuçta ama o duyguyu yaşamadıkları için anlıycaklarını düşünmüyorum birde rahat hissetmek çok önemli bizim tedaviyle oldu ve bu 4. doktorum 2 yıldır dvm ediyorum kadın ve çok ilgili anne abla şevkatinde yaklaşıyor her muayenede benim kadar heyecanlanıyor erkeklerde de vardır belki böyle doktorlar ama tedavi aşamasında 10 gün boyunca hergün kontrole gittiğiniz oluyor ve her seferinde alttan muayene oluyorsunuz ve bu her ay tekrarlanıyor ve uzun sürüyor şuan çok şükür ogünler bitti ama alttan muayene duyunca bir geriliyorum şimdide serklaj konusu geçti onun içinde muayene olunucak sanırım doğuma yakın yine yani ben her duyduğumda geriliyorum ...
ama dediğim gibi doktorla hastanın arasındaki iletişim çok önemli

bende yaptırmıcam canım dedıgıne katılıyorum ılerde 3 lu yada 4 lu yaptırırım belkı hayırlısı olsun hakkımızda Allah herkese saglıklı bebekler versın dedıgın gıbı benımde cevremde oldu bebekte saglık sorunu var dendı sapasaglam dogdular bıde ben devlet hastanesınde bı kadın dogumcuya sormustum cok hassas bı olcum her zaman dogru yapılamıyor demıstı

merhaba kizlar iyisnizdir inshAllah ben dun avmde cok kotu oldum birden bire gozlerim karardi soguk ter basti beni iyi ki arkadasim yanimdaydi hemen kocami aradi hastaneye gittik kendi dktorm orada degildi bi erkek muayene etmek istedi ben istemedim sacmasapan agri kesiciler yazdi benim de hic bi yerim agrimiyodu kocam aldi ama icmedim ben sadece kendimi cok kotu his etdim bayilacak gibi oldum tansiyonum dusmus meger bu gun cok sukur kendi doktoruma gittim her sey ylunda dedi olucak boyle seyler dedi cikolata sekerli kahve icmemi istedi halim fenalasinca iyiki de o doktorun verdigi ilaclari icmemissin gerek yok sana dedi onun icin doktoru iyi secmek lazim 2 saatte bir yemek yemeliymisim ben de canim istemiyo yemek ama mecburum bu gunden yemeye basladimbebegim icin

Tüm annelere merhaba, bu hafta kendimle uğraşmaktan okuyamadim yazilarinizi hepiniz iyisinizdir inşallah.
Bende kasık ağrısı başladı büyükler bebek büyüyor oynuyor filan dediler ama dün eşimle doktorumuza gittik bebek iyi ama sende çok kasilma var dedi acil iki şişe serum taktilar ve idrar testi yaptilar. Idrar sonucunda intihap cikti ilac verdi bugun bunları kullan gecmezse yarina gel dedi. Bugun yine gittim kasılmanin devam ettigini soyledi ve onlem almak için progestan ve toz ilaç daha yazdı. Şimdi size demem o ki kasık agrilarinizi ihmal etmeyin ne olur ne olmaz...

teyzelerii benim minnak size günaydın demek istedi dee ben de ultrason fotosunu koydum kesenin sağına soluna göre neydi cinsiyeti bi hatırlatır mısınız?
maaşallah barekallah
ben burda ısırmalık bi toto görüyorum

Bende izmirdeyim canim ve bende doktor ariyorum. Bilgi edinirsen bana da haber verirmisin.
tubikemm
cnm ben egepole gittim iki ay...
drun tek bir hata yada unutkanlığından dolayı hoşuma gitmedi...
folk asitle vitamini kullandırdı dilim şişti ağzım yara oldu
birde illa sartmış gibi korkutucu bir şekilde amniyosentez dedi durdu...
gitmemeye karar verdim...

araştırdım özel karataş hastanesinde aysel zabit taşer var...
ve 4D usg si olan bir hastahane...
Çok methedilen bir dr bundan sonraki randevumu ona alıcam inşaallah...

birde İKİLİ TEST YAPTIRMAK İSTEMEYENLER 3D VEYA 4D USG DAHA NET SONUÇLAR VERİYORMUŞ...

Wallahi benim doktorumda kizdi bana eleviti sorunca oyle bir sey asla yok dedi. Elevit en iyisi ona devam ediceksin dedi

kızlar...
yok kızan yok yaşı başı almış drlar vs vs... tıp bilinciyle fayda yarar ilişkisinden düşünüp konuşmasınlar...
araştırdım nette o kadar çok yazışma var ki elevitin üretici firmasıyla ilgili... hiçbirinde üretici firma yalanlamıyor domuz jelatinini...
en iyisi elevit diye bişey de yok.... decavit var aynı müdavili...
ayrıca imom omega var ben bunu kullanıyorum.... elevite ve decavittten çok daha iyi....
evt sgk imom omegayı odemiyor... imkanınız varsa ki hepiniz özele gidiyosunuz kızlar ayda 19 tl sanırım hiç tereddütsüz ve piyasadakilerden daha iyi bir vitamin için değer...
özellikle imom omeganın prospektüsünde kocaman uyarı var...
içeriğinde domuz yağı ve katkısı olmadığına ve kullanılan kaplamanın nişasta olduğuna dair...
unutmayalım kızlar Cenabı Hakka hesap vericez... daha rahmimizdeyken şüpheli şeyi bebeğimize kulanmamız ağır bir vebal...
bile bile veya kesin olmayan şüphe ile ilaç kullanmak vebal işi...
seceneklerimiz varken elevit konuşmaya bile değmez...

Kızlar biriniz gelin benim ütülerimi yapın noluurr hiç canım istemiyor
ben gelirim... bayılırım ütüye :)
gönder kargoyla ütüleyip yollayayım

Kızlar bu erkek ve kadın doktor kontrolünde bende arada kaldım iş yerindeki arkadaşlar erkek doktor daha iyi diyorlar kesinlikle onlar daha az canını acıtır diyorlar onlar gittiği erkek doktorda hiç sorun yaşamamışlar .Erkek doktor daha çok ince düşünüp sana oan göre davranıyorum bende aslında çekiniyorum sırf o yüzden gitmedim.

Merhaba benim de dünden beri sol kasığımda biraz ağrı var ama devamlı değil özellikle oturup kalkarken ve dizimi kendime doğru çekerken oluyor. Ben bebekten dolayı olduğunu düşünüyorum seninki de böyle miydi yoksa farklı bir ağrı mı???

Ben de doktoru çok araştırdım ve en sonunda bir bayan bir erkek arasında kaldım, sonra bayanla daha rahat edeceğimi düşündüğüm için bayanı seçtim . Ben den bir kaç hafta ileri olan 3-4 arkadaşım diğer erkek doktorara gidiyorlar memnunlar ama ben bayanı seçtiğim için pişman değilim açıkcası, çünkü iletişimde daha rahat hissediyorum kendimi , alanında iyi olması ve bilgi sahibi olması yeterli benim için.

Canım geçmiş olsun her şeyin yolunda olmasına sevindim iki saaten bir yiyeceksin baska yapılacak bir şey yok küçük atıştırmalık ceviz kraker az az ye

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz: seyma2009
6.Cüz: PaytiPo
7.Cüz: PaytiPo
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz:
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: mirac75
22.Cüz: mirac75
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz
30.Cüz: @melegim66

countryrose 8.cüz , meleklerimbenim 12.cüz, hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...

Evet canım umarım sağlıklıdır bebişlerimiz ama değillerse bile vardır elbet bir hayır :)

DUYURU 2

Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim

Kizlar birsey sorucm. 15 haftalik hamileyim ben. Mide bulantilarimin ne oldugunu cozemiyrm. Bir hafta cok iyiyim bulantim yok bir hafta kusuyorum surekli. Tam gecti diyorum yeniden basliyor yani. Benim gibi olan var mi ?

Ayy hiç kıpırdadığını görmedim ben daha :) bu kontrolde görürüm inşallah :) Bende bu hafta torch testi için devlete gittim özelde 210 tl dediler diye ultrason çok eskiydi sanırım çok fazla bastırdı doktor kasıklarıma ve kasıklarım ağrıdı 3 4 gün yine hafif sancı var

Benimde devamli degildi ama sağ sol geziyordu ağrı bi ara sol kaburgamin altida agridi ben cok korktum o yuzden ihmal etmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…