- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
- 108
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.461
İkili test falan yaptırmayı düşünmüyorum canım. Eğer birşey var ise bile moralimi bozmak yersiz geliyor. Çünkü Allah korusun bir sıkıntı olsa bile aldırmayacağım çocuğumu bu kesin. Sen yaptıracak mısın ? Bazılarında da problemli deniyor sapasağlam bebek doğuyor sonuçta..anladım canım senın doktorun ne kadar ayrıntılı konusmus benım kendı doktoruma kontrolum aralık sonunda herhalde gıdınce cınsıyetı falan ogrenırız bu arada ıkılı testı yaptıracak mısın?
benım kanamam olmustu 2 hafta once onun ıcın salı günü yanı 2 gün önce devlete kontrole gıttım cıhaz cok eskıydı bebegı zor gordukSen en son ne zaman gittin canım ? Cinsiyetiyle alakalı hiç birşey söylemediler dimi ? daha çok erken biliyorum farketmezde elbette kız erkek olması ama hiç birşey almadım daha cinsiyeti belli olmadan :) Çok merak ediyorum
bızımde ısyerındekı arkadaslar almıs benım haberım yoktu bakalım onlarınkı gelırse bende alcamişyerinden bir arkadaşım alıyordu merak ettim rica edicem aldırıcam bir kaç şey :)
ha haa bencede onlar utansınbende cok aradım ama bulamadım malesef bı tane buldum oda 2 ay sonra dogum yapacak vazgectım bana bı faydası olmaz dıye bende oyle bakmıyorum ama ne bıleyım dogum anında nasıl olur utanırım gıbı gelıyor
bende yaptırmıcam canım dedıgıne katılıyorum ılerde 3 lu yada 4 lu yaptırırım belkı hayırlısı olsun hakkımızda Allah herkese saglıklı bebekler versın dedıgın gıbı benımde cevremde oldu bebekte saglık sorunu var dendı sapasaglam dogdular bıde ben devlet hastanesınde bı kadın dogumcuya sormustum cok hassas bı olcum her zaman dogru yapılamıyor demıstıİkili test falan yaptırmayı düşünmüyorum canım. Eğer birşey var ise bile moralimi bozmak yersiz geliyor. Çünkü Allah korusun bir sıkıntı olsa bile aldırmayacağım çocuğumu bu kesin. Sen yaptıracak mısın ? Bazılarında da problemli deniyor sapasağlam bebek doğuyor sonuçta..
benimki 87bnlerde çıktı. 50 60 dedikleri bin mi acaba?canım ikili testte bete hcg ye göre yorum yapıyordu ya arkadaşlar:) bete hcg 50nin üstünde olunca kız altında ise erkek oluyormuş
maaşallah barekallahteyzelerii benim minnak size günaydın demek istedi dee ben de ultrason fotosunu koydumkesenin sağına soluna göre neydi cinsiyeti bi hatırlatır mısınız?
Bende izmirdeyim canim ve bende doktor ariyorum. Bilgi edinirsen bana da haber verirmisin.
Wallahi benim doktorumda kizdi bana eleviti sorunca oyle bir sey asla yok dedi. Elevit en iyisi ona devam ediceksin dedi
ben gelirim... bayılırım ütüye :)Kızlar biriniz gelin benim ütülerimi yapın noluurr hiç canım istemiyor
Merhaba benim de dünden beri sol kasığımda biraz ağrı var ama devamlı değil özellikle oturup kalkarken ve dizimi kendime doğru çekerken oluyor. Ben bebekten dolayı olduğunu düşünüyorum seninki de böyle miydi yoksa farklı bir ağrı mı???Tüm annelere merhaba, bu hafta kendimle uğraşmaktan okuyamadim yazilarinizi hepiniz iyisinizdir inşallah.
Bende kasık ağrısı başladı büyükler bebek büyüyor oynuyor filan dediler ama dün eşimle doktorumuza gittik bebek iyi ama sende çok kasilma var dedi acil iki şişe serum taktilar ve idrar testi yaptilar. Idrar sonucunda intihap cikti ilac verdi bugun bunları kullan gecmezse yarina gel dedi. Bugun yine gittim kasılmanin devam ettigini soyledi ve onlem almak için progestan ve toz ilaç daha yazdı. Şimdi size demem o ki kasık agrilarinizi ihmal etmeyin ne olur ne olmaz...
Ben de doktoru çok araştırdım ve en sonunda bir bayan bir erkek arasında kaldım, sonra bayanla daha rahat edeceğimi düşündüğüm için bayanı seçtim . Ben den bir kaç hafta ileri olan 3-4 arkadaşım diğer erkek doktorara gidiyorlar memnunlar ama ben bayanı seçtiğim için pişman değilim açıkcası, çünkü iletişimde daha rahat hissediyorum kendimi , alanında iyi olması ve bilgi sahibi olması yeterli benim için.Kızlar bu erkek ve kadın doktor kontrolünde bende arada kaldım iş yerindeki arkadaşlar erkek doktor daha iyi diyorlar kesinlikle onlar daha az canını acıtır diyorlar onlar gittiği erkek doktorda hiç sorun yaşamamışlar .Erkek doktor daha çok ince düşünüp sana oan göre davranıyorum bende aslında çekiniyorum sırf o yüzden gitmedim.
merhaba kizlar iyisnizdir inshAllah ben dun avmde cok kotu oldum birden bire gozlerim karardi soguk ter basti beni iyi ki arkadasim yanimdaydi hemen kocami aradi hastaneye gittik kendi dktorm orada degildi bi erkek muayene etmek istedi ben istemedim sacmasapan agri kesiciler yazdi benim de hic bi yerim agrimiyodu kocam aldi ama icmedim ben sadece kendimi cok kotu his etdim bayilacak gibi oldum tansiyonum dusmus meger bu gun cok sukur kendi doktoruma gittim her sey ylunda dedi olucak boyle seyler dedi cikolata sekerli kahve icmemi istedi halim fenalasinca iyiki de o doktorun verdigi ilaclari icmemissin gerek yok sana dedi onun icin doktoru iyi secmek lazim2 saatte bir yemek yemeliymisim ben de canim istemiyo yemek ama mecburum bu gunden yemeye basladim bebegim icin
Evet canım umarım sağlıklıdır bebişlerimiz ama değillerse bile vardır elbet bir hayır :)bende yaptırmıcam canım dedıgıne katılıyorum ılerde 3 lu yada 4 lu yaptırırım belkı hayırlısı olsun hakkımızda Allah herkese saglıklı bebekler versın dedıgın gıbı benımde cevremde oldu bebekte saglık sorunu var dendı sapasaglam dogdular bıde ben devlet hastanesınde bı kadın dogumcuya sormustum cok hassas bı olcum her zaman dogru yapılamıyor demıstı
Ayy hiç kıpırdadığını görmedim ben daha :) bu kontrolde görürüm inşallah :) Bende bu hafta torch testi için devlete gittim özelde 210 tl dediler diye ultrason çok eskiydi sanırım çok fazla bastırdı doktor kasıklarıma ve kasıklarım ağrıdı 3 4 gün yine hafif sancı varbenım kanamam olmustu 2 hafta once onun ıcın salı günü yanı 2 gün önce devlete kontrole gıttım cıhaz cok eskıydı bebegı zor gordukayaklarını oynatıyodu mınık sıpa sadece onu gordum hıc sormadım cınsıyet ıcın cok kucuktu bıde bız bıraz gerıden gelıyoruz aralık sonu kendı doktoruma gıtcem o zaman bellı olur dıye dusunuyorum bu arada ıkılı test yaptıracaksan onda da tahmını bısey soyluyolar
Merhaba benim de dünden beri sol kasığımda biraz ağrı var ama devamlı değil özellikle oturup kalkarken ve dizimi kendime doğru çekerken oluyor. Ben bebekten dolayı olduğunu düşünüyorum seninki de böyle miydi yoksa farklı bir ağrı mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?