- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.481
Ekledim canım seni , Kucağına al hayırlısıyla :)Erkek inş canım, dün tekrar baktı doktor ikinciye onayladı erkek olduğunu, hayırlısı.
Bende çatlarım kesin...annemde çk var bende müsaitim :)Ben lierac kullanmama ragmen coook catladim ciltle ilgiliymis ama once catlak varsa dikkat cok dikkat
Allah razı olsun canım benim...Tmm okudum allah kabul etsin
bende okudum.
Allahım şifanı versin canım benim..bir an önce iyi olun inşaAllah..Tüm annelere merhaba, bu hafta kendimle uğraşmaktan okuyamadim yazilarinizi hepiniz iyisinizdir inşallah.
Bende kasık ağrısı başladı büyükler bebek büyüyor oynuyor filan dediler ama dün eşimle doktorumuza gittik bebek iyi ama sende çok kasilma var dedi acil iki şişe serum taktilar ve idrar testi yaptilar. Idrar sonucunda intihap cikti ilac verdi bugun bunları kullan gecmezse yarina gel dedi. Bugun yine gittim kasılmanin devam ettigini soyledi ve onlem almak için progestan ve toz ilaç daha yazdı. Şimdi size demem o ki kasık agrilarinizi ihmal etmeyin ne olur ne olmaz...
Bazısında olurmuş o şekilde , ama az daha sabret 16 - 17 de gidebilir bulantıların , ki inşaAllah gider tatlım :)Kizlar birsey sorucm. 15 haftalik hamileyim ben. Mide bulantilarimin ne oldugunu cozemiyrm. Bir hafta cok iyiyim bulantim yok bir hafta kusuyorum surekli. Tam gecti diyorum yeniden basliyor yani. Benim gibi olan var mi ?
Kesin değil , benzediğini söyledi ben şimdilik kızım diye seviyorum o yüzden kızım yazdım , elbise filan almıyorum daha :)Sizin kiz olduğu nasıl bu kadar kesin bizim doktorda tahmin olarak kiz dedi ama kesin soylemem icin 16. Haftada kiz gormem gerekiyor dedi
Insaalh gecer... Yoruldm demek istemiyrm ama aniden olmaya da basladi o beni mahvediyor. Biranda cikariyrm oldugun yerde. Ayyy dayanicm artik napalim ..... =(Bazısında olurmuş o şekilde , ama az daha sabret 16 - 17 de gidebilir bulantıların , ki inşaAllah gider tatlım :)
Çok zor bulantılarInsaalh gecer... Yoruldm demek istemiyrm ama aniden olmaya da basladi o beni mahvediyor. Biranda cikariyrm oldugun yerde. Ayyy dayanicm artik napalim ..... =(
Kesin değil , benzediğini söyledi ben şimdilik kızım diye seviyorum o yüzden kızım yazdım , elbise filan almıyorum daha :)
Bebeğim , meleğim , canım , kalbim , miniğimm , kızım daha neler nelerHimm anladim benimde içimden kız geçiyor ama cinsiyetle sevmek istemiyorum bebeğim diye konuşuyorum :))
Bebeğim , meleğim , canım , kalbim , miniğimm , kızım daha neler neler
Canım geçmiş olsun her şeyin yolunda olmasına sevindim iki saaten bir yiyeceksin baska yapılacak bir şey yok küçük atıştırmalık ceviz kraker az az ye
Bende oyleydimm..:) etrafim hep küçük oglanlarla çevriliydi...çok alışkınim erkek çocuğuna..erkek de olsa başımın tacı , kiz ise hayalim...simdi kiz olursa erkek de olur inşaAllah :)Oh ne güzel bide kesin kız olduklarini ogrensek kucuklugumden beri bir kizimin olmasini hayal ediyordum :)
Bende oyleydimm..:) etrafim hep küçük oglanlarla çevriliydi...çok alışkınim erkek çocuğuna..erkek de olsa başımın tacı , kiz ise hayalim...simdi kiz olursa erkek de olur inşaAllah :)
Evet canım umarım sağlıklıdır bebişlerimiz ama değillerse bile vardır elbet bir hayır :)
hayırlısı olsun rabbım ınsallah bizlere de hayırlı saglıklı evlatlar versın canım sen kasımda gıtmıssın o zaman kucuktur ama bu aralar gıdersen gorursun minik ayaklarını oynattıgınıAyy hiç kıpırdadığını görmedim ben daha :) bu kontrolde görürüm inşallah :) Bende bu hafta torch testi için devlete gittim özelde 210 tl dediler diye ultrason çok eskiydi sanırım çok fazla bastırdı doktor kasıklarıma ve kasıklarım ağrıdı 3 4 gün yine hafif sancı var
canım cok zor gunler gecırmıssın umarım bundan sonra hamılelıgın guzel gecer bende bayana gıtmek ıstıyorum ama cevremde kıme sorsam herkes erkek doktora gıtmıs aynı hastanede bı bayan doktor varmıs ama o zaman da nasıl olur bılemedımkı valla cok kararsızım su anda ne yapsam bılmıyorumerkek doktorların çok iyi olduğunu daha ilgili olduğunu söylüyorlar tercih meselesi sonuçta ama o duyguyu yaşamadıkları için anlıycaklarını düşünmüyorum birde rahat hissetmek çok önemli bizim tedaviyle oldu ve bu 4. doktorum 2 yıldır dvm ediyorum kadın ve çok ilgili anne abla şevkatinde yaklaşıyor her muayenede benim kadar heyecanlanıyor erkeklerde de vardır belki böyle doktorlar ama tedavi aşamasında 10 gün boyunca hergün kontrole gittiğiniz oluyor ve her seferinde alttan muayene oluyorsunuz ve bu her ay tekrarlanıyor ve uzun sürüyor şuan çok şükür ogünler bitti ama alttan muayene duyunca bir geriliyorum şimdide serklaj konusu geçti onun içinde muayene olunucak sanırım doğuma yakın yine yani ben her duyduğumda geriliyorum ...
ama dediğim gibi doktorla hastanın arasındaki iletişim çok önemli
benımde aynı sekılde cocuklugumdan berı hep kızım olsun ısterdım bakalım rabbım nasıp eder ınsallah bıde oglum olsa ıkısınde de hevesım kalmaz ama oncelıklı olan saglıklı olması senın bebıse de masallah bız daha o kadar buyuk degılız su anda ayaklarımızı oynatabılıyoruzBende oyleydimm..:) etrafim hep küçük oglanlarla çevriliydi...çok alışkınim erkek çocuğuna..erkek de olsa başımın tacı , kiz ise hayalim...simdi kiz olursa erkek de olur inşaAllah :)
canım gecmıs olsun benım de devam edıyor kasık agrım pekı doktorun nasıl anladı bunu muayıne mı ettı,ben de dun geldım doktora soyledım agrım oldugunu o da ıltıhaptan subhelendı ama elıyle bastırınca bı sey hıss etmedım o an.tekrar ıdrar testımı versem acabaTüm annelere merhaba, bu hafta kendimle uğraşmaktan okuyamadim yazilarinizi hepiniz iyisinizdir inşallah.
Bende kasık ağrısı başladı büyükler bebek büyüyor oynuyor filan dediler ama dün eşimle doktorumuza gittik bebek iyi ama sende çok kasilma var dedi acil iki şişe serum taktilar ve idrar testi yaptilar. Idrar sonucunda intihap cikti ilac verdi bugun bunları kullan gecmezse yarina gel dedi. Bugun yine gittim kasılmanin devam ettigini soyledi ve onlem almak için progestan ve toz ilaç daha yazdı. Şimdi size demem o ki kasık agrilarinizi ihmal etmeyin ne olur ne olmaz...
canım cok zor gunler gecırmıssın umarım bundan sonra hamılelıgın guzel gecer bende bayana gıtmek ıstıyorum ama cevremde kıme sorsam herkes erkek doktora gıtmıs aynı hastanede bı bayan doktor varmıs ama o zaman da nasıl olur bılemedımkı valla cok kararsızım su anda ne yapsam bılmıyorum
dogru soyluyorsun canım senın doktorun gıbı bı doktoru herkes bulamaz malesef bursada degılım ama olsam kesın gıderdım bayan doktorların da hepsı aynı degıl kı hamıle kalmadan once bı kımyasal gebelık gecırmıstım o zaman bayan doktora gıdıyordum ılk gıttıgımde ıyı karsıladı smear testı yaptırmıstım fakat ıkıncı gıttıgımde smearın sonucunu gostermeye gıttım o arada da baska hastanede beta hcg baktırmıstım kımse olmamasına ragmen hıc ılgılenmedı bende kontrol oldugu ıcın muayene ucretı odemedım ama keske odeseydım dedım ılgılenmesı ıcın sonra da bı daha gıtmedım esım bıle gıtmemı ıstemıyor ama cevremde o bayana gıden cok kısı var onemlı olan ılgılı bı bayan doktor bulmak doktoruna her zaman ulasabılmek henuz oyle bı doktorla karsılasmasadım malesefBenim çevremdekilerde inan ki hep erkek tavsiye ettiler özeelikle tedavi konusunda erkeklerin uzman olduğu falan ama ben hiç düşünmedim bir kere çok yıldım neden olmuyor diye sürekli taktığım bir anda o zaman ama dedim yok gidemem hem de zaten rabbimin elinde onlar aracı neticede şuanki doktorumu internetten buldum bir iki kişinin yorumunu okumuştum ve doktor sitesine üye kendisi orda herşeye sabırla cvp vermesi dikkatimi çekti ve en önemlisi fotoğrafından elektirik bir yakınlık hissettim hislerimdede yanılmadım Bursa da yaşayan herkesede tavsiye ederim Aynur Şendemir 2 kez aşılama yaptı alanı değil ama ikiside tuttu her muayeneye besmeleyle başlar benimle gülüp benimle çoğu kez ağladı elimi sımsıkı tutup sarıldı güvende hissetmek bu bence erkek doktor hangisini yapabilir ..
benimki 87bnlerde çıktı. 50 60 dedikleri bin mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?