2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyy ne güzel minnoşlarını göreceksin...
sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç fark etmez...
Rabbim onları size bağışlasınn...

Teyzesi kollarini oynatiyodu hareket de gorduk cok sukur
oyyy amaan maaşAllah o miniğeee
Ne kadar güzel tatlımm...sen bir de iki hafta sonra gör sağ sola dönmeler , elleri kolları başa götürmeler kaldırmalar...bacaklarını ileri geri yapmalar.. Rabbim minnoşlarımıza sağlık sıhhat versin inşaAllah

aaa bilmiyordum vallahi :) Sen en iyisini bilirsin annesi :)

Arkadaşlar
Şirinevler fatih üniversitesi hastanesi doktorları hakkında bilginiz varmı ?
bana yardımcı olurmusunuz ???

Merhaba TSH'ın mı yüksek çıktı? Bazı etkileri olabiliyor ama ilaçla kontrol altında tutabilirsin. Ben de ilaç kullanıyorum. İlk üç ayda zeka geriliği veya düşüğe neden olabiliyor tiroid. ilk üç ayı atlattın inş. ama yinede ilaç kullan tabi. İlacı aç karnına içmen gerekiyor sonra en az yarım saat hiç bir şey yememelisin. Çünkü hormon ilacı yediğin yiyecekler ilacın etkisini bozabiliyor.

şimdi tam değerlerini hatırlamıyorum tahlillerim evde T3 ve T4 yüksek çıktı TSH düşük çıktı pazartesi doktora gidicem ilk üç aydada yüksek olup olmadığını bilmiyorumki tahlilim yeni yapıldı zeka geriliği ihtimalimi var şimdi Allah korun

TSH'mi yüksek diye ondan sordum hayır ikisi farklı durumlar. Ya TSH yüksek T3, T4 düşük olur; bu durum zeka geriline neden olabilir. Yada TSH düşük T3,T4 yüksek olur, bu düşük tehlikesi falan olabilir ama bu durum daha iyi çok tedirgin olma bence zaten doktora gidince daha net bir bilgi verir. Hİç korkma çok sık karşılaşılan durumlar ilaçla bir kaç gün içinde kontrol altına alınır yani :)

canım gecmıs olsun bunu ılk yaptırması gerekıyordu doktorunun sana,bana hamıle kalmadan once bakılmıstı hatırlıyorum.Senın 3 ayın gecmıs dusuk tehlıkesı yok herhalde sıkma canını ilacla duzelir ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…