- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.641
Ohh ne güzel...merhaba kızlar
bayadır giremedim yine bu ara anlaşılamaz bi başağrım var gözlerime kadar iniyo evdeki minişle ilgilen yemek yap evi topla derken hıç zaman kalmıyo buraya girmeye ...
nasılsınız iyimisiniz umarım mide bulantılarınız geçmiştir benim çok şukur olmadı hiç aksine hiç doymuyorum sürekli yiyorum top gibi yuvarlanarak gidicem doğuma galiba :))
bu arada göbüşüm baya çıkmaya sizde durumlar nasıl ?
Canım doktor bana da kıza benzediğini söyledi bacak arasını görür görmez..ama yüzde yüz kız mı dedi sana , kesinleşince ekleyeyim diyorum da çok kişi var , sonradan değiştirmeyelim diyebı tane kız bebek de benden canım
Yaş , kaçıncı çocuk , cinsiyet tahminin :) ?Bende 2015 Haziran Annesi olacağım benide ekleyebilirmisiniz? :)
ohh çok sevindim cok kotu ya mide bulantısı benim son aylarda feci midem yanıyo kaç kez ağlayarak uyandıgımı bilirim 3 yastıkla yatıyodum inşallah bunda öyle olmazOhh ne güzel...
Benim geçti şükür mide bulantılarım :)
İştahım var ama çok yersem hazımsızlık yaşıyorum , çok dediğimde de önceki yediğim öğünlerde yediğim miktarlar..o yüzden baya bölerek yemeye başladım..daha rahat oluyor...
göbeğim benim de çıktı.. eşim baya çıktı diyor , haklı da
Yaş 39 İlk çocuklar İkiz :) Biri Kız Biri erkek diye tahmin ediyoruz :)))Yaş , kaçıncı çocuk , cinsiyet tahminin :) ?
Bilgilerini verirsen eklerim canım...ikizdi seninkiler di mi ?
arkadaşlar inanın bulantı kadar kötü Bi şey yok, kilodan ve yemekten korkmayın,sağlığınız yerinde oldu da.ben şimdiden beş kilo vermişim, verdiğim kilolara üzülmüyorum, ama artık konuşmaya bile gücüm yok, rabbim bir an önce hayırla bu dönemi atlatmamızı nasip etsin..merhaba kızlar
bayadır giremedim yine bu ara anlaşılamaz bi başağrım var gözlerime kadar iniyo evdeki minişle ilgilen yemek yap evi topla derken hıç zaman kalmıyo buraya girmeye ...
nasılsınız iyimisiniz umarım mide bulantılarınız geçmiştir benim çok şukur olmadı hiç aksine hiç doymuyorum sürekli yiyorum top gibi yuvarlanarak gidicem doğuma galiba :))
bu arada göbüşüm baya çıkmaya sizde durumlar nasıl ?
12+0 olduk bugün. Bulantilar hala devam biri bana moral versin lutfen 5-6kg verdim canim zerre bisey yemek istemiyor. Gunde 3kez metpamid aldigim halde gunde 2-3kusuyorum ve surekli bulanti ne zaman gecer morale ihtiyacım var
Kızlar bana dua edin ne olur ,
çok moralim bozuk bugün sabahtan çok stresli başlamıştı elimde olmadan biraz fazla gerildim sinirlendim bu saat oldu dvm ediyodu kendimide iyi hissetmiyordum az önce lavaboya gittim kanama gelmiş azda olsa çok üzgünüm akşama kontrolüm var ama kafamda birsürü şey(((( -)(((
Çok geçmiş olsun stres yapıp kendine de bebeğede daha fazla zarar vermeKızlar bana dua edin ne olur ,
çok moralim bozuk bugün sabahtan çok stresli başlamıştı elimde olmadan biraz fazla gerildim sinirlendim bu saat oldu dvm ediyodu kendimide iyi hissetmiyordum az önce lavaboya gittim kanama gelmiş azda olsa çok üzgünüm akşama kontrolüm var ama kafamda birsürü şey(((( -)(((
Canım benim herseyin basi stres sıkıntı lütfen sakin ol.bebegin hissediyor maalesef kanama azmış aksama da kontrolün varmış zaten inşallah bişey çıkmayacak.duamdasinKızlar bana dua edin ne olur ,
Hayırlısı olsun inşallah temiz çıkar. Hayırlı haberler alırsınız.Merhaba hatun kişiler7 saatlik uzun bir okul gününü çok şükür bitirdim ama ben de bittim.cuma gunleri artık son raddeye geliyorum enerjim tukeniyor. Sizler Nasılsıniz? Su akdeniz anemisi tasiyiciligi kafama çok takılmisti eşim test yaptırdı dirdirlarima dayanamayıp neyseki güzel çıktı kan değerleri çok iyi ben taşıyıcı olsam bile problem yok artık ben daha test yaptırmadim ama büyük ihtimal taşıyıciyim. Hastaneyi de aradım ikili test sonucu çıkmış yarına randevu aldım inşallah temiz çıkar sonuçlar ve cinsiyeti de öğrenirim yarin
sağol canım ya birazcık rahatladım ama doktora gitmeden tama içim rahat etmiyecekTSH'mi yüksek diye ondan sordum hayır ikisi farklı durumlar. Ya TSH yüksek T3, T4 düşük olur; bu durum zeka geriline neden olabilir. Yada TSH düşük T3,T4 yüksek olur, bu düşük tehlikesi falan olabilir ama bu durum daha iyi çok tedirgin olma bence zaten doktora gidince daha net bir bilgi verir. Hİç korkma çok sık karşılaşılan durumlar ilaçla bir kaç gün içinde kontrol altına alınır yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?