2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
merhaba kızlar
bayadır giremedim yine bu ara anlaşılamaz bi başağrım var gözlerime kadar iniyo evdeki minişle ilgilen yemek yap evi topla derken hıç zaman kalmıyo buraya girmeye ...
nasılsınız iyimisiniz umarım mide bulantılarınız geçmiştir benim çok şukur olmadı hiç aksine hiç doymuyorum sürekli yiyorum top gibi yuvarlanarak gidicem doğuma galiba :))
bu arada göbüşüm baya çıkmaya sizde durumlar nasıl ?

Ohh ne güzel...
Benim geçti şükür mide bulantılarım :)
İştahım var ama çok yersem hazımsızlık yaşıyorum , çok dediğimde de önceki yediğim öğünlerde yediğim miktarlar..o yüzden baya bölerek yemeye başladım..daha rahat oluyor...
göbeğim benim de çıktı.. eşim baya çıktı diyor , haklı da

Merhaba Kızlar
Bu sabah Troid testi için sağlık ocağı nana gittim Aile Hekimi olan doktoruma ilk defa gittim çok ilgilendi sağlolsun Test, yazdi internetten de öğrene biliyormusuk kayıt numarası verdi bana sonucu için Halklabim diye bir yer var Oraya Kayıt Numarası Ve Tc kimlik numaranı yazınca sonuç çıkınca görebiliyorsun bu çok iyiy olmus onun dışında benim sürekli boğazlarım acıyordu 1 aya yakındır onuda gösterdim ciddi faranjit var dedi .. Suya az karbonat az tuz az limon kot gargara yap dedi .Belki boğazı acıyab arakadaş varsa denesin ..Ben yapacam .

ohh çok sevindim cok kotu ya mide bulantısı benim son aylarda feci midem yanıyo kaç kez ağlayarak uyandıgımı bilirim 3 yastıkla yatıyodum inşallah bunda öyle olmaz
ben baya yiyorum yaa ama çok sukur 1 kilo aldım sadece
ayyy ben dort gözle hareketlerini bekliyorum en guzel dönemler yaklasıyo :))

12+0 olduk bugün. Bulantilar hala devam biri bana moral versin lutfen 5-6kg verdim canim zerre bisey yemek istemiyor. Gunde 3kez metpamid aldigim halde gunde 2-3kusuyorum ve surekli bulanti ne zaman gecer morale ihtiyacım var

Uzun zamandır giremedim çok kötüydüm ya herkes 3.ayını geçirip rahatlıyor bende başından beri ne mide bulanması ne başka bişey oldu ama bugünlerde çok kötüydüm midem bulanıyo halsizim sizdede oldumu böyle yada yakınlarınızda?

arkadaşlar inanın bulantı kadar kötü Bi şey yok, kilodan ve yemekten korkmayın,sağlığınız yerinde oldu da.ben şimdiden beş kilo vermişim, verdiğim kilolara üzülmüyorum, ama artık konuşmaya bile gücüm yok, rabbim bir an önce hayırla bu dönemi atlatmamızı nasip etsin..

12+0 olduk bugün. Bulantilar hala devam biri bana moral versin lutfen 5-6kg verdim canim zerre bisey yemek istemiyor. Gunde 3kez metpamid aldigim halde gunde 2-3kusuyorum ve surekli bulanti ne zaman gecer morale ihtiyacım var

Canım bende 12+4 oldum bugün ama bulantılar hala aynı şiddette devam. Hatta daha kötü hissediyoum. Hem halsizlik hem bulantı.. Kötüyüm yani. Bişey yemek istemiyorum. bende bütün gün yattığım halde 2 kilo verdim. böyle giderse daha da vericem. Yalnız değilsin yani canım üzülme. İnşalah en kısa zamanda geçicek bu bulantılar. Bizde hamileliğin tadını çıkarıcaz

Kızlar bana dua edin ne olur ,
çok moralim bozuk bugün sabahtan çok stresli başlamıştı elimde olmadan biraz fazla gerildim sinirlendim bu saat oldu dvm ediyodu kendimide iyi hissetmiyordum az önce lavaboya gittim kanama gelmiş azda olsa çok üzgünüm akşama kontrolüm var ama kafamda birsürü şey ((((((((

canım bebişlerimiz herşeyi hissediyo. Seni strese sokan şeylerden uzak dur. Hatta bu eşin bile olsa. kulaklarını tıka herşeye. Kanamalar bu dönemde olabiliyo. İçini ferah tut. Hep yat. Akşam kontrolün varmış zaten. iyi düşün iyi olsun. Sıkma canını.

Çok geçmiş olsun stres yapıp kendine de bebeğede daha fazla zarar verme İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin. dualarım seninle...

Canim
Canım benim herseyin basi stres sıkıntı lütfen sakin ol.bebegin hissediyor maalesef kanama azmış aksama da kontrolün varmış zaten inşallah bişey çıkmayacak.duamdasin

Merhaba hatun kişiler 7 saatlik uzun bir okul gününü çok şükür bitirdim ama ben de bittim.cuma gunleri artık son raddeye geliyorum enerjim tukeniyor. Sizler Nasılsıniz? Su akdeniz anemisi tasiyiciligi kafama çok takılmisti eşim test yaptırdı dirdirlarima dayanamayıp neyseki güzel çıktı kan değerleri çok iyi ben taşıyıcı olsam bile problem yok artık ben daha test yaptırmadim ama büyük ihtimal taşıyıciyim. Hastaneyi de aradım ikili test sonucu çıkmış yarına randevu aldım inşallah temiz çıkar sonuçlar ve cinsiyeti de öğrenirim yarin

Hayırlısı olsun inşallah temiz çıkar. Hayırlı haberler alırsınız.

Kızlar ikili testimizi gösterdik iyi çıktı çok şükür ikili testten cinsiyet tahminini kim yapıyordu hcg değeri 78binlerde bişey çıktı buna göre kız olmalı galiba ama doktor geçen hafta erkek demişti bir de göstermedi kuzumu doktor 4 hafta sonra gel dedi

Selam kızlar bende yeni müsait olabildim ve hemen sizlere baktım.

Güzel haberlerle gelen arkadaşlar var sevindim sizlerin adına.

Bulantısı devam eden arkadaşlara sabırlar diliyorum benim tam bir haftadır bulantım bitti Allaha şükürler olsun.

Bende pazartesi günü kontrole gideceğim.

sağol canım ya birazcık rahatladım ama doktora gitmeden tama içim rahat etmiyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…