- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.661
arkadaşlar inanın bulantı kadar kötü Bi şey yok, kilodan ve yemekten korkmayın,sağlığınız yerinde oldu da.ben şimdiden beş kilo vermişim, verdiğim kilolara üzülmüyorum, ama artık konuşmaya bile gücüm yok, rabbim bir an önce hayırla bu dönemi atlatmamızı nasip etsin..
canım moralini bozma aynı durum bende de vardı ama benımkı yıllar once teshıs edılmıstı su anda ılac kullanıyorum buyuk ıhtımal sende ılaca baslarsın zaten ılac hemen dengelıyor hormonlarını ıstersen bı endokrın polıklınıgıne de gıdebılırsn ben bu ay gıtcem yakın zamanda baktırmıs mıydın troıdlerıne yoksa yenı mı cıktı canım?hanımlar merhabalar bugün moralim çok bozuk geçen gün sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilin sonucu dün çıktı troitlerim çok yüksek çıktı sağlık ocağı kadın doğum doktoruna yönlendirdi beni pazartesi gidicem ilaca başlamam gerekiyormuş troit yüksekliğinin bebeğe etkisi olurmuki bilginiz varmı
Tebrik ederim canim. Sende cinsiyeti ogrenenlerden birisin artik. Amin saglikla gelsinler de cinsiyetleri ne olursa olsun. Bende öğrenmek istiyorum artik cinsiyetini. Sali günü gelsin artik...Kızlar benden bi erkek haberi var :) sağlıkla gelsin yavrular ..
ikili test ölçümlerim iyi çıktı kan sonucu almadım daha.
bebğim kıpırdak bişi olmuş ölçümü zor aldı doktorum baya uğraştırdı yani :)
canım neden o kadar stres yaptın bu aralar cok dıkkat etmen lazım kendıne en ufak sey bebıslerını etkılıyor uzme kendını aksama kontrole gıdecekmıssın umarım guzel haberlerle donersın ıyı haberlerını beklıyorum tatlımKızlar bana dua edin ne olur ,
çok moralim bozuk bugün sabahtan çok stresli başlamıştı elimde olmadan biraz fazla gerildim sinirlendim bu saat oldu dvm ediyodu kendimide iyi hissetmiyordum az önce lavaboya gittim kanama gelmiş azda olsa çok üzgünüm akşama kontrolüm var ama kafamda birsürü şey(((( -)(((
Canım aynı durumdayım
O kadar ağrıyor ki oturup kalktıktan sonra yada yarı oturur vazıyette bacaklarımı uzattığımda... bilemiyorum neden böyle ağrıyor...
Tebrik ederim canim. Sende cinsiyeti ogrenenlerden birisin artik. Amin saglikla gelsinler de cinsiyetleri ne olursa olsun. Bende öğrenmek istiyorum artik cinsiyetini. Sali günü gelsin artik...
Kalsiyum eksikliğinden süt ve yoğurt çok tüketmeliyiz ama ben süt içemiyorum sadece yoğurt ilk gebeliğimdr doktor ek olarak calsiyum tablet vermiştiAynen işte benim de öyle oluyor zar zor kalkıyorum ama yarı büklüm topallayarak falan yürüyorum, ilk hamileliğim bide anlamıyorum ki neden oluyor
DUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
Yaramas arkadaşlar bebek değidir demişler ama bence bebek olma ihtimali yüksek gibi geldi bana.Ben ilk hamileliğimde oğlumu 9. haftadan itibaren seyirme şeklinde hissetmeye başlamıştım.Doktorum bağıtsak hareketlerindir onlar demişti ama ben emindim oğlum olacağını da hissetmiştim hep sağ tarafımda hissediyordum seyirmeyi çünkü.Şimdi de 12. haftadan beri aynı seyirmeleri hissediyorum bu sfer sol tarafta ama bakalım.Yani hamile olmadıgında hissetmediğin bişey bu o yüzden ben orada olduklarını hissettirmek istediklerine inanıyorum ve öyle düşünüyorum.Günaydın kızlar Sabah sabah bu saatte yazıyorum ama aklıma ilk burası geldi, şimdi sırtüstü yatıyordum göbek deliğinden 3_4 parmak aşağıda pıt pıt sanki göz seğirirya òyle atıyo sanki bebiş hareketi olma ihtimali varmı ki
başağrısı için temiz hava ve bol su içmek iyi geliyormuş canım. benim de hiç bulantım olmadı ama iştahım da çok açık değil. ay ne biçim hamileyim ben bemerhaba kızlar
bayadır giremedim yine bu ara anlaşılamaz bi başağrım var gözlerime kadar iniyo evdeki minişle ilgilen yemek yap evi topla derken hıç zaman kalmıyo buraya girmeye ...
nasılsınız iyimisiniz umarım mide bulantılarınız geçmiştir benim çok şukur olmadı hiç aksine hiç doymuyorum sürekli yiyorum top gibi yuvarlanarak gidicem doğuma galiba :))
bu arada göbüşüm baya çıkmaya sizde durumlar nasıl ?
Canim bizim de geçsin artik bulantilar gercekten cok zorluyor. 2tane serum yedim bu zamana kadar ama sabahina ilac aldm tekrar. Metpamid idare edyrdu smdi oda etmiyr gecmye yakin azaldi oyle mi bitti yoksa siddetliydi birden mi kesildi?Selam kızlar bende yeni müsait olabildim ve hemen sizlere baktım.
Güzel haberlerle gelen arkadaşlar var sevindim sizlerin adına.
Bulantısı devam eden arkadaşlara sabırlar diliyorum benim tam bir haftadır bulantım bitti Allaha şükürler olsun.
Bende pazartesi günü kontrole gideceğim.
yok canım yuzde yuz demem asla dedı genelde 1 kere soylerım o da dogru ama 16 cı haftada bekle ıstersen 4 hafta sonra kesın sana da yaz sıl olmasın canımCanım doktor bana da kıza benzediğini söyledi bacak arasını görür görmez..ama yüzde yüz kız mı dedi sana , kesinleşince ekleyeyim diyorum da çok kişi var , sonradan değiştirmeyelim diye
Free beta hcg 50 alti erkek .ustu kizKızlar ikili testimizi gösterdik iyi çıktı çok şükür ikili testten cinsiyet tahminini kim yapıyordu hcg değeri 78binlerde bişey çıktı buna göre kız olmalı galiba ama doktor geçen hafta erkek demişti bir de göstermedi kuzumu doktor 4 hafta sonra gel dedi
canım noldu doktor ne dedı merak ettım senıKızlar bana dua edin ne olur ,
çok moralim bozuk bugün sabahtan çok stresli başlamıştı elimde olmadan biraz fazla gerildim sinirlendim bu saat oldu dvm ediyodu kendimide iyi hissetmiyordum az önce lavaboya gittim kanama gelmiş azda olsa çok üzgünüm akşama kontrolüm var ama kafamda birsürü şey(((( -)(((
moon bence oda kesin birşey değil benim ik hamileliğimde free bhcg 136 cıkmıstı ama oğlum oldu:)Free beta hcg 50 alti erkek .ustu kiz
Kesinlik yok cnm bizde 10 kisiden 8 inde tuttmustu istisnada oluyo bende oglumda 26 cikmisti :)moon bence oda kesin birşey değil benim ik hamileliğimde free bhcg 136 cıkmıstı ama oğlum oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?