2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Zaten bende 3 aydır hiç yaşamadım şimdi yazarken bile midem bulanıyo offf ya ister istemez insanın aklına birsürü şey geliyo önce yoktu şimdi neden diye umarım geçen haftaki soğuk algınlığından kalan bişeydir bu durum bina önce geçer gider çok kötüymüş gerçekten Allah yardımcısı olsun hamileliğin başından beri çeken arkadaşlara

canım moralini bozma aynı durum bende de vardı ama benımkı yıllar once teshıs edılmıstı su anda ılac kullanıyorum buyuk ıhtımal sende ılaca baslarsın zaten ılac hemen dengelıyor hormonlarını ıstersen bı endokrın polıklınıgıne de gıdebılırsn ben bu ay gıtcem yakın zamanda baktırmıs mıydın troıdlerıne yoksa yenı mı cıktı canım?

Tebrik ederim canim. Sende cinsiyeti ogrenenlerden birisin artik. Amin saglikla gelsinler de cinsiyetleri ne olursa olsun. Bende öğrenmek istiyorum artik cinsiyetini. Sali günü gelsin artik...

canım neden o kadar stres yaptın bu aralar cok dıkkat etmen lazım kendıne en ufak sey bebıslerını etkılıyor uzme kendını aksama kontrole gıdecekmıssın umarım guzel haberlerle donersın ıyı haberlerını beklıyorum tatlım

Canım aynı durumdayım
O kadar ağrıyor ki oturup kalktıktan sonra yada yarı oturur vazıyette bacaklarımı uzattığımda... bilemiyorum neden böyle ağrıyor...

Aynen öyle oluyor işte çok kötü, ilk başlar da acaba sadece sorun bende mi diyordum çevremde de var bikaç tane hamile aynı sayılırz ama onlarda hiç böyle şeyler olmuyormuş. 15 gün sonra gideceğim kısmet olursa doktora iyice soracğım hep böyle mi olacak diye bi krem falan bişey versin bazen dayanamıyorum ağlıyorum.

Tebrik ederim canim. Sende cinsiyeti ogrenenlerden birisin artik. Amin saglikla gelsinler de cinsiyetleri ne olursa olsun. Bende öğrenmek istiyorum artik cinsiyetini. Sali günü gelsin artik...

saol cnmminşallah seninkide gösterir de öğrenirsin. Allah gönlüne göre versin inş..

Aynen işte benim de öyle oluyor zar zor kalkıyorum ama yarı büklüm topallayarak falan yürüyorum, ilk hamileliğim bide anlamıyorum ki neden oluyor
Kalsiyum eksikliğinden süt ve yoğurt çok tüketmeliyiz ama ben süt içemiyorum sadece yoğurt ilk gebeliğimdr doktor ek olarak calsiyum tablet vermişti

DUYURU 2

Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim

Bizimki doktor teyzemizin 12.hafta kontrolümüzde dediğine göre erkek canım 2 hafta sonra 16.hafta da kontrolümüz var değişiklik olursa sölerim tekrar sana ama şimdilik erkek yazabilirsin teyzesi

Yaramas arkadaşlar bebek değidir demişler ama bence bebek olma ihtimali yüksek gibi geldi bana.Ben ilk hamileliğimde oğlumu 9. haftadan itibaren seyirme şeklinde hissetmeye başlamıştım.Doktorum bağıtsak hareketlerindir onlar demişti ama ben emindim oğlum olacağını da hissetmiştim hep sağ tarafımda hissediyordum seyirmeyi çünkü.Şimdi de 12. haftadan beri aynı seyirmeleri hissediyorum bu sfer sol tarafta ama bakalım.Yani hamile olmadıgında hissetmediğin bişey bu o yüzden ben orada olduklarını hissettirmek istediklerine inanıyorum ve öyle düşünüyorum.

başağrısı için temiz hava ve bol su içmek iyi geliyormuş canım. benim de hiç bulantım olmadı ama iştahım da çok açık değil. ay ne biçim hamileyim ben be kendime gıcık oldum

Burada bir video paylaşmak istiyorum arkadaşlar ama sosyal medyada yüklü.Burada nasıl paylaşabilirim.

Canim bizim de geçsin artik bulantilar gercekten cok zorluyor. 2tane serum yedim bu zamana kadar ama sabahina ilac aldm tekrar. Metpamid idare edyrdu smdi oda etmiyr gecmye yakin azaldi oyle mi bitti yoksa siddetliydi birden mi kesildi?

Canım doktor bana da kıza benzediğini söyledi bacak arasını görür görmez..ama yüzde yüz kız mı dedi sana , kesinleşince ekleyeyim diyorum da çok kişi var , sonradan değiştirmeyelim diye
yok canım yuzde yuz demem asla dedı genelde 1 kere soylerım o da dogru ama 16 cı haftada bekle ıstersen 4 hafta sonra kesın sana da yaz sıl olmasın canım

Free beta hcg 50 alti erkek .ustu kiz

canım noldu doktor ne dedı merak ettım senı

kızlar kan sonucunda ıkılı teste neye bakıyoruz,doktoruma yarın sorayım dedım ama sonuclar elımde ıkıl testın

Bebegimi gordum bnde bugun .ama oyle hareket falan etmwdi.durusuna bakarak kiza benziyor dedi dktr.garip gldi .dha cok erkn deilmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…