- 6 Eylül 2014
- 78
- 50
- 18
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.681
Bence erken 16.hafta da kesinleşir cnmBebegimi gordum bnde bugun .ama oyle hareket falan etmwdi.durusuna bakarak kiza benziyor dedi dktr.garip gldi .dha cok erkn deilmu.
Bak şimdi sen haklısın :) hamile değilken bòyle bir şey yoktu ve ben bu pıtpıtlarla uyandım sonuç ta yarın doktoruma sorucam zaten teşekkür ederim ; )Yaramas arkadaşlar bebek değidir demişler ama bence bebek olma ihtimali yüksek gibi geldi bana.Ben ilk hamileliğimde oğlumu 9. haftadan itibaren seyirme şeklinde hissetmeye başlamıştım.Doktorum bağıtsak hareketlerindir onlar demişti ama ben emindim oğlum olacağını da hissetmiştim hep sağ tarafımda hissediyordum seyirmeyi çünkü.Şimdi de 12. haftadan beri aynı seyirmeleri hissediyorum bu sfer sol tarafta ama bakalım.Yani hamile olmadıgında hissetmediğin bişey bu o yüzden ben orada olduklarını hissettirmek istediklerine inanıyorum ve öyle düşünüyorum.
Kalsiyum eksikliğinden süt ve yoğurt çok tüketmeliyiz ama ben süt içemiyorum sadece yoğurt ilk gebeliğimdr doktor ek olarak calsiyum tablet vermişti
Canim bizim de geçsin artik bulantilar gercekten cok zorluyor. 2tane serum yedim bu zamana kadar ama sabahina ilac aldm tekrar. Metpamid idare edyrdu smdi oda etmiyr gecmye yakin azaldi oyle mi bitti yoksa siddetliydi birden mi kesildi?
gozun aydın canım sukur bebısın de ıyı sen de kendını cok yorma annesıBu arada ayın 22 sinde kontrolüm var bende pazartesine devletten ara randevu aldım demiştim ama şimdi iptal etmek için girdim sizlere de bakmak istedim.
Bugün kendimi iyi hissettiğim için biraz iş yaptım belim ağrıdı bende kendi gittiğim özel hastaneye gittim nöbetçi kadın doğum uzmanı muayene etti.
Herşey yolunda şükür, uzun süre iş yapmayıp yaptığın için hamlamış olabilirsin dedi, böbreklerime kadar baktı çok ilgiliydi şükür herşey yolunda.
Bebeğime gelince kızım hep 2 hafta geriden giderdi bu pıtırcık ta 1 hafta önden gidiyor, 13+4 üz ama 14+4 görünüyor, herşey yolunda kese sağlam, çevresinde kanama yok, plasenta çok güzel dedi, hiçbir sorun yok dedi. Bebeğimde ablasının deyimiyle dans ediyordu.
Çok şükür rabbime güzel haberlerle geldim.
Kızım cinsiyetini söyleyecek misiniz dedi ama doktor abla söylemedi (daha erken dedi:) ) muhtemelen uzmanlık aldığı için ya hata yaparım diye düşündü yada kendi doktoruma bırakmak istedi. Zaten benim için cinsiyeti değil sağlığı önemli.
Hepinize ve bebeklerinize hayırlı geceler diliyorum. Allaha emanet olun.
aa bende o saatlerde uyandım hala da uyamadım. demek bende deprem yuzunden uyanmışım. birşey olmaz canım korkma. baktım internetten artçılarda olmuş hep. izmirde yıkıcı deprem olması cok zor faylanma yüzünden .8 leri falan görmemiz gerekir nerdeyse rahat ol uyumaya çalış.Izmirde deprem oldu uyandim uyuyamiyorum
canım bebişlerimiz herşeyi hissediyo. Seni strese sokan şeylerden uzak dur. Hatta bu eşin bile olsa. kulaklarını tıka herşeye. Kanamalar bu dönemde olabiliyo. İçini ferah tut. Hep yat. Akşam kontrolün varmış zaten. iyi düşün iyi olsun. Sıkma canını.
Çok geçmiş olsun stres yapıp kendine de bebeğede daha fazla zarar vermeİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin. dualarım seninle...
Canim
Canım benim herseyin basi stres sıkıntı lütfen sakin ol.bebegin hissediyor maalesef kanama azmış aksama da kontrolün varmış zaten inşallah bişey çıkmayacak.duamdasin
canım neden o kadar stres yaptın bu aralar cok dıkkat etmen lazım kendıne en ufak sey bebıslerını etkılıyor uzme kendını aksama kontrole gıdecekmıssın umarım guzel haberlerle donersın ıyı haberlerını beklıyorum tatlım
canım noldu doktor ne dedı merak ettım senı
Günaydın canım ,Gunaydin..gecmis olsun kizlar...deprem her tirlu korkutuyor.idil_sudem iyisin umarım.
Yaramas arkadaşlar bebek değidir demişler ama bence bebek olma ihtimali yüksek gibi geldi bana.Ben ilk hamileliğimde oğlumu 9. haftadan itibaren seyirme şeklinde hissetmeye başlamıştım.Doktorum bağıtsak hareketlerindir onlar demişti ama ben emindim oğlum olacağını da hissetmiştim hep sağ tarafımda hissediyordum seyirmeyi çünkü.Şimdi de 12. haftadan beri aynı seyirmeleri hissediyorum bu sfer sol tarafta ama bakalım.Yani hamile olmadıgında hissetmediğin bişey bu o yüzden ben orada olduklarını hissettirmek istediklerine inanıyorum ve öyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?