2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bak şimdi sen haklısın :) hamile değilken bòyle bir şey yoktu ve ben bu pıtpıtlarla uyandım sonuç ta yarın doktoruma sorucam zaten teşekkür ederim ; )

Kalsiyum eksikliğinden süt ve yoğurt çok tüketmeliyiz ama ben süt içemiyorum sadece yoğurt ilk gebeliğimdr doktor ek olarak calsiyum tablet vermişti

O kaadar çok test yapıldı ki herşeyim gayet iyimiş, bende sütü çok içemiyorum ara ara 1çay bardAğı ama yoğurt, ayran peynir çeşitlerini yiyip içebiliyorum.

Canim bizim de geçsin artik bulantilar gercekten cok zorluyor. 2tane serum yedim bu zamana kadar ama sabahina ilac aldm tekrar. Metpamid idare edyrdu smdi oda etmiyr gecmye yakin azaldi oyle mi bitti yoksa siddetliydi birden mi kesildi?

Ben bulantı dönemimde 5 şişe serum takındım canım düşün o kadar feciydim ama geçiyor inan.

Haaa belli bir süre ağzının tadı yine yerine gelmiyor ama bulantıların geçmesi bile büyük bir nimet.

Bu arada ayın 22 sinde kontrolüm var bende pazartesine devletten ara randevu aldım demiştim ama şimdi iptal etmek için girdim sizlere de bakmak istedim.

Bugün kendimi iyi hissettiğim için biraz iş yaptım belim ağrıdı bende kendi gittiğim özel hastaneye gittim nöbetçi kadın doğum uzmanı muayene etti.

Herşey yolunda şükür, uzun süre iş yapmayıp yaptığın için hamlamış olabilirsin dedi, böbreklerime kadar baktı çok ilgiliydi şükür herşey yolunda.

Bebeğime gelince kızım hep 2 hafta geriden giderdi bu pıtırcık ta 1 hafta önden gidiyor, 13+4 üz ama 14+4 görünüyor, herşey yolunda kese sağlam, çevresinde kanama yok, plasenta çok güzel dedi, hiçbir sorun yok dedi. Bebeğimde ablasının deyimiyle dans ediyordu.

Çok şükür rabbime güzel haberlerle geldim.

Kızım cinsiyetini söyleyecek misiniz dedi ama doktor abla söylemedi (daha erken dedi:) ) muhtemelen uzmanlık aldığı için ya hata yaparım diye düşündü yada kendi doktoruma bırakmak istedi. Zaten benim için cinsiyeti değil sağlığı önemli.

Hepinize ve bebeklerinize hayırlı geceler diliyorum. Allaha emanet olun.

gozun aydın canım sukur bebısın de ıyı sen de kendını cok yorma annesı

TE="ECD75, post: 38158016, member: 56602"]Bu arada ayın 22 sinde kontrolüm var bende pazartesine devletten ara randevu aldım demiştim ama şimdi iptal etmek için girdim sizlere de bakmak istedim.

Bugün kendimi iyi hissettiğim için biraz iş yaptım belim ağrıdı bende kendi gittiğim özel hastaneye gittim nöbetçi kadın doğum uzmanı muayene etti.

Herşey yolunda şükür, uzun süre iş yapmayıp yaptığın için hamlamış olabilirsin dedi, böbreklerime kadar baktı çok ilgiliydi şükür herşey yolunda.

Bebeğime gelince kızım hep 2 hafta geriden giderdi bu pıtırcık ta 1 hafta önden gidiyor, 13+4 üz ama 14+4 görünüyor, herşey yolunda kese sağlam, çevresinde kanama yok, plasenta çok güzel dedi, hiçbir sorun yok dedi. Bebeğimde ablasının deyimiyle dans ediyordu.

Çok şükür rabbime güzel haberlerle geldim.

Kızım cinsiyetini söyleyecek misiniz dedi ama doktor abla söylemedi (daha erken dedi:) ) muhtemelen uzmanlık aldığı için ya hata yaparım diye düşündü yada kendi doktoruma bırakmak istedi. Zaten benim için cinsiyeti değil sağlığı önemli.

Hepinize ve bebeklerinize hayırlı geceler diliyorum. Allaha emanet olun.[/QUOTE]
Maşallah bebisine.hayirli geceler

Iyi geceler herkese benim de ilk hamileliğim. Heyecanla bekliyoruz melegimizi bu ara da sizinle de konusup bilgi paylaşımı yapmak güzel olur inş

Hayirli sabahlar kizlar. idil_sudem ne yaptin merak ettim.
Rabbimm hepimizi saglikla hayirlisiyla kolaylikla kuzularimiza kavustursun İnsallah.
Bende kizim sagolsun karnima atlayinca agim oldu biraz doktora gittik. Hamdolsun iyiymis kuzucugum. Cinsiyetimizde kesinlesti oglusumuz olacak Allahin izniyle insallah.
Bencede bebek hareketleri farklidir. Hissedilen bebek diyorum. Yani bende hissediyorum cunku

Izmirde deprem oldu uyandim uyuyamiyorum
aa bende o saatlerde uyandım hala da uyamadım. demek bende deprem yuzunden uyanmışım. birşey olmaz canım korkma. baktım internetten artçılarda olmuş hep. izmirde yıkıcı deprem olması cok zor faylanma yüzünden .8 leri falan görmemiz gerekir nerdeyse rahat ol uyumaya çalış.

Çok geçmiş olsun stres yapıp kendine de bebeğede daha fazla zarar verme İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin. dualarım seninle...

Canim

Canım benim herseyin basi stres sıkıntı lütfen sakin ol.bebegin hissediyor maalesef kanama azmış aksama da kontrolün varmış zaten inşallah bişey çıkmayacak.duamdasin

canım noldu doktor ne dedı merak ettım senı

Günaydın güzel anneler ve kuzucukları,dün bana destek olan herkese teşekkür ederim
çok şükür yavrularım iyiymiş alttaki bebeğimin eşi yani kesesi rahime yakın olduğu için oradaki damarlar ara ara kanama yapabilirmiş ,rahim ağzı ölçümüde yaptı çok şükür oda iyi dikişe gerek yok dedi
sonra meleklerimizi gördük tam bir buçuk saat uğraştı herşeyine baktı doktorum saolsun herşey iyi dedi bin şükür sonra da dediki 3.alırısınız illa kız isterseniz dedi iki oğlan annesi olucam sanırım rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlar daaa
eve geldik yine kanamam geldi yine panik yaptım doktoru aradım ..ne kadar farklı bir duyguymuş yanında olmadan bu kadar sahip çıkmak endişelenmek hormonlarla da alakalı olabilirmi acaba bu hafta çok duygusalım ağlamak geliyo sürekli tabi işte olunca bastırıyosun bu seferde gerginlik oluyo ((

Gunaydin..gecmis olsun kizlar...deprem her tirlu korkutuyor. idil_sudem iyisin umarım.
Günaydın canım ,
iyiyim çok şükür deprem demeyin bana nerde olmuş burda değil dimi
rabbim kursun kazadan beladan afetlerden

Canım bu arada ne sorucam sana akşam kontrole gittim muayene ücreti farklı alındı ikiz olduğu içinmiş yani eşimde sormamış öyle birşey duydunmu yada karşılaştınmı

mrb canım sana katılıyorum bende hissedilmez o pıt pıtlar başka birşeydir diyordum ki zaten doktora sormadım bile ama o dedi hissetmiyormusun pıt pıt diye dedi evt dedim o yavrularının ufacık harketleri dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…