2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım her şeyin yolunda gitmesine sevindim inşallah bu şekilde deva eder.

mrb canım sana katılıyorum bende hissedilmez o pıt pıtlar başka birşeydir diyordum ki zaten doktora sormadım bile ama o dedi hissetmiyormusun pıt pıt diye dedi evt dedim o yavrularının ufacık harketleri dedi :)
İyi olmalarina sevindim. Saglikla kucaginada al insallah canim.
Deprem cok kotu cok gecmis olsun Allahim beterinden korusun. Adana depremini yasadim yillar gecti hala yatak sallansa korkarak ziplarim yerimden

İdil sudem çok gemiş olsun kanamalar bende de odu ara ara hala lekelenmeler oluyor.Dr lar gercekten endişelenicek bişey olsa zaten söylemeseler bile hissettiriyorlar.Gönlünü ferah tut İnşallah 16. haftadan sonra daha da rahat olabileceğiz sanırım.

Selam kızlar..temmuzun başından ya da haziran sonu doğum yapacağım..2 hafta sonra cinsiyet belli olacak, tabi meraktan çatlıyorum. Ben hiç bi takvime bakmadan hamile kaldım.inanmıyorum öyle şeylere. Çevremde de tutmadı zaten.. ama belki hamileliği nasıl geçirdiğimiz ipucu olur diye düşündüm..ben aileme göre farklı geçiriyorum. Annemle ablamın gebeliği rahatken ben cok bulantılı ve kusmalı bir gebelik yaşıyorum..bulantım cok oldugu için tuzlu yiyeceklere yöneldim tabi.tulumba peyniri yiyorum habire.cok ekşiyi eskiden de sevmezdim şimdi de ekşi meyve yemiyorum ama vişne suyu içiyorum mesela.aklıma meyve yemek gelmiyor öyle canım da çekmiyor zaten.gözleme peynir ayran favorim.tatlı istemiyor canım bulantımdan dolayı.5+4 hf da başladı bulantım 11. Hf biraz hafifledi.ya da ben alışmaya başladım..
İkinci ilginç gelen ise 9+2 hflıkken bebeğim ultrasonda hareket ediyordu..ablam dedi ki benimki hiç hareket etttiğini görmedim uzun süre dedi..
Acaba hareketli olmasının bir anlamı var mı?..
Yoksa bunlar hep tesadüf ve bünyeyle mi ilgili.
Hamile kaldıgım gecelerde hep erkek bebeği işaret eden şeyler gördüm..ama şimdi kız doğurduğumu görüyorum.
Sağlıklı olsun benim olsun en önemlisi
Merak işte:) yorumlarınızı bekliyorum sizde nasıl oldu?

Annislerrrr hastanedeyim suan ufak bi sonucum var onu bekliyoruz. Ikili test sonuçlarımiz çok güzel çıktı çok şükür doktor harika dedi sonra cinsiyete bakalım dedim zar zor bin türlü lafla ikna ettim hadi geç bakalım dedi susmayacaksin sen ve hislerimde yanıldım hep kız hissediyordum ama oglanmis bacak arası baya kalabalık dedi ben de gördüm zaten pipiyi ve doktora kız hissediyordum ben dedim kadınların hislerine çok güvenirim eşim ilk bebekte kesin kız dedi oğlumuz oldu ikincide kesin erkek dedi kızımız oldu masallahiniz var dedi ve geçen hafta hiç hareket etmiyordu bebek bu hafta akrobatik hareketleri kahkahalara boğdu bizi hepiniz hayırlı haberlerle gelin insallah

Masallah kuzularimiza dun Yazamadım aama cok gecmis olsun iyi olma
Niza cok sevindim

burda senle ucuncu arkadas olduk esı asagıda olan,benım de gecen cuma kanamam olmustu ama nasıl anıden ve sankı su acıldı oyle yanı,doktormu bıle degıstım ,bı prof gettım bakan gıbı esın asagıda bol ıstırahet ılıskı yasak spor yasak,dusun bundan oncekı doktorum bana spor yaptırıyordu,vajınal ultrasonla bakıyordu bu da yasakmıs.Insallah kalkar plasenta yukarı bu haftalarda gozukmesı ıyı kalkma sansı yuksek.Ben netten cok kotu seyler okudum esı asagıda olunca anı kanamalar erken dogum hatta rahım alınmasına kadar bı suru sey.Gecen doktorla paylastım sınırlendı her seyı okuma dedı kalkmazsa sezeryan olcaksın normal yasak,dedıyın erken dogum ve rahım alınması ıse cok nadır bı sey.Insallah ırelıde bu sorunu sen de atlatırsın canım benım doktorum olumlu konustu bıraz rahatladım

oncelıkle hayırlı olsun bulantılar bende de fenaydı gune 3 ılac alıyordum,ben de tuzluya yoneldım ,ayrandan tıksındım ama,vısne suyu ayva mandalına ıyı gelıyordu bana 10 cu haftama gırdıyımde azalmaya basladı ara sıra devam edıyo ama.Harekete gelınce 8 cı haftamdan gorduk bız hareketını bu da normal bı sey hatta ıkılı testen 2 saat once cıkolata yedım yerınde durmyordu nasıl hareketlıydı anlatamam

Nereye gittin kendi Dr una değil mi? Ben ilk duyuyorum senden.ikiz diye fazla ücret almıyor Dr.um.

Bununla geçmiş olsun.is yerinde stres yapıyorsanız takma katana.hicbirsey cocuklarimizdan n kıymetli degil

Evet cok benzer şeyler yaşamışız..cinsiyeti ne peki?

ariesna 9 haftalıkken bebeğini hareketli görmek gercekten çok şaşırtıcı.Ben oğlume hamileyken cinsiyet öğreneceğim hafta rüyamda kadın doğumcuma gittiğimde masasında yüzlerce Atatürk heykelinin durdugunu görmüştüm.Bu bir işaretmiydi yoksa tesadüfmüydü bilemedim ama gerçekten hep erkek çocuk görürdüm rüyamda.Gerçi şimdi kız görüyormuşsun o yüzden fikir yürütemedim:)

oyy gecen gun çıkardım bikez dua ettim allahım sana sukurler olsun hergun böyle olsam feci dedim ... ilk hamileliğimde 4 kilo vermiştim 4 aydan sonra toparlıyo vucut cnm merak etme bunda 2 kilo aldım inşallah cok fazla almadan bitiririm cunku benim emzirirken kılom gitmiyo
başağrısı için temiz hava ve bol su içmek iyi geliyormuş canım. benim de hiç bulantım olmadı ama iştahım da çok açık değil. ay ne biçim hamileyim ben be kendime gıcık oldum
iki gundur baya su içiyorum muhtemelen susuz kaldım şimdi iyiyim cok sukur ... ahh ahh neler neler yapıp yıyorum feci :)
cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıklı sıhatlı kavusucaksın ınsallah bebişine

Ay maşallah büyük adam olacak Atatürk gibi desene..ben hamile kaldığım gece kaplan yavrusuna biberonla süt verdim hatta sabah kalktım dedim ki eşime ,hamile kaldım oğlumuz olacak sanırım..sonra gebelikte mavi kıyafet içinde kız cocuk verdiler kucağıma açtım baktım altına kızdı gördüm..orda bi kafam karıstı.ablamda kızım olacağını duymuş rüyasında..ben erkek hissediyordum başta..ama şimdi kız gibi de geliyor..daha doğrusu her ihtimale alıştırıyorum kendimi. Erkek bebek hareketli olur erken canlanır derler acaba doğru mu..aslında hepsi belirli bi haftada hareketleniyor da erkek belki daha kıpır kıpır oluyodur..

canm nasil hareket ediyodu? benim bebegim 8+6 haftalikken ultrasonda el kolunu hareket etdiriyordu kendisi sabitdi eli kolu oynuyodu , sende de oylemiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…