- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #7.701
Canım her şeyin yolunda gitmesine sevindim inşallah bu şekilde deva eder.Bu arada ayın 22 sinde kontrolüm var bende pazartesine devletten ara randevu aldım demiştim ama şimdi iptal etmek için girdim sizlere de bakmak istedim.
Bugün kendimi iyi hissettiğim için biraz iş yaptım belim ağrıdı bende kendi gittiğim özel hastaneye gittim nöbetçi kadın doğum uzmanı muayene etti.
Herşey yolunda şükür, uzun süre iş yapmayıp yaptığın için hamlamış olabilirsin dedi, böbreklerime kadar baktı çok ilgiliydi şükür herşey yolunda.
Bebeğime gelince kızım hep 2 hafta geriden giderdi bu pıtırcık ta 1 hafta önden gidiyor, 13+4 üz ama 14+4 görünüyor, herşey yolunda kese sağlam, çevresinde kanama yok, plasenta çok güzel dedi, hiçbir sorun yok dedi. Bebeğimde ablasının deyimiyle dans ediyordu.
Çok şükür rabbime güzel haberlerle geldim.
Kızım cinsiyetini söyleyecek misiniz dedi ama doktor abla söylemedi (daha erken dedi:) ) muhtemelen uzmanlık aldığı için ya hata yaparım diye düşündü yada kendi doktoruma bırakmak istedi. Zaten benim için cinsiyeti değil sağlığı önemli.
Hepinize ve bebeklerinize hayırlı geceler diliyorum. Allaha emanet olun.
İyi olmalarina sevindim. Saglikla kucaginada al insallah canim.mrb canım sana katılıyorum bende hissedilmez o pıt pıtlar başka birşeydir diyordum ki zaten doktora sormadım bile ama o dedi hissetmiyormusun pıt pıt diye dedi evt dedim o yavrularının ufacık harketleri dedi :)
İdil sudem çok gemiş olsun kanamalar bende de odu ara ara hala lekelenmeler oluyor.Dr lar gercekten endişelenicek bişey olsa zaten söylemeseler bile hissettiriyorlar.Gönlünü ferah tut İnşallah 16. haftadan sonra daha da rahat olabileceğiz sanırım.Günaydın güzel anneler ve kuzucukları,dün bana destek olan herkese teşekkür ederim
çok şükür yavrularım iyiymiş alttaki bebeğimin eşi yani kesesi rahime yakın olduğu için oradaki damarlar ara ara kanama yapabilirmiş ,rahim ağzı ölçümüde yaptı çok şükür oda iyi dikişe gerek yok dedi
sonra meleklerimizi gördük tam bir buçuk saat uğraştı herşeyine baktı doktorum saolsun herşey iyi dedi bin şükür sonra da dediki 3.alırısınız illa kız isterseniz dedi iki oğlan annesi olucam sanırım rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlar daaa
eve geldik yine kanamam geldi yine panik yaptım doktoru aradım ..ne kadar farklı bir duyguymuş yanında olmadan bu kadar sahip çıkmak endişelenmek hormonlarla da alakalı olabilirmi acaba bu hafta çok duygusalım ağlamak geliyo sürekli tabi işte olunca bastırıyosun bu seferde gerginlik oluyo((
tatlim nasil bir yontem yani tekrar betaya mi baktirdinizBu arada free beta hcg 35 benim ve oğlan. Yani tuttu bu yontem :)
Ikili test sonucunda çıkıyor canım free beta hcg...50 nin altı erkek üstü kız diyorlardı bende tuttu:)tatlim nasil bir yontem yani tekrar betaya mi baktirdiniz
Aaa cok gecmis olsun canım rabbim beterinden esirgesinIzmirde deprem oldu uyandim uyuyamiyorum
Masallah kuzularimiza dun Yazamadım aama cok gecmis olsun iyi olmaGünaydın güzel anneler ve kuzucukları,dün bana destek olan herkese teşekkür ederim
çok şükür yavrularım iyiymiş alttaki bebeğimin eşi yani kesesi rahime yakın olduğu için oradaki damarlar ara ara kanama yapabilirmiş ,rahim ağzı ölçümüde yaptı çok şükür oda iyi dikişe gerek yok dedi
sonra meleklerimizi gördük tam bir buçuk saat uğraştı herşeyine baktı doktorum saolsun herşey iyi dedi bin şükür sonra da dediki 3.alırısınız illa kız isterseniz dedi iki oğlan annesi olucam sanırım rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlar daaa
eve geldik yine kanamam geldi yine panik yaptım doktoru aradım ..ne kadar farklı bir duyguymuş yanında olmadan bu kadar sahip çıkmak endişelenmek hormonlarla da alakalı olabilirmi acaba bu hafta çok duygusalım ağlamak geliyo sürekli tabi işte olunca bastırıyosun bu seferde gerginlik oluyo((
burda senle ucuncu arkadas olduk esı asagıda olan,benım de gecen cuma kanamam olmustu ama nasıl anıden ve sankı su acıldı oyle yanı,doktormu bıle degıstım ,bı prof gettım bakan gıbı esın asagıda bol ıstırahet ılıskı yasak spor yasak,dusun bundan oncekı doktorum bana spor yaptırıyordu,vajınal ultrasonla bakıyordu bu da yasakmıs.Insallah kalkar plasenta yukarı bu haftalarda gozukmesı ıyı kalkma sansı yuksek.Ben netten cok kotu seyler okudum esı asagıda olunca anı kanamalar erken dogum hatta rahım alınmasına kadar bı suru sey.Gecen doktorla paylastım sınırlendı her seyı okuma dedı kalkmazsa sezeryan olcaksın normal yasak,dedıyın erken dogum ve rahım alınması ıse cok nadır bı sey.Insallah ırelıde bu sorunu sen de atlatırsın canım benım doktorum olumlu konustu bıraz rahatladımGünaydın güzel anneler ve kuzucukları,dün bana destek olan herkese teşekkür ederim
oncelıkle hayırlı olsun bulantılar bende de fenaydı gune 3 ılac alıyordum,ben de tuzluya yoneldım ,ayrandan tıksındım ama,vısne suyu ayva mandalına ıyı gelıyordu bana 10 cu haftama gırdıyımde azalmaya basladı ara sıra devam edıyo ama.Harekete gelınce 8 cı haftamdan gorduk bız hareketını bu da normal bı sey hatta ıkılı testen 2 saat once cıkolata yedım yerınde durmyordu nasıl hareketlıydı anlatamamSelam kızlar..temmuzun başından ya da haziran sonu doğum yapacağım..2 hafta sonra cinsiyet belli olacak, tabi meraktan çatlıyorum. Ben hiç bi takvime bakmadan hamile kaldım.inanmıyorum öyle şeylere. Çevremde de tutmadı zaten.. ama belki hamileliği nasıl geçirdiğimiz ipucu olur diye düşündüm..ben aileme göre farklı geçiriyorum. Annemle ablamın gebeliği rahatken ben cok bulantılı ve kusmalı bir gebelik yaşıyorum..bulantım cok oldugu için tuzlu yiyeceklere yöneldim tabi.tulumba peyniri yiyorum habire.cok ekşiyi eskiden de sevmezdim şimdi de ekşi meyve yemiyorum ama vişne suyu içiyorum mesela.aklıma meyve yemek gelmiyor öyle canım da çekmiyor zaten.gözleme peynir ayran favorim.tatlı istemiyor canım bulantımdan dolayı.5+4 hf da başladı bulantım 11. Hf biraz hafifledi.ya da ben alışmaya başladım..
İkinci ilginç gelen ise 9+2 hflıkken bebeğim ultrasonda hareket ediyordu..ablam dedi ki benimki hiç hareket etttiğini görmedim uzun süre dedi..
Acaba hareketli olmasının bir anlamı var mı?..
Yoksa bunlar hep tesadüf ve bünyeyle mi ilgili.
Hamile kaldıgım gecelerde hep erkek bebeği işaret eden şeyler gördüm..ama şimdi kız doğurduğumu görüyorum.
Sağlıklı olsun benim olsun en önemlisi
Merak işte:) yorumlarınızı bekliyorum sizde nasıl oldu?
Nereye gittin kendi Dr una değil mi? Ben ilk duyuyorum senden.ikiz diye fazla ücret almıyor Dr.um.Günaydın canım ,
iyiyim çok şükür deprem demeyin bana nerde olmuş burda değil dimi
rabbim kursun kazadan beladan afetlerden
Canım bu arada ne sorucam sana akşam kontrole gittim muayene ücreti farklı alındı ikiz olduğu içinmiş yani eşimde sormamış öyle birşey duydunmu yada karşılaştınmı
oncelıkle hayırlı olsun bulantılar bende de fenaydı gune 3 ılac alıyordum,ben de tuzluya yoneldım ,ayrandan tıksındım ama,vısne suyu ayva mandalına ıyı gelıyordu bana 10 cu haftama gırdıyımde azalmaya basladı ara sıra devam edıyo ama.Harekete gelınce 8 cı haftamdan gorduk bız hareketını bu da normal bı sey hatta ıkılı testen 2 saat once cıkolata yedım yerınde durmyordu nasıl hareketlıydı anlatamam
ariesna 9 haftalıkken bebeğini hareketli görmek gercekten çok şaşırtıcı.Ben oğlume hamileyken cinsiyet öğreneceğim hafta rüyamda kadın doğumcuma gittiğimde masasında yüzlerce Atatürk heykelinin durdugunu görmüştüm.Bu bir işaretmiydi yoksa tesadüfmüydü bilemedim ama gerçekten hep erkek çocuk görürdüm rüyamda.Gerçi şimdi kız görüyormuşsun o yüzden fikir yürütemedim:)Selam kızlar..temmuzun başından ya da haziran sonu doğum yapacağım..2 hafta sonra cinsiyet belli olacak, tabi meraktan çatlıyorum. Ben hiç bi takvime bakmadan hamile kaldım.inanmıyorum öyle şeylere. Çevremde de tutmadı zaten.. ama belki hamileliği nasıl geçirdiğimiz ipucu olur diye düşündüm..ben aileme göre farklı geçiriyorum. Annemle ablamın gebeliği rahatken ben cok bulantılı ve kusmalı bir gebelik yaşıyorum..bulantım cok oldugu için tuzlu yiyeceklere yöneldim tabi.tulumba peyniri yiyorum habire.cok ekşiyi eskiden de sevmezdim şimdi de ekşi meyve yemiyorum ama vişne suyu içiyorum mesela.aklıma meyve yemek gelmiyor öyle canım da çekmiyor zaten.gözleme peynir ayran favorim.tatlı istemiyor canım bulantımdan dolayı.5+4 hf da başladı bulantım 11. Hf biraz hafifledi.ya da ben alışmaya başladım..
İkinci ilginç gelen ise 9+2 hflıkken bebeğim ultrasonda hareket ediyordu..ablam dedi ki benimki hiç hareket etttiğini görmedim uzun süre dedi..
Hamile kaldıgım gecelerde hep erkek bebeği işaret eden şeyler gördüm..ama şimdi kız doğurduğumu görüyorum.
oyy gecen gun çıkardım bikez dua ettim allahım sana sukurler olsun hergun böyle olsam feci dedim ... ilk hamileliğimde 4 kilo vermiştim 4 aydan sonra toparlıyo vucut cnm merak etme bunda 2 kilo aldım inşallah cok fazla almadan bitiririm cunku benim emzirirken kılom gitmiyoarkadaşlar inanın bulantı kadar kötü Bi şey yok, kilodan ve yemekten korkmayın,sağlığınız yerinde oldu da.ben şimdiden beş kilo vermişim, verdiğim kilolara üzülmüyorum, ama artık konuşmaya bile gücüm yok, rabbim bir an önce hayırla bu dönemi atlatmamızı nasip etsin..
iki gundur baya su içiyorum muhtemelen susuz kaldım şimdi iyiyim cok sukur ... ahh ahh neler neler yapıp yıyorum feci :)başağrısı için temiz hava ve bol su içmek iyi geliyormuş canım. benim de hiç bulantım olmadı ama iştahım da çok açık değil. ay ne biçim hamileyim ben bekendime gıcık oldum
cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıklı sıhatlı kavusucaksın ınsallah bebişineGünaydın güzel anneler ve kuzucukları,dün bana destek olan herkese teşekkür ederim
ariesna 9 haftalıkken bebeğini hareketli görmek gercekten çok şaşırtıcı.Ben oğlume hamileyken cinsiyet öğreneceğim hafta rüyamda kadın doğumcuma gittiğimde masasında yüzlerce Atatürk heykelinin durdugunu görmüştüm.Bu bir işaretmiydi yoksa tesadüfmüydü bilemedim ama gerçekten hep erkek çocuk görürdüm rüyamda.Gerçi şimdi kız görüyormuşsun o yüzden fikir yürütemedim:)
Selam kızlar..temmuzun başından ya da haziran sonu doğum yapacağım..2 hafta sonra cinsiyet belli olacak, tabi meraktan çatlıyorum. Ben hiç bi takvime bakmadan hamile kaldım.inanmıyorum öyle şeylere. Çevremde de tutmadı zaten.. ama belki hamileliği nasıl geçirdiğimiz ipucu olur diye düşündüm..ben aileme göre farklı geçiriyorum. Annemle ablamın gebeliği rahatken ben cok bulantılı ve kusmalı bir gebelik yaşıyorum..bulantım cok oldugu için tuzlu yiyeceklere yöneldim tabi.tulumba peyniri yiyorum habire.cok ekşiyi eskiden de sevmezdim şimdi de ekşi meyve yemiyorum ama vişne suyu içiyorum mesela.aklıma meyve yemek gelmiyor öyle canım da çekmiyor zaten.gözleme peynir ayran favorim.tatlı istemiyor canım bulantımdan dolayı.5+4 hf da başladı bulantım 11. Hf biraz hafifledi.ya da ben alışmaya başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?