2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kusmayan ama sürekli bulantısı olan var mı?3 aydan sonra geçer dediler hala aynıyım kahvaltı yok hayatımda akşam belki yemek..beslenemiyorum korkuyorum

canm nasil hareket ediyodu? benim bebegim 8+6 haftalikken ultrasonda el kolunu hareket etdiriyordu kendisi sabitdi eli kolu oynuyodu , sende de oylemiydi?

ben en son gittiğimde yüzüyordu resmen:)onu izlerken doktor ne dedi anlamadım hatta bi ara sesli güldüm..ayyy özledim

kusmayan ama sürekli bulantısı olan var mı?3 aydan sonra geçer dediler hala aynıyım kahvaltı yok hayatımda akşam belki yemek..beslenemiyorum korkuyorum

canm ben de oyleydim gunde bir ogun yiyodum sonunda gecen gun avmde bayilacak gibi oldum gozlerim karardi falan demem o ki bi seyler ye benim gibi olma bizim muhtemel dgum tarihimiz de ayni bulantim azaldi ama kokulara hala dayanamiyorum yemeye basladim artik, doktorm cok takma dedi yedikce isteyeceksin yemeyi dedi sen de yemeye calis canm 3 ogun ye hic olmazsa

canm nasil hareket ediyodu? benim bebegim 8+6 haftalikken ultrasonda el kolunu hareket etdiriyordu kendisi sabitdi eli kolu oynuyodu , sende de oylemiydi?

Sırtıda kıpırdıyodu biraz..aslında 8.hf da hepsi haraketlenir de acaba erkekler daha mı kıpır kıpır oluyo ,eskiler öyle bişe derlerdi

ben en son gittiğimde yüzüyordu resmen:)onu izlerken doktor ne dedi anlamadım hatta bi ara sesli güldüm..ayyy özledim

ben de canm son gittigimde 12+1di taklalar atiyordu oynuyodu resmen sevincden kahkaha atiyodum arkadasim da benim gibi , 11de gidicem yne bebegimi ozledim ben de

kokular işkence..yaşamak için yiyorum şükür kusmadım hiç ama halsiz düşüyorum dediğin gibi..meyvaler olmasa ne yaparım bilmem..Allah şifa versin bize

TE="monarosa_22, post: 38164627, member: 229118"]Bu arada free beta hcg 35 benim ve oğlan. Yani tuttu bu yontem :)[/QUOTE]
Maşallah cnm artik erkektir:)) bir pasamiz daha geliyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…